yanlış mı yapıyorum (spordan önce yemek yemek)

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
531
477
İki sene öncesine kadar bacaklarım ve kalçamda pek sorun yoktu.. ne zamanki işe başladım kalçalarım genişledi ve bacaklarım kalınlaştı.. spor salonlarında yapamıyorum kapalı alan olduğu için.. iş çıkış saatim 6,30 ama eve gelene kadar saat 8 oluyor. ve hemen çok az birşeyler atıştırıp(yediklerim: müsli, ton balığı gibi hafif şeyler) spora gidiyorum. İşyerinde en son öğlen yemek yediğimiz için mecburen eve gelip hemen yemem gerekiyor. 30 dakika yürüyüşe çıkıyorum sonrada 20 dakika spor aletlerine biniyorum.. acaba yanlış mı yapıyorum... yemek yedikten 1 2 saat sonra spora gidin diyorlaar ama benim hiç vaktim olmuyor... spordan sonra bu tarz yemekler yesem... ekmek yemesem. salata yada müsli tarzında bir faydasını görürmüyüm sporun. ?

Merhaba, işte saat 5te gibi bi daha yemek yersen ve evde 8de proteinli şeyler de yebilirsen en iyi olur. Müsli akşam yeme bence, karbonhidrat o. Türkçem için özür dilerim

Hem de en az 40 dk yürüyüş tavsiye ederim, ilk 30 dk boyunca vücuttaki kalan glikogen kullanılıyor, sonra yağ. Aletler parklardaki ise, bence faydasız, ağır değil. Aletsiz squats, abs scrunchs yapın, aletlerin yerinde.

X