• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlis mi yapiyorum

Selam kizlar.Bu aralar bir dusuncedir almis beni gitmis.Bana yardimci olacaginizi biliyorum.
Kizlar benim çok saf ve ñaif duygusal bir yapim var (vardi) .Bu zamana kadar hep duygularimla hareket ettim duygularimi ortamdaki icimden gecenleri saf gibi soyleyip davranislarimla belli ediyordum çevremdekilere. Haliyle karsi taraftan çok gücsuz ve saf görunuyordum.Bunum acisini çok çektim yaralar aldim unutamicagim aci gunler yaşadim bekarkende evliykende.Herkesi kendim gibi iyi sanip hep iyi ve vicdani yönumle insanlara yaklastim.Ailem bile bu yönumu firsat bilip cok uzduler beni.Evlendim zamaninda bu yönum yüzunden eşimden ve ailesinden çektim. Tabi bu anlattiklarim 2 yil öncesine kadar simdi 4 yillik evliyim.
Şimdi ise çok degistim hemen hemen 2 yildir kimseyle saf yönumle ve duygusal olarak yaklasmiyorum .Hep bir süphecilik durumum var ya iki yuzlu ise ya bu iyi yönumu suistimal ediler diye mantikla hareket ediyorum.Boyle oldugum icin suan cok mutluyum üzulmuyorum ve gücluyum.Hemn ottan sebeplere aglamam mesala önceden direk aglardim mallesef .
Herkese karsi biraz katiyim haliyle bu yönum nedeniyle karsimdaki diyecegini 2 kere ďüsünurde soyler .Lakin bazen diyorum acaba dogru mu yapiyorum ömrüm boyunca hayat acimasiz diye kimse ğüvenemiyecekmiyim.
Şuan durumumu sorsaniz ben bu yönumle cok iyim mutluyum ama insanlarla samimi olmadigim icin arkadaslilklarim uzun sürmuyorum yanlis mi yapiyorum bazen diyorum canlarim sizden guzel yorumlarinizi bekliyorum:KK200::KK68:
Ömrün boyunca, hayat acımasız diye kimseye güvenmeyeceksin ,evet,
Hazır mutluluğun formülünü bulmuşsun,boşuna huzurunu kaçırma.
Tecrübe ile sabit,
Arkadaşların da çok iyi olsalardı yanında olurlardı,
Üzülecek inan hiçbir şey yok.

Ama bu kadarı fazla bence, bende mesafeliyimde bir kahve icmeye cagirabilecegim insan var. Esimin arkadaslariyla filan gorusuruz arada. Mesafeli olcam diye tamamen insanlardan soyutlanman gerekmiyor. Sadece yumuşak karnini gösterme, özel hayatinla ilgili cok konusma, sana geri donebilecek seyler soyleme, cok verici olma yeter. Kahve icmeye ciktin diye kalbin kirilmaz. Dengeyi bulmalisin.
Şöyle bir durum var
Yapim geregi sohbet basliyor diyelim karsimdaki insan bir özrlini anlatsa üzulse bende hemen dökulum bak üzulme ben daha beterim diye başlarim bakmisim hayatimi anlatmisim.:KK61:diger gun pisman oluyorum ama is isten geciyor bakiyirumnanlatilmis heryerde konusulanlar

Aynen aci ceke ceke ğucleniyorsun sanirim tecruneyle ben sanirim olgunlastim gec olsada

Herkese hakettiği kadar deger vereceksin bu hayatta canım. Karakterimiz ve tavrimiz farkli seylerdir. Tavrimiz karsimizdakiyle ilgilidir, karakter ise bizle ilgili...

Canm valla saf görünmesende yapıyorlar onu artık insanlar bi tuhaf olmuş kime iyi niyet göstersen kuyunu kazıyorlar.benm evimde soframda oturan arkadaşım ertesi gün sevgilime beni kötüleyip kendisi yanaşmaya bile çalışmıştı bu sadece örneklerden biri.o yüzden kimseye güven Yok yada bizemi denk geliyor bilmiyorumki
:KK57: arkadsa bak sen hain iste.Gorusuyormusn peki o kizla yoksa irtibati kestin mi.Aslinda bize denk gelmiyor insanla kötu ve cikarci olmus.

