Yanlış mı düşünüyorum?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba arkadaşlar . Şu an sinirli olduğum için çok fazla yazamayacagim. Annemle babam ayri. Iki abim var bir tanesi evli ve bizden mesafe olarak uzak .Bende evliyim .Diğer abim de ayrı yaşıyor bize yakın oturuyor . Annem bugün taşınıyor basks eve.Ben de iş çıkışı yardıma geldim .Burda yakın oturan abimde geldi. Diğeri de babamla ilgilendiği ve uzak olduğu için gelemedi. Eşim bugün çalışmadı.Işten beni aldı anneme bıraktı . Sonra annesine geçeceğini ve o tarafta alınması gereken perdemiz vardı onu alacağını ordan geleceğini belirtti. Tamam dedim .Yarim saat önce beni aradı arkadaşlarıyla takılıyor .Burdan da Anneme geçicem ordan da geleceğim dedi .Çok sinirlendim .Damat olarak burda olması gerekmez miydi arkadaşları yerine .Yanlış mıyım? Ben mi abartıyorum?Şimdide çıktım geliyorum diyor defalarca aradı açmadım. Ne önemi varki su saatten sonra gelmenin bu hareketi yaptıktan sonra?

Eşyayı eşiniz taşımayacak değilmi nakliye vardır diye düşünüyorum.. bu kadar sinirlenecek bir olay göremedim ben.. sonuçta siz gitmişsiniz annenize yardıma abinizde ordaymış.. taşınma işinde ilk gün eşya taşımaktan başka bişey yapılmıyor zaten onuda nakliye yapıyor.

Eger siz onun ailesi icin kosturuyorsaniz haklisiniz onun da sizin aileniz icin orada olmasi gerekirdi. Eger siz onun ailesini umursamiyorsaniz onun da gelmesi gerekmezdi.

Taşınma esnasında çok kalabalık olmaya gerek yok siz ordasınız,abiniz orada sinirlenecek birşey göremedim bende.

Tabi siz de eşinizin ailesi için fedakar gelinseniz evet eşiniz damat olarak öyle yapmamalıdı.

bi işe yarayacaksa gelmeli. yoksa sırf adı damat diye gelmesine gerek yok. ama gelcem demiş gelmemiş, her zaman böyle ise yanlış düşünmüyosun.

Abiniz ve siz varken başka birine ihtiyaç yok bence. Yaptığı hoş değil ama tartışsanız da anlamayacak.

Onun yerine, onun ailesiyle ilgili durumlarda siz de umursamaz davranabilirsiniz. Daha iyi anlayacaktır.

Bende çok kızılacak bir şey görmedim büyük ihtimal o kalabalığa gitmek istemediği için oyalanmış biraz mazur görebilirsiniz

Birçok damat var bırak kaynanasına gitmeyi evine bile göndermiyor. Bence herhangi bir sorun yok kendini başkalarının yerine koyabilirsin. Eşin ile bu konuda tartışmamanı tavsiye ederim en azından seni yollamış .

bu ne saçma düşünce ya kadın kocası annesine gitmesine izin verdi diye şükür mü edecek? o kim de kadının annesine gidip gidemeyeceğine karışıyor?

ayrıca sinirlenmekte haklısınız en azından haber verebilirdi önce şuraya gideceğim sonra annemlere gideceğim diye.

Orası öyle ama birçok eş varki annelerine bile göndermiyor çevremdede görüyorum. Gördügüm şeyleri sizinle tartışacak degilim en azından annesine göndermiş sonuçta göndermeye bilir öyle bir hakkı var erkek gitme dese evden dışarı adımını dahi atamaz dinimizde böyledir.

Bence söz veren adam gibi sözünün arkasinda durmali. Arkadaslari ile takilmak icin diger günler mi kurumus?

Lütfen benim ile gereksiz polemige girmeyiniz . Sizin ile değil konu sahibi ile muhatabım .

nutkum tutuldu. ne hayatlar var...

asla ve kat'a ailesine gitmesine karışamaz, hatta ailesine gitmesi için her türlü imkanı da sağlamak zorundadır. insanları yanlış yönlendirmeyin.

sizin çevreniz hep bir değişik zaten

asla ve kat'a ailesine gitmesine karışamaz, hatta ailesine gitmesi için her türlü imkanı da sağlamak zorundadır. insanları yanlış yönlendirmeyin.

sizin çevreniz hep bir değişik zaten
Dinimizi iyi araştırınız eger Erkek dışarı dahi çıkmicaksın der ise bir kadın eşinden izinsiz dışarı çıkamaz. İnsanları istemedigi şeylere zorlayamayız eşi gitmek istememiş ve bahane bulmuş bu apaçık ortada .

Son düzenleme:
Dinimizi iyi araştırınız eger Erkek dışarı dahi çıkmicaksın der ise bir kadın eşinden izinsiz dışarı çıkamaz.
Hanımefendi konuyu dinimize çekmeye gerek yok. Evet biliyoruz bizde. Fakat o adamı nasıl bir ana doğurduysa kadını da öyle o yüzden ağzını dahi açamaz. Bu kadını annesine göndermeyen adamlar nedense eşlerini kendi annelerine köle ederler. Düşünce tarzı yanlış dinimizi kötü kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…