Yanlis olmus. Tamam teyzeniz size getirebilir eskilerini de, esinizin ailesinden biri size getirse siz de bozulursunuz bence.Basit bir konu belki ama sabah sabah canim sıkıldı.
esim suanda devlete gecis icin sorusturma surecinde bekliyoruz.hafta icide teyzemler bize gelecekler baska bir sehirden.teyzemin durumu cok iyi hatta ben cogu zaman kuzenimin kiyafetleriyle buyumusumdur.ya 1 kere giyer ya da giymezdi.
teyzem "kizim abinin montlari var 1 kere bile giymedi,kayakta falan almis,bizim damada buyuk gelir getireyim mi ayip olur mu yanlis anlar mi esin kiyamadim baskasina vermeye" dedi ben de olur teyze takilmaz o getir bakariz dedim.esime soyledim yuzu dustu.ben kendim gibi gordugum icin boyle soyledim teyzemde ihtiyacimiz oldugundan degilde kendi evladi gibi gordugunden soyledi ama esim hoslanmadi sanirim.kendi kendime kizdim uzuldum.zaten zor bir surec geciriyo.askim bak yanlis anlamadin kizmadin dimi bana dedim,yok canim falan dedi ama anladim ben.baska zamanda babasinin montunu giyer bunu alayim der,arkadasinin eski arabasini almaya kalkar gurur yapmaz konu boyle olunca degisik olducok uzgunum ya.
Esin akrabası olunca sorun olmuş demek ki. Kucuk düşmüş gibi hissetmiş olabilirBasit bir konu belki ama sabah sabah canim sıkıldı.
esim suanda devlete gecis icin sorusturma surecinde bekliyoruz.hafta icide teyzemler bize gelecekler baska bir sehirden.teyzemin durumu cok iyi hatta ben cogu zaman kuzenimin kiyafetleriyle buyumusumdur.ya 1 kere giyer ya da giymezdi.
teyzem "kizim abinin montlari var 1 kere bile giymedi,kayakta falan almis,bizim damada buyuk gelir getireyim mi ayip olur mu yanlis anlar mi esin kiyamadim baskasina vermeye" dedi ben de olur teyze takilmaz o getir bakariz dedim.esime soyledim yuzu dustu.ben kendim gibi gordugum icin boyle soyledim teyzemde ihtiyacimiz oldugundan degilde kendi evladi gibi gordugunden soyledi ama esim hoslanmadi sanirim.kendi kendime kizdim uzuldum.zaten zor bir surec geciriyo.askim bak yanlis anlamadin kizmadin dimi bana,teyzemde cocugu gibi gordugunden demistir dedim,yok canim falan dedi ama anladim ben.baska zamanda babasinin montunu giyer bunu alayim der,arkadasinin eski arabasini almaya kalkar gurur yapmaz konu boyle olunca degisik olducok uzgunum ya.
Eski degil yalniz.bana cok ters gelmedi o anYanlis olmus. Tamam teyzeniz size getirebilir eskilerini de, esinizin ailesinden biri size getirse siz de bozulursunuz bence.
Evet normalde arkadaslarindan bile alir verirler yani.Esin akrabası olunca sorun olmuş demek ki. Kucuk düşmüş gibi hissetmiş olabilir
Eski iste sonucta. İlle yirtik pirtik olmasina gerek yok. Birilerinin eski kiyafetini giymek istemeyebilir insan. Esimin teyzesi esime ne isterse getirsin ama bana getiremez,teklif dahi edemez ne munasebet.Eski degil yalniz.bana cok ters gelmedi o anesimde biliyor niyetimi hos ben onu asagalamak icin yapmadim kendmi kotu hissettirdi
Ama o kendi arkadaşıEvet normalde arkadaslarindan bile alir verirler yani.
