Merhaba,
benim yine sorunum eşim. ama kavga hır gür yok. nisandan beri tartışma falan yok.
ama ne var kaynım okulu bitirdi geldi 87 doğumlu. kaynanamın evi bize on dk. ama çocuk hep bizde kalıyor haftanın 2 günü kendi evine gidiyor.
internet, elektrik,doğalgaz faturalarım tavan yaptı sabaha kadar oturuyo. ha benden hizmet beklemiyo ama 2 çekyat var birinde eşim diğerinde kardeşi uzanıyo bende yerlerde oturuyorum. banyo yapıyo eşimin bornozunu kullanıyo giydi çamaşırlar ve iç çamaşırları bizim kirli sepetinde.
nerde ne var yatak odama kadar her çekmeceye giriyo. benim yüz yıkama jellerim yada toniklerimi kullanıyo. sevgilisi var artık gündüz işteyim oda eve geliyo mu gelmiyo mu bilemem. daraldım ne kadar silsemde her yer 2 tane erkek var evde şortla geziyolar hep kıl.
ne özlelim kaldı ne bişey. evin anahtarı bunda zaman saat fark etmez çat evde çat yok. bide o beni arıyo kaçta gelcen çıktınmı diye.
eşim ben üstü açık yatsam umrunda olmaz benim battanyemi onun üstüne örtüyo. ben 20 kiloluk damacanaları taşıyorum kardeşine sen kaldırma sakın diyo 26 yaşında koca adam ya napıcam ben.
Merhaba,
benim yine sorunum eşim. ama kavga hır gür yok. nisandan beri tartışma falan yok.
ama ne var kaynım okulu bitirdi geldi 87 doğumlu. kaynanamın evi bize on dk. ama çocuk hep bizde kalıyor haftanın 2 günü kendi evine gidiyor.
internet, elektrik,doğalgaz faturalarım tavan yaptı sabaha kadar oturuyo. ha benden hizmet beklemiyo ama 2 çekyat var birinde eşim diğerinde kardeşi uzanıyo bende yerlerde oturuyorum. banyo yapıyo eşimin bornozunu kullanıyo giydi çamaşırlar ve iç çamaşırları bizim kirli sepetinde.
nerde ne var yatak odama kadar her çekmeceye giriyo. benim yüz yıkama jellerim yada toniklerimi kullanıyo. sevgilisi var artık gündüz işteyim oda eve geliyo mu gelmiyo mu bilemem. daraldım ne kadar silsemde her yer 2 tane erkek var evde şortla geziyolar hep kıl.
ne özlelim kaldı ne bişey. evin anahtarı bunda zaman saat fark etmez çat evde çat yok. bide o beni arıyo kaçta gelcen çıktınmı diye.
eşim ben üstü açık yatsam umrunda olmaz benim battanyemi onun üstüne örtüyo. ben 20 kiloluk damacanaları taşıyorum kardeşine sen kaldırma sakın diyo 26 yaşında koca adam ya napıcam ben.
ayyyy valla dayanamadımmm ben ..parcalayasım geldıo öküsü...ben 3 aylık hamıleyken hollandadan esımın 10 yıldır goremedıgı abısı zıyaretımıze geldı..adam kapıdan içerıye kışın ortasında ayakabılarıyla gırdı salona kadargece yarısına kadar temızlık yaptım ılk mısafırlerım ozene bozene.. sanırım cıldırıyordum..benım krem rengı halılarımda koca koca ayakkabı ızı lekesı..o aksam esıme senı boşarım dedım o abıne soyleyeceksın ınsan gıbı gırıp cıkacak benım evıme..ben namaz kılıyorum bu evde dedım,gece yarısına kadar temızlık yaptım geldı sanıyede ıcıne ettı bune be dedım..agzıma gelenı soyledım gıkını cıkartamadı..gebertırdım cıkartsaydı yok olee..zaten canım burnumda hamılelıkten dolayı sureklı karın agrısı mıde bulantısı hasta gıbı gecıyo hergunum..takatım mecalım yok ben onun pisliğiylemı ugrascam 1 hafta kalacaklar..
esım ertesı gun demıs bıda son oldu..yoksa sokardım o koca ayakkabıları agzına..
ya kendi evi varken sizin evde ne işi var?
tamam arada bir misafirliğe gelebilir ama herşey dozunda kalmalı dimi.
ayrıca eşin neden sen kaldırma diyor ona (damacanalar için)evde iki erkek varken sana mı düştü bu görev.
rahatsızlıklarını eşinle paylaş alın ondaki anahtarı da siz evdeyken misafir gibi gelip gitsin.
seni arayıp eve kaçta geleceksin diye sorduğuna göre, sevgilisini kesin getiriyordur gündüz..
offf ya ne zor yaa..Allahım işte burda iş eşe kocaya düşüyorrr valla böyle duyunca evlilikten soğuyorum kaçasım geliyor evlilikten bu ne ya yazık yaa sana kaç yıllık evlisin ve kaç yasındasın?
eşinle derhal otur adam akıllı konuş tabi anlayabilenee
maalesef 29 yaşındayım 3. senemdeyim. 5 saat ütü yapıyorum gömlekler tshortler kotlar ütülüyorum paşam dolaptan kafasına göre ne bulsa giyip gidiyo kaynanam da bu durumdan memnun. oğlum gitme demiyo aman siz kardeşsiniz gelsin kalsın hep diyo
Bu arada bayramda eşimin 2 tane yeğeni geldi birisi 14, birisi 15 yaşında erkek çocuğu, yetiştirme yurdunda kalıyorlar. Yemek yiyoruz bir bakıyorum o yaştaki çocuklar kendi yedikleri tabağı, bardağı götürüp lavaboya koyuyorlar, yataklarını topluyorlar demekki k.validen hiç birşey öğretmemiş.Valla tebrik ederim seni arkadaşım çok sabırlısın, kaynanana sor bakalım aynı şekilde senin kardeşin gelip kalsa da memnun olur mu, evet abisinin evi ama kalmanın da bir adabı olur ama asıl suçlu kaynından çok eşinde o çok taviz vermiş. Allah yardımcın olsun.
Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?