kesinlikle yanlış düşünmüyorsunuz.nasıl ki aile içinde üvey babanın evdeki genç kıza tacizi toplum tarafından alışılagelmiş bir durumsa bunun tersini düşünmek hiç tuhafınıza gitmesin.maalesefki toplum ,aile yapısı, ahlak bunlar artık dejenere edilmiş kavramlar.aile içi enses dediğimiz ilişkiler gizli kapaklı olmak koşuluyla toplumda çok yaygın.küçük kızı ayağına bağ görüyor olabilir.çocuk sahibi olduğunu düşünmek kendini yaşlı hissetmesine neden olabilir.hiç ama hiç normal davranışlar değil.kesinlikle ii düşünemem .kendi kızınıda çok sevdiğini söylese öz evkadıyla kıyas yapmasa üvey de olsa annelik duygularına bağlayabilirdim.ama kendi evledını reddeden bir kadının ergen durumdaki bir çocuğa yaklaşımı normal dışı davranış.bence siz okul içerisinde bu erkek çocuğunun davranışlarını gözlemlemelisiniz.tuhafınıza giden bir davranış sergileyecek mi.anneler günü yaklaşıyor.çaktırmadan sınıf rehber ya da edebiyat hocasıyla bu konuyu paylaşıp anneler günü adı altında sınıfı dahil ederek dikkat çekmemek adına annenize olan duygularınızı anlatan bir kompozisyon yazınız diyebilir.burdan birşeyler elde etmeye çalışabilirsiniz.ben ne olaylar biliyorum kayınvaldenin damadını tehdit ederk cinsel ilişkiye zorladığı ve daha ne iğrençlikler.