Eğer pozitifse,ben sevinirim de eşim istemiyordu daha erken diye, 1 yaşında kızım var
Evet eşim istemiyor diye ben korunayım dedim, ve hatta bugün implantı aldım, pazartesi günü de taktırmak için randevum vardı, herşey tamamdıSiz deri altı implant araştırmıyor muydunuz? Şok oldum, tam üzülecektim yok artık diye neyse ki istiyormuşsunuz :))
Hayırlısı olsun diyelim o vakitHamilesin canım hayırlı olsun
Evet eşim istemiyor diye ben korunayım dedim, ve hatta bugün implantı aldım, pazartesi günü de taktırmak için randevum vardı, herşey tamamdı
Bakalım yarın gidip öğrenirim, paylaşırım illakiCanm bende emzirirken Bi kaç kere şüphelenip rest yapmıştım ve kaç kere çift çizgi çıktı ama değildim en garanti kan da belli Olr
doktorumun deyişine göre engel normalde, hatta ilac yazmıştı,ben de fırsatım olup alamamıştımBende de enfeksiyon var engel mi oluyor gebeliğe. Nasıl gidecek enfeksiyon ya bilmiyorum hiç
Niye kız, beraber büyüyüp giderlerNeyse hamileyseniz boş yere o kadar para vermemiş olacaksınız hayırlısı olsun :))
Yanlış anlamazsanız nasıl cesaret ettiniz yaaa 1 yaş bebek varken
Benim de kızım 13 aylık daha kendime gelemedim
Niye kız, beraber büyüyüp giderler
Hem daha başarılı oluyorlar, jenerasyon farkı olmuyor,ondan ziyade daha sosyal.. daha ne
Yoksa öyle bir düşüncen tavsiye ederim. Hoş 800 tl ama 3 ila 5 yıl %100 koruma sağlıyor en azından hapı unuttum derdi yok. Güzel tarafı östrojen içermediği için kilo da aldırmıyor.Maşallah valla cesaretinize hayran kaldım
Şu implant olayına ben girişeyim en iyisi
Yoksa öyle bir düşüncen tavsiye ederim. Hoş 800 tl ama 3 ila 5 yıl %100 koruma sağlıyor en azından hapı unuttum derdi yok. Güzel tarafı östrojen içermediği için kilo da aldırmıyor.
Zamanı varmış daha olsun yaptırma. Ileride pişman olursun bir de...Ben sonsuza kadar sürecek bir korunma yöntemi arıyorum açıkçası, hormonlarım zaten çok sıkıntılı o yüzden hap filan da kullanamıyorum. Prezervatife de güvenmiyorum.
Her regl dönemi öncesi bir gerginlik sorma. Yaşım genç olduğu için tüplerimi bağlamadı doktor sezaryende, keşke zorla bağlatsaydım diyorum şimdi
Zamanı varmış daha olsun yaptırma. Ileride pişman olursun bir de...
Bu arada ben manyak mıyım neyim bilmiyorum ama 2 test daha yaptım. Biri normal diğeri yine erken gebelik testi, ve üçü de çift çizgi. Inandım artık...
Amin ne diyelimHadi hayırlı olsun o zaman şimdiden, sağlıkla al kucağına
Özel reyap Esenyurt 90 TL vermiştim.Özel de beta yaptırabilirsiniz kan testi 30-40 lira arası bir şey yani İstanbul da özel hastanelerde fiyatlar o şekilde 150 falan değil yani kan alıyorlar alt tarafı .. gebesiniz hayırlı olsun
Çok pahalı ya milleti soyuyorlar resmen. Muayene ücretine ne kalmışÖzel reyap Esenyurt 90 TL vermiştim.
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahZamanı varmış daha olsun yaptırma. Ileride pişman olursun bir de...
Bu arada ben manyak mıyım neyim bilmiyorum ama 2 test daha yaptım. Biri normal diğeri yine erken gebelik testi, ve üçü de çift çizgi. Inandım artık...
TesekkürlerTebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahkan değerini de atarsın merak ediyorm. Birde adetin düzene girdimi takip edebiliyormuydn
Evet arkadaş demiş ya ucuz okadar pahalı değil diye , bu muayne olmadan ücreti doktora görünmek ister sende +30 ödüyordun en son .Çok pahalı ya milleti soyuyorlar resmen. Muayene ücretine ne kalmış
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTesekkürler
Bugün kan verdim, sonuç bu.. adet son 2 ayda duzene girdi, ama 10unda olmam gerekirken şüphelendim dedim acaba yine mi düzensizlesti
Delirmis bunlar.. herseye zam yapiyorlar maaşa da yapsalar keske ..Evet arkadaş demiş ya ucuz okadar pahalı değil diye , bu muayne olmadan ücreti doktora görünmek ister sende +30 ödüyordun en son .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?