- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Ah ablacım sana kıyamam evlat yerine geçeceğimi bilsem kalkıp ben geleyim dicem, elbette haklısın öyle şey mi olur gelin hanım fazla yüz bulmuş, bu işin gelini kayınvalidesi de yok iyi insan ve kötü insan var ben bunu anladım, iyi insanlar bir araya geldim mi tadına doyum olmuyo, ama böyle bir taraf karışmıyo ses etmiyo diye tabiri caizse domuzluk yapmaya gerek yok, çok kızdım
ben babamın vefatı sonrası batman dönüşü annemle aynı apartmana geldim bayram sabahı anneme çıkar bayramlaşır annemi de alır kayınvalidemlere geçeriz akşama kadar da otururuz yer içer sohbet eder geliriz, sonra işte gelinimizin ailesine geçeriz vs vs, gönül almak bu kadar zor olmamalı, kan mı girdi araya nedir yani
ben babamın vefatı sonrası batman dönüşü annemle aynı apartmana geldim bayram sabahı anneme çıkar bayramlaşır annemi de alır kayınvalidemlere geçeriz akşama kadar da otururuz yer içer sohbet eder geliriz, sonra işte gelinimizin ailesine geçeriz vs vs, gönül almak bu kadar zor olmamalı, kan mı girdi araya nedir yani