• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı,düşünüyorum acaba?

antika

ilk meleğim benim.
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
642
11
318
Aksaray
merhaba arkadaşlar,ben eğitimciyim.sizin fikrinizi almak istedim.geçtiğimiz salı günü veli toplantısı yaptım.neyse,velilerle görüşmemiz bittikten sonra bir öğrencinin velisi kaldı ve oğlunu çok sevdiğini onun okumasını çok istediğini belirtti.dediki,bana benim oğlum üvey onu kendi öz kızımdan bile çok seviyorum dedi:1shok:nasıl yani dedim.bu kadın boşandığında kızını ilk eşi almış ve 3 yaşında geri vermiş.kızı şu anda 9 yaşındaymış ve kızınla anlaşamadığını ona gıcık gittiğini hep ters düştüklerini söylüyor.şu an üvey oğlu 17 yaşında ben de dedim ki,kızınızı da çok sevmeniz ayırmamanız gerekir dedim ben onu oğlum kadar sevemiyorum diyor.ve benim yanımda aldı oğlunu şak diye boynundan öptü.okulumuz büyük şehrin tam göbeğinde,hani kadın cahil desem değil galiba sonradan açıköğretimi okumuş.baba da tapu dairesinde memur.benim anlayamadığım 17 yaşındaki oğluna bu kadar yakın sevgi,şap şup öpme normal mi,bunun yanında kızını üvey abi ve babaya karşı koruması gerekmiyor mu? o kadar üzüldüm ki küçük kız için anlatamamsenağlama.artık paranoyaklaşmaya başladım,oğlanın yanağında morluk görsem kadının günahını alıyorum.tövbe tövbe

ay tüylerim diken diken oldu okurken canim ki ben bu bir derdim var bölümüne cok ugramayi sevmem cok duygusalim cabuk etkileniyorum :(
kadinin günahini bende almak istemem ama anlayamadigim kendi canindan kanindan olani neden sevmiyo neden bukadar düskün diil bi anne öz evladini nasil geri tepki verirki anlamadim
tmm belki biyerde oglana üveycilik yapmamasi güzel ama insan kendi cocugunu asla ayirmamali ya
paranoya olmaman elinde diilki sekerim dogru yada yalnisda olsa düsüncelerin etrafimizda neler görüyo duyuyo ve biliyoruz

daha yeni esim anlatti almanyada yanilmiyosam hemde türk kendi öz ogluyla cinsel iliskide bulunurken kücügk oglu basmis yakalamis bunlari ve hemen ihpar etmis

ay allahim kimseye yasatmasin böyle seyleri insallah

ay tüylerim diken diken oldu okurken canim ki ben bu bir derdim var bölümüne cok ugramayi sevmem cok duygusalim cabuk etkileniyorum :(
kadinin günahini bende almak istemem ama anlayamadigim kendi canindan kanindan olani neden sevmiyo neden bukadar düskün diil bi anne öz evladini nasil geri tepki verirki anlamadim
tmm belki biyerde oglana üveycilik yapmamasi güzel ama insan kendi cocugunu asla ayirmamali ya
paranoya olmaman elinde diilki sekerim dogru yada yalnisda olsa düsüncelerin etrafimizda neler görüyo duyuyo ve biliyoruz

daha yeni esim anlatti almanyada yanilmiyosam hemde türk kendi öz ogluyla cinsel iliskide bulunurken kücügk oglu basmis yakalamis bunlari ve hemen ihpar etmis

ay allahim kimseye yasatmasin böyle seyleri insallah

ben de kimselere güvenemiyorum artık.ne bileyim ya,kendi kızını daha çok koruması gerekiyor.ve o kadar rahat ki,anlatamam.oğlum da oğlum başka bir şey bilmiyor.

ikiside öz olsa yada ikiside üvey anlarım ama öz dururken üvey hemde kocaman çocuk öpmek (yani öpsün ama kızınada yazık ). çok canım sıkıldı ya girmiycem buraya diiyorum yine bişey çekiyo dikkatimi. üzüldüm şimdi o kız için garibim anası kollamazsa bi insanı nolur öle üzey abi üvey baba yanında hemde.

