• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yapıyorum?

Biz söz yüzüklerini aldık dedim ki bana evlenme teklifi etmedin ama sozleniyoruz dedim yüzüğü kutudan çıkartıp benimle evlen dedi :D ay bi an anılarım canlandı :)

Slm kızlar.
Sizlere bişey danışmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Gayet güzel giden bi iliskim var 2 yıl a yakın... Önümüzdeki ay sözlenicez o benım ailemle ben onun ailesiyle tanıstım. Artık ciddilesti iliskimiz. Ama erkek arkadasım henüz evlilik teklifi etmedi. Hayır sözlenicez diyoruz aileler devreye giricek artık teklif etmesi gerekmez mi? Baska arkadaslarıma onun cevresinde ki arkadaslara bakıyorum hepsi bu tatlı hoş güzel anıyı yasadılar peki biz???

Artık yavas yavas sinirlenmeye basladım saydım sövdüm bugun. Bu saatten sonra ben söledikten sonra bi önemi kalmadı diye hissediyorum :KK43: yanlıs mı yaptım kızlar artık sabrım tastıı olucak olucak diye gecistirip duruyor ama ne zaman? Bende özeniyorum heves ediyorum cok büyük bi sey istemiyorum ki basit ufak seylerle bi mutlu olabilen bi insanım. Yüzüne vurmakla hata mı ettim ? :KK43:
aman takılma yaa, benımde esım teklıf falan etmedı , bende nıkah gunu nıkah memuru sorunca evet mı hayır mı dıye, cevabımı vermeden önce bırsey söylemek istiyorum diye lafa girdim " herkes nikahtan vazgeçtim sanmış" eşimden evlenme teklifi almadım birde ondan duymak istiyorum dedim, o da güzel bir cümle ile tüm aile ve arkadaşlarımızın önünde evlenme teklif etti, sonrasında evet cebanımı verdım...
hatta bu şoktan nikah memurunun bile kafası karıştı, eşime sorma gereği duymadan direk şahitlere yöneldi, onlar uyarınca damat bey zaten teklifini yaptı duydunuz ama yinede sorayım deyip eşime sordu evet hayır muhabbetını ;)
çokta hoş anı oldu ;)

Back
X