- 3 Nisan 2018
- 88
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Looneytoones_zb06
-
Gercekten oyle mi? Yani maksadim hemen evlenmek falan degil de bir seyler paylasacagim birisinin olmai beni mutlu eder :)Daha üniversitede okuyorsun aceleye gerek yok
Sizce herkes eninde sonunda bulur muDoğru insanı bulamamissiniz ondan bence kendinize kızmayın
Zorlama
Akisina birak
Evet sosyal medyadan tesadufen arkadas onerisi gelmis eklemis oyle dediSosyal medyada mı tanıştınız anlamadım?
Evet sosyal medyadan tesadufen arkadas onerisi gelmis eklemis oyle dedi
Ben sorguya cekmedim gonderilere baktim hep kiz acik sacik. Ben ona sadece konusmak istemedigimi dogru olmadigini soyledim yapamazsin falan demedim hatta hic aciklama yapmiycaktim israr etti diye soyledimDaha bugun tanıştığınız insanı Instagram konusunda sorguya çekme cesaretini nereden buldunuz? Adama ergen diyorsunuz ama sizin tavriniz da pek farklı değil.
Ben sorguya cekmedim gonderilere baktim hep kiz acik sacik. Ben ona sadece konusmak istemedigimi dogru olmadigini soyledim yapamazsin falan demedim hatta hic aciklama yapmiycaktim israr etti diye soyledim
Evet ama ne yapiyim onyargiliyim ve birisine guvemeyi cok istiyorumSosyal medyadan tanıştığınız
birinin sosyal medyasını
sorgulamanız çok saçma değil
mi sizcede???
Zaten sildim ama o mesaj atmis neden sildin falan diye. Ben de acikladim aklinda sorun kalmasin diye cok kirmak istemedimGorusmek istemiyorsan yazmazdin. Başından savabilirdin. Bir günlük insana açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki.
Ayni seyi ben de dusundum ama emin olamadim. Tesekkur ederim anladiginiz icinAman salın ipini gitsin bu..sizin gibi kaç kişiye yazmıştır,eklemiştir..oltaya siz takılmışsınız işte..o beğendiği resimler falan da,hep yem atma..bildiğin abaza,koşarak uzaklaşın..
yanlış mekannn yanlış insannn diye bir şarkı vardı o geldi aklımaEvet sosyal medyadan tesadufen arkadas onerisi gelmis eklemis oyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?