Bilmiyorum ki neden öyle oldu. Dedim acaba çok mu damlattım hayır, o normal koyu renkteki olduğu gibi çıktı, diğeri ise önce ekranın uzunlamasına sonra dik pozisyona geçti, normal test ile mi erken gebelikle mi yapayım tekrar? Hangi markayı önerirsin?Önce yan sonra dik poziyon ne yahu
Yarın baska bir marka ile teyit eder derim
Hayırlısı olsun
Hastane de doktorlar yokken de yapılıyor mu? Hiç hafta sonu gitmedim de, bilmiyorum.Pozitif gibi sonuç yarın kan testi yaptırın bence
Laboquick le ögrenmiştim benBilmiyorum ki neden öyle oldu. Dedim acaba çok mu damlattım hayır, o normal koyu renkteki olduğu gibi çıktı, diğeri ise önce ekranın uzunlamasına sonra dik pozisyona geçti, normal test ile mi erken gebelikle mi yapayım tekrar? Hangi markayı önerirsin?
Hastane de doktorlar yokken de yapılıyor mu? Hiç hafta sonu gitmedim de, bilmiyorum.
özel bir hastane veya tıp merkezi gibi bir yer varsa gidip direkt beta hcg testi yaptırmak istiyorum deyin yaparlar bir saat içinde çıkıyor sonuçBilmiyorum ki neden öyle oldu. Dedim acaba çok mu damlattım hayır, o normal koyu renkteki olduğu gibi çıktı, diğeri ise önce ekranın uzunlamasına sonra dik pozisyona geçti, normal test ile mi erken gebelikle mi yapayım tekrar? Hangi markayı önerirsin?
Hastane de doktorlar yokken de yapılıyor mu? Hiç hafta sonu gitmedim de, bilmiyorum.
Muayeneye 150 istiyorlar da, testlere de isterler mi buranın sistemini bilmiyorum peközel bir hastane veya tıp merkezi gibi bir yer varsa gidip direkt beta hcg testi yaptırmak istiyorum deyin yaparlar bir saat içinde çıkıyor sonuç
Tamamdır gideyim yarın baktırayım. Çünkü 1 -2 hafta öncesine kadar enfeksiyon var demişti, enfeksiyonda gebelik oluşması düşük oran normaldeMuyane olmayacaksınız hasta kayıt yerine gidip sadece tahlil yaptıracağınızı söylemeniz yeterli girişinizi ya orası yapıyor veya tahlil yerindeki sekretere gönderiyor. 30 liraydı galiba ben geçen ay yaptırdığımda tabi hastaneye göre değişir fiyat ama asla muayane ücreti kadar değil
Eğer pozitifse,ben sevinirim de eşim istemiyordu daha erken diye, 1 yaşında kızım varÖzel de beta yaptırabilirsiniz kan testi 30-40 lira arası bir şey yani İstanbul da özel hastanelerde fiyatlar o şekilde 150 falan değil yani kan alıyorlar alt tarafı .. gebesiniz hayırlı olsun
Eşiniz istemiyorsa korunsaymış bir zahmetEğer pozitifse,ben sevinirim de eşim istemiyordu daha erken diye, 1 yaşında kızım var
Sorun o ... istemediği için korunuyorduEşiniz istemiyorsa korunsaymış bir zahmet
Gelmiş bebiş
Kondom patlak çıkmış demekkiSorun o ... istemediği için korunuyordu
Azimli sperm, kondomu delermişKondom patlak çıkmış demekki
Pozitif görünüyor ama kan testi lazımMerhabalar anneler ve anne adayları...
Lifecare adında 4 gün erken gebelik testi yaptım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim adetim 2 ay öncesine kadar düzensizdi, son 2 aydır düzenli.
4 gün erken gebelik testi ne kadar doğru?
Çünkü ben bunu yaptım, ikinci çizgi, önce yan sonra dik pozisyona geldi, bozuk olsa, bulanık falan olur herhalde?
Hamile miyim acaba? Yoksa bozuk mudur, önce yan sonra dik çıktığı için? Herhangi bir belirti yok?
Canm bende emzirirken Bi kaç kere şüphelenip rest yapmıştım ve kaç kere çift çizgi çıktı ama değildim en garanti kan da belli OlrAzimli sperm, kondomu delermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?