E napayim kadin zaten mahcup soyledi onada olmaz giymez desem o gucenir gibi dusundum alip birine vereyim o zaman. Hic cikartmadan konu da gundeme gelmez bir dahasizin taraftan olunca bozulmuştur. bende anamın danamın alır giyerim ama eşimin ailesinden birinin eskisi teklif edilse asla kabul etmem. eski olmasa bile
"Teyzeciğim düşünmen yeterli ama x in montu yeni hem öyle kabarık şeyler giyemiyor.ihtiyacı olan birine verirsin daha makbule geçer" demek zor olmamalıE napayim kadin zaten mahcup soyledi onada olmaz giymez desem o gucenir gibi dusundum alip birine vereyim o zaman. Hic cikartmadan konu da gundeme gelmez bir daha
Bunun farkindayim zaten dusunemedim de dedim yukarda yaziyor uzgun oldugumda. Cok yeni evliyiz neye alinip alinmayacagini kestiremeyebiliyorum bazen"Teyzeciğim düşünmen yeterli ama x in montu yeni hem öyle kabarık şeyler giyemiyor.ihtiyacı olan birine verirsin daha makbule geçer" demek zor olmamalı
Teyzeniz için eşinizi kırmışsınız.
Yani ben de gorduklerime istinaden cok onemsemedim ama suan icinde bulundugu durum ve kuzenimin durumu onu rahatsiz etti zaten surekli birilerinin hayatlariyla kendi hayatimizi kiyaslama durumu var son zamanlarda.arkdsi araba aliyor ohh istr soyle rahat boyle rahat gecen gun kizdim artik yeter bi kendi hayatindai guzelliklrro gor dedim.bu konuda da kuzenimin isi,durumu onu rahatsiz etti saniyorum.ben bu tarz konulari buyutemiyorum bilmiyorum benim icin onemsiz ama esim icin oyle degilms bosu bosuna uzuldumBence alinmasi normal değil.
Yani genel anlamda başka insandan birşey almayan tip olsa tamam derim ama bu durumda alinganlik bana cocukca geldi.
Senin teyzen diye niye ayrim yapmak ihtiyaci duyuyor?
En azından öğrenmiş oldunuz.Bunun farkindayim zaten dusunemedim de dedim yukarda yaziyor uzgun oldugumda. Cok yeni evliyiz neye alinip alinmayacagini kestiremeyebiliyorum bazen
Daha 3 aylik evliyiz gozlemlerime gore takilmaz diyodum oyle seylereEşimin tarzi degil, beğenmedi diyip baskasina verin.
Bence alınacak bir sey yok ama su anda issiz sanirim, o yuzden yanlis anlamis olabilir. Belki ise baslayinca alinmaz.
Bir daha teklif etmezsiniz siz de. Olur boyle seyler. Ogrenmis oldunuz esinizin tavrını. Üzmeyin kendinizi o kadar.
E napayim kadin zaten mahcup soyledi onada olmaz giymez desem o gucenir gibi dusundum alip birine vereyim o zaman. Hic cikartmadan konu da gundeme gelmez bir daha
Eşiniz bozulmakta haklı. Açıklamanız da yanlış seni oğlu gibi görüyor derken 2. El kıyafeti ben de kabul etmem.Basit bir konu belki ama sabah sabah canim sıkıldı.
teyzem "kizim abinin montlari var 1 kere bile giymedi,kayakta falan almis,bizim damada buyuk gelir getireyim mi ayip olur mu yanlis anlar mi esin kiyamadim baskasina vermeye" dedi ben de olur teyze takilmaz o getir bakariz dedim.esime soyledim yuzu dustu.ben kendim gibi gordugum icin boyle soyledim teyzemde ihtiyacimiz oldugundan degilde kendi evladi gibi gordugunden soyledi ama esim hoslanmadi sanirim.kendi kendime kizdim uzuldum.zaten zor bir surec geciriyo.askim bak yanlis anlamadin kizmadin dimi bana,teyzemde cocugu gibi gordugunden demistir dedim,yok canim falan dedi ama anladim ben.baska zamanda babasinin montunu giyer bunu alayim der,arkadasinin eski arabasini almaya kalkar gurur yapmaz konu boyle olunca degisik olducok uzgunum ya.
Daha 3 aylik evliyiz gozlemlerime gore takilmaz diyodum oyle seylere
Ama bilemedim
Nasil aciklama yapabilirdim baska ? Yanlis yaptim dedim zaten esim icin teklif etmis olmam yeterli oldu nasil toparlayabilirdim ki.bir iki mont abartmayin sanki ben esime eski pusku giydirmeye merakliyim ne kadsr abartiyorsunuzEşiniz bozulmakta haklı. Açıklamanız da yanlış seni oğlu gibi görüyor derken 2. El kıyafeti ben de kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?