- 18 Mart 2011
- 8.454
- 26.637
- 748
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
-
Eşek kadar 30 yaşındaki kardeş mi korkuyormuş?Ben de aynı şeyi sordum üstelik ben her gün biniyorum korkuyorum diyor
Ben de aynı şeyi sordum üstelik ben her gün biniyorum korkuyorum diyor
Hayır kendisi kardeşine bir şey olur diye korkuyormuş gülsem mi ağlasam mı psikolojim bozuldu inanEşek kadar 30 yaşındaki kardeş mi korkuyormuş?
Kardeşine bir şey olur diye korkuyormuşKorkan sozlunuz mu, 30 yasindaki kazik kadar kardesi mi?
Siz binerken korkusu aniden geçiyor muymuş?Hayır kendisi kardeşine bir şey olur diye korkuyormuş gülsem mi ağlasam mı psikolojim bozuldu inan
Kardesi erkek mi? (Ben erkek gibi anlayarak yorum yaziyorum ama yanlis mi anlamisim?)Kardeşine bir şey olur diye korkuyormuş
Kardeşi kız ve hiçbir engeli veya Sağlık sorunu yokKardesi erkek mi? (Ben erkek gibi anlayarak yorum yaziyorum ama yanlis mi anlamisim?)
Engeli falan mi var?
İlk zamanlarımızda bana da bindiğim için kıyamadığını söylüyordu ama şu an öyle bir şey söz konusu bile değilSiz binerken korkusu aniden geçiyor muymuş?
Öncelikle nişanlınıza açıklayın, toplu taşıma randevu evi gibi bir yer değilİlk zamanlarımızda bana da bindiğim için kıyamadığını söylüyordu ama şu an öyle bir şey söz konusu bile değil
Aynen öyle ben hatta ilk sıradwki kaynanam buymuş gibi hissediyorum. Benzer konularda çook tartıştık ama değişen bir şey yokAy aşko o zaman kardeş sorunu hiç zoruna gitmesin ama aşırı saçma ya hu. Otobüse binmesin diye yanına gelmemesi, seni ertelemesi ne alaka? Kardeşinin özel gereksinimleri yoksa bu yaptığı hiç normal değil. Sen haklısın. Bence dile getir. Çatır çatır da söyle. Öyle yumuşak olunarak kazanacağın bir tartışma değil ama baştan uyarayım. Çünkü abisinin kardeşi sözlüsünden önce geliyor. İkinci bir kaynanan daha var. Vallahi işin zor kızçem.
Ya bende multeciler yüzünden tehlikeli bolgelerden gelip giden insanlarin otobüse binmesinden tedirginim, onlar adina da korkuyorum ama yani o 15 dakikalik mesafenin ustune sizin yaniniza gelmemesi de cok uzucuKardeşi kız ve hiçbir engeli veya Sağlık sorunu yok
Çok memnun kendisi istiyor zatenNe güzel abi o ya.
Kardeşi, abisinde zaaf oluşturmuş demek ki, ben olsam kaç yaşına geldim peşimi bırakın derdim.
Kardeş de memnun halinden, ouyy piremses.
İkisinin burcunu çok merak ettim, biliyor musunuz?Çok memnun kendisi istiyor zaten
Size birşey olması önemli değil demek ki. Birazcık trajikomik olacak ama arkana bakmadan boşanHayır kendisi kardeşine bir şey olur diye korkuyormuş gülsem mi ağlasam mı psikolojim bozuldu inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?