yanlış mı düşünüyorum

sudefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
623
5
118
İstanbul
Merhaba,
benim yine sorunum eşim. ama kavga hır gür yok. nisandan beri tartışma falan yok.
ama ne var kaynım okulu bitirdi geldi 87 doğumlu. kaynanamın evi bize on dk. ama çocuk hep bizde kalıyor haftanın 2 günü kendi evine gidiyor.
internet, elektrik,doğalgaz faturalarım tavan yaptı sabaha kadar oturuyo. ha benden hizmet beklemiyo ama 2 çekyat var birinde eşim diğerinde kardeşi uzanıyo bende yerlerde oturuyorum. banyo yapıyo eşimin bornozunu kullanıyo giydi çamaşırlar ve iç çamaşırları bizim kirli sepetinde.
nerde ne var yatak odama kadar her çekmeceye giriyo. benim yüz yıkama jellerim yada toniklerimi kullanıyo. sevgilisi var artık gündüz işteyim oda eve geliyo mu gelmiyo mu bilemem. daraldım ne kadar silsemde her yer 2 tane erkek var evde şortla geziyolar hep kıl.
ne özlelim kaldı ne bişey. evin anahtarı bunda zaman saat fark etmez çat evde çat yok. bide o beni arıyo kaçta gelcen çıktınmı diye.
eşim ben üstü açık yatsam umrunda olmaz benim battanyemi onun üstüne örtüyo. ben 20 kiloluk damacanaları taşıyorum kardeşine sen kaldırma sakın diyo 26 yaşında koca adam ya napıcam ben.

ya kendi evi varken sizin evde ne işi var?
tamam arada bir misafirliğe gelebilir ama herşey dozunda kalmalı dimi.
ayrıca eşin neden sen kaldırma diyor ona (damacanalar için)evde iki erkek varken sana mı düştü bu görev.
rahatsızlıklarını eşinle paylaş alın ondaki anahtarı da siz evdeyken misafir gibi gelip gitsin.

oo walla cok haklısın arkadasım esınle konus kendı evınde kalsn sen bayansn benım evıme arkadası bıle gelze uzun otursa ben rahatsız oluyorum kaldıkı senınkı kalıormus oh ne ala yaaa gıtsın kendı evınde kalsn calısan ınsansn bırde olmazz acıkca konus

seni arayıp eve kaçta geleceksin diye sorduğuna göre, sevgilisini kesin getiriyordur gündüz..

offf ya ne zor yaa..Allahım işte burda iş eşe kocaya düşüyorrr valla böyle duyunca evlilikten soğuyorum kaçasım geliyor evlilikten bu ne ya yazık yaa sana kaç yıllık evlisin ve kaç yasındasın?
eşinle derhal otur adam akıllı konuş tabi anlayabilenee

yaaa yuhh!! buna müsade etmeee !!!
eşinin kardeşi olabilir ama senin kardeşin degilkiii!! eşinin bornozunu falan kullanmak,yatak odanızda rahat rahat dolaşmak ne demeeek!!
eşinlee konuşmalısın bencee olmaadı artık eşininin kardeşiyle konuş..
onun yaptıgı ve eşinin müsade etmesi çook yanlış.. burda sana yapılan büyük bi ayıp var.. sen bişey demediğin için onlar gayet normal karşılıyorlar amaa uyar bence artık..
ayrıcaa eminimkiii o kız arkadaşını siz yokken eve getirip sizin yatagınızıda bi güzel kullanıyolardır..
çok sinir bozucu bi durum, iyi dayanıyosun gercekten..

o kadarda degıl özelıne girmesıne nasıl musaade edıyo esın...valla bence hiç tavır almadan acık acık söyle kaynınada esınede sorun olursa olsun bu saatten sonra anlasınlar

yaa oha desem cokmu fazla olur yok olmazzz kufretmek lazımmm hatta yok oda yetmezz...tum bunlara nasıl musade edıyosun ?esını alkıslıyorum massallah sana bunları yaptırdıgı ıcın..ya esınle konus kı esın onun tarafını tutar gıbıme gelıyor yok sen dırek kaynınla konusss..evıne gıt deee hatta kov onu evden bıda gelmesın..okus mu bu yaaaaa herkes haddını bılsın..yakında gelır aranızdada yatar o esınde sana degıl ona sarılarak yatar artık..senın battanıyenı ona orttugune goree..

ayyyy valla dayanamadımmm ben ..parcalayasım geldıo öküsü...ben 3 aylık hamıleyken hollandadan esımın 10 yıldır goremedıgı abısı zıyaretımıze geldı..adam kapıdan içerıye kışın ortasında ayakabılarıyla gırdı salona kadar gece yarısına kadar temızlık yaptım ılk mısafırlerım ozene bozene..sanırım cıldırıyordum..benım krem rengı halılarımda koca koca ayakkabı ızı lekesı..o aksam esıme senı boşarım dedım o abıne soyleyeceksın ınsan gıbı gırıp cıkacak benım evıme..ben namaz kılıyorum bu evde dedım,gece yarısına kadar temızlık yaptım geldı sanıyede ıcıne ettı bune be dedım..agzıma gelenı soyledım gıkını cıkartamadı..gebertırdım cıkartsaydı yok olee..zaten canım burnumda hamılelıkten dolayı sureklı karın agrısı mıde bulantısı hasta gıbı gecıyo hergunum..takatım mecalım yok ben onun pisliğiylemı ugrascam 1 hafta kalacaklar..

