Dün akşam gelmedi kaynım. ama eşime laf soktum yerleri sildim bıktım ya kıllarınızdan artık kendi kılınızı toplayın dedim.
oda silme dedi tabi şey götürsün evi dedim. sanki evde oturuyorum valla daraldım dedim gık demedi.
özeliniz kalmamış ki tabe bunun sonu bu olması normal..........
Madem konuşuyorsunuz olmuyor, KESİNLİKLE ne eve birşeyler alın nede temizlik yapın.. Birşeyler almayın, unuttum, vaktim yoktu v.s deyin.Temizlik yapmayın, bu aralar çok halsizim, vaktim v.s yok deyin.
1-2 hafta mutlaka mu şekilde yapın ve bu hale sizde sabredin.. Sakın elinizi atıp almayın yerdeki birşeyi, toplamayın ortalığı.
Bence rahatsizligini esinle konus ben bi bayanim oda koskocaman erkek de rahatsiz oluyorum ya sen usulunce konus yada ben konusurum ama o zaman daha kötü olur deesiniz tepkisiz kalirsa bence bu durumu kayinvalidenizle uygun bi dille konusun.Malesef erkekler bu tür inceliklere onem vermedikleri icin düsünemiyolarda,benim kuzenimde islerini rayina oturtana kadar yanliz yasayan ablamin yaninda sadece 3 ay kalmak istedi 3 ay oldu 5 yil ve her konuda kullandi ablami evini parasini pulunu ayni sizin kayniniz gibi.Temizligi isi gücü biraktim 5 yilda 1 ekmek bile almadi eve.Yani böyle yumusak yuzu görüncede insani aptal yerine koyuyolar.
Dudi sağolun hepinize çok teşekkür ederim size içimi dökünce rahatladım hepiniz doğru söylüyorsunuz ve ortada olan yanlışın bende farkındayım ama bir kere bu anahtar mevzusu oldu ben eşime dedim bu ne ya dingonun ahırımı her gelen evimde ben yokken bile kaynanam,kayınpederim bi evi yoklayalım diye girip çıkıyolar eşim bana bi tepki gösterdi sen kimsin ne hakla anahtar lafını edersin burası onların da evi bilmem ne olan bana oldu ve kalktı annesine defne anahtarı vermek istemiyo dedi herkes bana cephe aldı ama yine de yüzsüzce eve girip çıkmaya devam ettiler orası benim oğlumun evi diye yani onlarda ki mantık ben bir kırım ineği çalışıp getirip beş kuruş almadan bu evi döndürücem ama lafa gelince ev oğullarının.
kayınpederim habersiz gündüz gelip açık olan yatağımı toplayan bi tip, kaynanam halımı götürüp keni halısını seren bi tip,kaynım yatak odamdaki ger çekmecenin içinde şeytan diyo donunu sütyenini at ortaya bakalım onuda toplayacaklar mı? yada ped med ne bukursam atıcam en sonunda ortalığa tep atıyo onlar beni bezdirme poltikasındalar sanırım.
Sudefne, belki ifade ediş şekliniz çok yanlıştır..Biraz daha yumuşatarak ve size en yakın olmak istediği anda bunu yapsanız olmaz mı ?
Birde sizin aileniz var mı ? Yakın bir erkek kardeşiniz falan.O gelse biraz sizde kalsa.Anahtarı verseniz v.s .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?