merhaba arkadaşlar,ben eğitimciyim.sizin fikrinizi almak istedim.geçtiğimiz salı günü veli toplantısı yaptım.neyse,velilerle görüşmemiz bittikten sonra bir öğrencinin velisi kaldı ve oğlunu çok sevdiğini onun okumasını çok istediğini belirtti.dediki,bana benim oğlum üvey onu kendi öz kızımdan bile çok seviyorum dedi:1shok:nasıl yani dedim.bu kadın boşandığında kızını ilk eşi almış ve 3 yaşında geri vermiş.kızı şu anda 9 yaşındaymış ve kızınla anlaşamadığını ona gıcık gittiğini hep ters düştüklerini söylüyor.şu an üvey oğlu 17 yaşında ben de dedim ki,kızınızı da çok sevmeniz ayırmamanız gerekir dedim ben onu oğlum kadar sevemiyorum diyor.ve benim yanımda aldı oğlunu şak diye boynundan öptü.okulumuz büyük şehrin tam göbeğinde,hani kadın cahil desem değil galiba sonradan açıköğretimi okumuş.baba da tapu dairesinde memur.benim anlayamadığım 17 yaşındaki oğluna bu kadar yakın sevgi,şap şup öpme normal mi,bunun yanında kızını üvey abi ve babaya karşı koruması gerekmiyor mu? o kadar üzüldüm ki küçük kız için anlatamamsenağlama.artık paranoyaklaşmaya başladım,oğlanın yanağında morluk görsem kadının günahını alıyorum.tövbe tövbe