Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstten aşağı çekersen kücük cikar zaten benim hiç dudagım yoktu 1.2 yapıldı ilkinde aonra komtrolde biraz daha eklendi ama böyle asla kocaman olmadı bide merak ettim 30 40 dk dudağında naptı en fazla 5 10 dk lik işlem
Yaptırdığınız kişi doktor ve yaptırdığınız yer klinik mi?Yok değilse hemen yarın bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.Gittiğim bir doktorun kliniğinde bir kadın görmüştüm böyle olmuştu dudakları,alerjisi varmış ve sanırım alerji için iğne yapmışlardı.Ama yaptıran kişi daha öncede yaptırmış ve daha öncede alerji olduğunu bildiğinden gayet rahattı.
Üstten aşağı çekersen kücük cikar zaten benim hiç dudagım yoktu 1.2 yapıldı ilkinde aonra komtrolde biraz daha eklendi ama böyle asla kocaman olmadı bide merak ettim 30 40 dk dudağında naptı en fazla 5 10 dk lik işlem