Nereye gittiğini söylemeden bütün gün sokakta çocuk bize diye çıkıp başına bişey gelir Allah korusunÇok üzücü bir durum. Kadın yaşlı olduğu için baş edemiyor muhtemelen. Siz de haklısınız çocuk bu, sorumluluğu ağırdır. Çok iki arada bir durum.
cok sevapsa esin yardim etsinSlm arkadaşlar.bir komşum var gecen sene vefat etti.benim çocuklarımla yaşıt 1.sinifa giden bir oğlu var.annesi vefat edince babaanne bakmaya başladı.haliyle yaşlı ve hasta.zor yetişiyor çocuklara.bu çocuk bitun gün gece yarılarına kadar dışarda küçük olmasına rağmen.cocuklari dışarı fln çıkarınca geliyo oynuyorlar.simdi okul açıldığı için çıkarmıyorum bu çocuk eve gelmeye başladı.soruyorum babaannenin haberi varmı beni babanem yolladı git orda oyna diye diyor.cocuk aşırı hareketli.bisey olacak diye ödüm kopuyor.gecen saat ona geliyordu arayan soran yok evlerine götürüp teslim ettim.ama eve girer girmez çıktı dışarıya yine.esim diyorki onada kol kanat ger.bizim çocuklarla birlikte okula getir götür.tabiki yardım amaçlı götürürüm onda sıkıntı yokta.cok üzülüyorum çocuğa.ama ben sorumluluk almaktan korkuyorum.esimde sevaptır derslerinde flb yardımcı ol diyor.tamam sevaptırta mutlakada buda bir sorumluluk degilmi.gecende konusu geçti böyle eşim yanlis düşünüyorsun diyor.tmm çocuğa çok çok üzülüyorum ama.babada bizim yaşlarda erkek olduğu içinde çok muhattap olamıyorum.sizce yanlismiyim
Babaanne yaşlı olabilir ama tüm gün başkasının evinde olmasına nasıl izin veriyor,baba nerde?Nereye gittiğini söylemeden bütün gün sokakta çocuk bize diye çıkıp başına bişey gelir Allah korusun
Çocuğun babasına fln demiş zaten okula benim hanım getirip götürsün ilgilensin diyecok sevapsa esin yardim etsin
Bir değil iki çocuk var ikiz bebimkilerBabaanne yaşlı olabilir ama tüm gün başkasının evinde olmasına nasıl izin veriyor,baba nerde?
Evet işgilenirdim ama söylediğimi uygulayacaksa eve alırım çünkü o evde bir çocuk daha var ona bakıp taklit edebilir
Çocuğun babasına fln demiş zaten okula benim hanım getirip götürsün ilgilensin diye
Şimdilik kurallar koyuyorum emanet diye temkinli davraniyorumBabaanne yaşlı olabilir ama tüm gün başkasının evinde olmasına nasıl izin veriyor,baba nerde?
Evet işgilenirdim ama söylediğimi uygulayacaksa eve alırım çünkü o evde bir çocuk daha var ona bakıp taklit edebilir
İşte onun mantigi bizimkilerin yanında oda dursun.yedirip içirmek hiç sıkıntı değil nolacak onun yediği içtiği ondan hiç gocunmamda.hareketli çok balkondan sarkar bişey olur düşer muserE kendisi yapmadığı için ne olacak yapıver diyor eşiniz işte. Çok istiyorsa o getirip götürsün yedirsin oynatsın da anlasın nasıl bir sorumluluk olduğunu.
Çocuğun babasına fln demiş zaten okula benim hanım getirip götürsün ilgilensin diye
Kendi oturduğum semtte anne vefat etti erkek ve kız kardeş babaanne sorumluluğunda büyüdü tüm mahalle göz kuşak oldu öte git bile denilmedi.Şimdilik kurallar koyuyorum emanet diye temkinli davraniyorum
İşte onun mantigi bizimkilerin yanında oda dursun.yedirip içirmek hiç sıkıntı değil nolacak onun yediği içtiği ondan hiç gocunmamda.hareketli çok balkondan sarkar bişey olur düşer muser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?