Allah yanlis düsüncelerden korusun bizleri , yaa bir anne öz kizini nasil´da böyle kenara atabiliyor ? o kiz henüz 9 yasinda ona annesi sicak davranmasi gerekiyor annesi onu kendisine baglamasi gerekiyor ona karsi olan sevgisini onun yanliz olmadigini göstermesi gerekiyor , bu anne ne yapiyor gitmis 17 yasinda gence sevgisini gösteriyor tamam üvey oglu olabilir ama ona o kadar sevgi göstermek yanlis bence ve dediginiz gibi öyle sapur supur öpmesi normal degil ya.....

Kendı canından olan cocugunu nasıl sevemez :1shok:

Tamam üvey oğlunu sevebılır ama yınede mesafelı olmak gerek dıye düşünüyorum.yasakkelime

bir tanıdığımız vardı evlenmiş kadın eşinin ilk karısından bir oğlu vardı delikanlı ..oraya nezaman gitsek o çocuğu kız arkadaşları arasa kadın sinirlenirdi...çokda durumları iyiydi..kadın patrondu aynı zmaanda modern bir kadındı..üstelik bu eşindende bir oğlu olmştu ...yani kocasının ilk karısından olan o delikanlı oğlanla kardeşşşşş o adamdan boşandı şimdi oğluyla yaşıyor

bir tanıdığımız vardı evlenmiş kadın eşinin ilk karısından bir oğlu vardı delikanlı ..oraya nezaman gitsek o çocuğu kız arkadaşları arasa kadın sinirlenirdi...çokda durumları iyiydi..kadın patrondu aynı zmaanda modern bir kadındı..üstelik bu eşindende bir oğlu olmştu ...yani kocasının ilk karısından olan o delikanlı oğlanla kardeşşşşş o adamdan boşandı şimdi oğluyla yaşıyor
Anlamadımmm:1shok::1shok::1shok:
Hangi oğluyla yaşıyor ve bu yaşamak kelimesini umarım normal hayatını idame ettirmek babında kullanmışsınızdır,yoksa bir birliktelik anlamı çıkar kiii evlerden ırak :1no2:
Yok yok ben lafı tersinden anlamışım di mi kızlar:uhm:

merhaba arkadaşlar,ben eğitimciyim.sizin fikrinizi almak istedim.geçtiğimiz salı günü veli toplantısı yaptım.neyse,velilerle görüşmemiz bittikten sonra bir öğrencinin velisi kaldı ve oğlunu çok sevdiğini onun okumasını çok istediğini belirtti.dediki,bana benim oğlum üvey onu kendi öz kızımdan bile çok seviyorum dedi:1shok:nasıl yani dedim.bu kadın boşandığında kızını ilk eşi almış ve 3 yaşında geri vermiş.kızı şu anda 9 yaşındaymış ve kızınla anlaşamadığını ona gıcık gittiğini hep ters düştüklerini söylüyor.şu an üvey oğlu 17 yaşında ben de dedim ki,kızınızı da çok sevmeniz ayırmamanız gerekir dedim ben onu oğlum kadar sevemiyorum diyor.ve benim yanımda aldı oğlunu şak diye boynundan öptü.okulumuz büyük şehrin tam göbeğinde,hani kadın cahil desem değil galiba sonradan açıköğretimi okumuş.baba da tapu dairesinde memur.benim anlayamadığım 17 yaşındaki oğluna bu kadar yakın sevgi,şap şup öpme normal mi,bunun yanında kızını üvey abi ve babaya karşı koruması gerekmiyor mu? o kadar üzüldüm ki küçük kız için anlatamamsenağlama.artık paranoyaklaşmaya başladım,oğlanın yanağında morluk görsem kadının günahını alıyorum.tövbe tövbe
Bu olay gerçekleşirken,yani öpüp koklama, çocuğun tavrı nasıldı bu birinci sorum:uhm:
O küçük kızı annesiyle birlikte gördünüz mü ikinci sorum fisfis
Belki de üvey anne sıfatını hak etmediğini göstermek içindir bunca dengesiz hareketi,hani kızımdan çok seviyorumlar,üvey oğlanı öpüp koklamalar kafamçokkarıştı
Ama şu kızını üvey baba ve abisinden koruma gereği hissetme cümlene katılmıyorum.Herkes kötü olacak diye düşünmek de bir yerde paranoyak yapar insanı...Eğer öyle bir duyum almıyorsa eşinden,ki zaten sapık olduğundan şüphelense evlenmezdi onunla, güvenmek de gereklidir.Yoksa bu hayat çekilmez yaaaa:sm_confused:
Ooooof ooooof boşa dememişler bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye ama ben haala babaya da güvenmeyeceksen artık yuhhhh diyenlerdenim,ne yapayım huyum kurusun :delphin:

