Yanlış mı düşünüyorum

Valla bence siz haklısınız.
Peki hafta sonu görüşebiliyorsanız yarın nasıl telafi edecekmiş?

İlk zamanlarımızda bana da bindiğim için kıyamadığını söylüyordu ama şu an öyle bir şey söz konusu bile değil
Öncelikle nişanlınıza açıklayın, toplu taşıma randevu evi gibi bir yer değil
Gerçekten çok ilginç siz binerken sıkıntı yok kardeşim binince vaaay.
Hani size de böyle olsa saçma ama toplu taşıma takıntısı var derdim

Aynen öyle ben hatta ilk sıradwki kaynanam buymuş gibi hissediyorum. Benzer konularda çook tartıştık ama değişen bir şey yok

Kardeşi kız ve hiçbir engeli veya Sağlık sorunu yok
Ya bende multeciler yüzünden tehlikeli bolgelerden gelip giden insanlarin otobüse binmesinden tedirginim, onlar adina da korkuyorum ama yani o 15 dakikalik mesafenin ustune sizin yaniniza gelmemesi de cok uzucu

Yani size de kiyamiyor olmasi gerekiyor, evlendikten sonra ne olacak? Anama kiyamiyorum, kardesime kiyamiyorum diye diye evliliginizin ortasına incir agaci dikecek. Off isiniz zor cidden, konudaki ilk mesajima geri donuyorum abi, abla, kardes, anne, baba kolesi olanlarin evliliklerinde mutlu olduklarini hic gormedim.

Abim bana hiç böyle yapmadı püüü pislik.... Bence sorun ya nasıl anneye babaya bağlılığın fazlası zarar kardeşin her dediğinin yapılması ona bağlılıkta zarar ilerdr sizle ilgili bişey dese demek ki sizi değil onu seçecek

Ne güzel abi o ya.
Kardeşi, abisinde zaaf oluşturmuş demek ki, ben olsam kaç yaşına geldim peşimi bırakın derdim.
Kardeş de memnun halinden, ouyy piremses.

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim, bu anlattığım sadece bir örnekti. Bu olaylar oldukça kendimi suçluyordum. Kendi kendime “sen çok abartıyorsun, çok beklentiye giriyorsun” diye kızıyordum. Beni rahatlattınız

Buyuk bir tepki verin ne yapacagina bakin tavirlari degismiyorsa evliligi falan iyi dusunun hep boyle olucak bu sizi. Hayatinizi etkileyecek siz tepki vermezsenizde bisey degismez aonucta

Duracağınız bir nokta var mı peki? Yani bu kardeş çıkıp dese nişan nikah ev düzme vs bunlara ben karar veririm, bana soracaksınız dese devam eder misiniz?

Benim kardeşim bunu yapsa çok kızarım, ya yürü git sözlünle buluş sana ne nereye neyle gittiğim derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…