Ömrün boyunca, hayat acımasız diye kimseye güvenmeyeceksin ,evet,
Hazır mutluluğun formülünü bulmuşsun,boşuna huzurunu kaçırma.
Tecrübe ile sabit,
Arkadaşların da çok iyi olsalardı yanında olurlardı,
Üzülecek inan hiçbir şey yok.
Aynen canim ya bos yere üzuluyorum vicdan yapiyorum iste bak bu yönumde safliktan geliyor:KK23:niye takiyorsam suan cok mutluyum gercekten kimse üzemiyor

Herkese hakettiği kadar deger vereceksin bu hayatta canım. Karakterimiz ve tavrimiz farkli seylerdir. Tavrimiz karsimizdakiyle ilgilidir, karakter ise bizle ilgili...
Ben hayat boyunca bir insana ķötide olsa kendisi gibi davranmadim hep iyimser yaklasiyirdum .Boyle olunca haliyle önune gelen istedigi gibi laf soylebiliyordu kardeslerim bile mallesef.Bir keresinde ablamin ve kizkardesimin benim dedikodum yapriklarini gordum kavga ettik suclulardi hala uste cikmaya calisyorlardi.

bende geçen yıllardan sonra işte devamlı bir kalkan , devamlı şüpheci bir yaklaşım oldu. yakın arkadaşım 1-2 tane o da çocukluktan edindiğim. onun dışında çok arkadaşım var elbette ama hepsi mesafeli. ben memnunum ya.. kazık yiye yiye bir hal oldum şu yaşıma kadar. 3-5 senedir böyleyim samimi arkadaşlığım yok ama canımı sıkan da yok. yalnız olmaktan da hiç sıkılmıyorum. evde eşim dahi yokken tek başıma olmaktan bile büyük keyif duyuyorum. ne akraba ne aile ne arkadaş karışan haddini aşan falan yok etrafımda. güzel yani hayat benim için.

:KK57: arkadsa bak sen hain iste.Gorusuyormusn peki o kizla yoksa irtibati kestin mi.Aslinda bize denk gelmiyor insanla kötu ve cikarci olmus.
Yok be canm görüşmüyorum tabiki öyle insanların yeri Yok hayatımda.dünyanın hali çok kötü nekadar yalnızsan okadar güvendesin :)

bende geçen yıllardan sonra işte devamlı bir kalkan , devamlı şüpheci bir yaklaşım oldu. yakın arkadaşım 1-2 tane o da çocukluktan edindiğim. onun dışında çok arkadaşım var elbette ama hepsi mesafeli. ben memnunum ya.. kazık yiye yiye bir hal oldum şu yaşıma kadar. 3-5 senedir böyleyim samimi arkadaşlığım yok ama canımı sıkan da yok. yalnız olmaktan da hiç sıkılmıyorum. evde eşim dahi yokken tek başıma olmaktan bile büyük keyif duyuyorum. ne akraba ne aile ne arkadaş karışan haddini aşan falan yok etrafımda. güzel yani hayat benim için.
en guzeli gercekten sahte dostlar olacaginahic olmasin daha iyi .Benim okul dònmedin arkadasim çok canim ama baska sehre gelin geldigim icin hepsi kaldi orda sadece teĺefondan görusuyoruz.benimde burda bir iki arkadasim var ama samimi degiliz güvenmiyorum sadece yüzeysel konusuyorum.
Bu arada saglikla alin kucaginaza bebisinizi:anne::KK200:

Yok be canm görüşmüyorum tabiki öyle insanların yeri Yok hayatımda.dünyanın hali çok kötü nekadar yalnızsan okadar güvendesin :)
Haklisin canim iyi yapmisin hayatindan çikartmakla benim de aslindanbir dönem size benzer bir durum yasamisitim.Brkarken bir erkek arkadasim vardi .is yerine geliyordu yanima sürekli calistigim yerde birkiz vrdi sürekli soruyordu erkek arkadasimi iste napiyir seni almaya gelmicekmi cok sanslisin cok yakisikli diyordu megersem sonradan duydum gozu varmia benimkinde ozamanlar ayrilirsam bile kacirmazmis onu düsenebiliyormusun mideye bak :KK64:

Back
X