keşke yanlış anlamış olsak canım ama bende öle anladım,adamdan boşanmış ve şimdide ilk eşinden olan oğluyla yaşıyo yani benneyaptımkiay dünyanın çivisi çıktı yaaa ne insanlar var:1no2:

peki,evde oğlanın babası yok mu.
eğer bir şey olsaydı bunu adam farketmezmiydi.
bazı insanlar erkek çocuğa daha düşkündür.maalesef diyorum bu arada. yanlış elbette.
onu kendi oğlu diye benimsemiştir.
ben konduramadım ..

Ben bu olaya bi anlam veremedim benneyaptımki
Çok ilginç geldi bana
Allah o kadına akıl fikir versin :Saruboceq:

bence oğlunu boynunda öpmesi garip bir davranış değil.
bana normal geldi yani.
belki abartmayı seven bir kadındır.
yani üvey olduğu halde oğlunu ne kadar sevdiğini anlatmak için lafın nereye gittiğini bilmeden konuşmuştur.
yoksa üvey oğlunu bu kadar sevecek bir yüreğin kendi kızını sevmemesi aklım almaz benim..

Bunu yazmak dahi istemiyorum ama ;

Üvey oğlunu öz kızından kıskanıyor olabilir mi :uhm:

Hani mevzu başka yerlerdeyse yani :kızgın:

insanoğlu akla gelio ister istemez :1no2:

benim dediğim olay tamamen babasından boşanıp oğluyla birlikte yaşamak...ilişki anlamında.. çocukta üniversitede okuyordu ozamanlar..sürekli bir mete hastalığı vardı kadında mete mete dört dönerde kızlar arasın istemezdi. bozulurdu ..sevgililerinden ayırırdı.. kocasında yaşlydı sonrasında kocasının sol tarafına felç geldi kadında kocaısndan boşandı oğluyla başka eve çıktı ve birlikteler ama ozamanlardan ben ufacık çocuktumda ben bile fark etmiştim.. adam anlyamamış konduramazki.. üstelik o meteyede yazıklar olsunki o kadından bir tanede kardeşi var

hayır canım normal değil hem de hiç normal değil...

sen düşüncelerinde sonuna kadar haklısın...

hem de 2 anormal durum var...

1- kızını sevmemesi veya öz oğlundan az sevmesi ki bana göre bir anne evladından daha çok kendisini bile sevmez....

2- 17 yaşındaki üvey oğlunu ensesinden şapur şupur öpmesi...üvey oğluyla yaşadığı enseste mi girer bilmiyorum ama oldukça şüphelendim.

kadının anormal olduğu zaten kızına gıcık olduğundan belli ve utanmadan bunu beyan edebiliyor...

kızını sevmediğini açıkça hiç utanmadan beyan eden bir kadından ben her türlü utanmazlığı beklerim.

valla hayatta herşey görülüyor...böyle konulara dahada şahit olmuşluğum var yani herzaman brezilya dizilerinde kalmıyor gerçek hayata yansıyor o oun babasıyla o onun oğluyla karmaşık bir aile yaşantısı

Back
X