esım ertesı gun demıs bıda son oldu..yoksa sokardım o koca ayakkabıları agzına..

eğer kayınvalidenizle aranız iyiyse onunla konuşun. zaten çalışıyorsunuz artı bide onların pisliğiyle uğraşıyorsunuz. Allah kolaylık versin....

bravo canım çok iyi yapmışsın. şu sitede böyle kocalarına tak tak cevap vereni görünce çok mutlu oluyorum:)

Kendimden örnek vereyim konu sahibine

Eşimin ailesi darmadağın, baba bir şehirde anne bir şehirde. Bir tane de erkek kardeşimiz var (kaynım) okulunu yeni bitirdi babaannenin yanında büyüdü. Genc bir bayanla aynı evde yaşamayı bilmiyor..... 20 yasında bu arada...

*** Okul her tatile girdiğinde bize gelirdi... (hala da gelir gerçi)
*** Salonda yatar, yatağını toplamaz, yediğini kaldırmaz, abisinin bornozunu kullanır, dan diye yatak odasına girer, abiiii hadi kalk derdi yanında ben yokmuşum gibi davranırdı.

Ben neler yaptım;

Söylediklerime ya da söyleyeceklerime kırılma ben senin yengen değil ablanım, sen bu evin bir ferdisin ama sen gidersin abinle ben kalırım, ve ben yetişemiyorum cümleleriyle başladım....

* Mete yatagını topla olur mu yengecim, abin bu konuda duyarlı değil ben de yetişemiyorum malum,
* Birsey ictiginde yediğinde sadece onları makinaya koy yeter, abin bana cinnet gecirtiyor sen gazabımdan sakın
* Bak odanı buraya hazırladım(kücük oda), salonda zor oluyor sana, toplayamıyorsun da burada hic değilse yatagını kapatırsın, aniden misafir falan gelir salonda cok ayıp olur,
* Havlun burada abininkini kullanma hijyenik değil,
* Kirlilerini istersen yandaki kücük sepete atabilirsin (iki ayrı sepet var)
* İkinize de söylüyorum ortada kablo şarj aleti vs istemiyorum (kızım sana söylüyorum muhabbeti)
* Odaya girme konusunu da eşime söyledim, o kibar bir dille uyardı onu....

Bu söylediklerimi yaptı mı evet. En azından elinden geleni yapıyor. Bardagı kaldırmayan mete benimle beraber masayı topluyor, yardım ediyor. O benim kardeşim ben de onun ablasıyım.

O gelip bir hafta on gün kaldığında iki erkekle mücadele etmekten tabi ki yoruluyorum ama benimle yasıyorlarsa benim kurallarıma uymak zorundalar. Ama su bir gerçek; benim evimin anahtarı eşim ve benden baska hic kimsede duramaz. Buna asla müsade etmem.

İstedikten sonra çözülemeyecek bir durum yok. Eşinizle bu konuyu mutlaka ama mutlaka konuşmalısınız. Ben yorulduğum anlarda hep ondan destek isterim. KArdeşi konusunda objektif olamayacaıgını bildiğim icin de konuya ben diye girmem... Onu cok sevdigimi, kardeslerimden ayırmadıgımı ama çalışan bir bayan olarak cok zorlandığımı mutlaka söylerim.

ben bıktım artık inan bıktım kendi evime gitmek istemiyorum.
her yer sigara dumanı çekyatın altından sigara izmariti topluyorum her yer kül okulda nasılsa hala aynı ne dicem.
bir kere anahtar lafı ettim her kes bana cephe aldı.
onun anahtarını saklıyorum eşimin anahtarını alıyo.

maalesef 29 yaşındayım 3. senemdeyim. 5 saat ütü yapıyorum gömlekler tshortler kotlar ütülüyorum paşam dolaptan kafasına göre ne bulsa giyip gidiyo kaynanam da bu durumdan memnun. oğlum gitme demiyo aman siz kardeşsiniz gelsin kalsın hep diyo

Valla tebrik ederim seni arkadaşım çok sabırlısın, kaynanana sor bakalım aynı şekilde senin kardeşin gelip kalsa da memnun olur mu, evet abisinin evi ama kalmanın da bir adabı olur ama asıl suçlu kaynından çok eşinde o çok taviz vermiş. Allah yardımcın olsun.

Bu arada bayramda eşimin 2 tane yeğeni geldi birisi 14, birisi 15 yaşında erkek çocuğu, yetiştirme yurdunda kalıyorlar. Yemek yiyoruz bir bakıyorum o yaştaki çocuklar kendi yedikleri tabağı, bardağı götürüp lavaboya koyuyorlar, yataklarını topluyorlar demekki k.validen hiç birşey öğretmemiş.

çok doğru düşünüyosun valla.kız olsa görümcen gelse kalsa bi nebze ama erkek kardeşiyle aynı evde rahat edememen normal giysin kısıtlanır,hareketlerin kısıtlnır,banyoya rahat giremezsin,bi de erkekler çok temizliğe falan dikkat etmezler...çok zor işin.benim anlamadığım evlerinizin arası 10 dk ysa bu adam niye evine gitmiyor.allah kolaylık versin.insanlar biraz had bilsin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…