Cok tesekkurler siz anladiniz beni insan bazen kestiremiyor.Zaman icinde ogreniliyor boyle seyler zaten. Mesela ben esimle 3 seneden fazladir beraber yasiyorum, 1 seneden fazladir da evliyim ama simdi düşündüm acaba ister mi istemez mi boyle bir seyi diye. Emin olamadim.
Yasadikca görüyor insan, ozur dilemissiniz zaten, bir daha yapmazsiniz olur biter.
Hayır abartmıyorum ama eşiniz konumuna kendimi koydum ve ona göre yanıt verdim neden kızıyorsunuz ki eşiniz de tahmini benim gibi tepki verdi. Sonuçta erkekler bu gibi konularda kendini eksik noksan hissedebilir.Nasil aciklama yapabilirdim baska ? Yanlis yaptim dedim zaten esim icin teklif etmis olmam yeterli oldu nasil toparlayabilirdim ki.bir iki mont abartmayin sanki ben esime eski pusku giydirmeye merakliyim ne kadsr abartiyorsunuz
Yani ben de gorduklerime istinaden cok onemsemedim ama suan icinde bulundugu durum ve kuzenimin durumu onu rahatsiz etti zaten surekli birilerinin hayatlariyla kendi hayatimizi kiyaslama durumu var son zamanlarda.arkdsi araba aliyor ohh istr soyle rahat boyle rahat gecen gun kizdim artik yeter bi kendi hayatindai guzelliklrro gor dedim.bu konuda da kuzenimin isi,durumu onu rahatsiz etti saniyorum.ben bu tarz konulari buyutemiyorum bilmiyorum benim icin onemsiz ama esim icin oyle degilms bosu bosuna uzuldum
eşinizin teyzesi size gelinin eskilerini getrse bozulurmuydunuz bunu kimse kabulenmez bende teyze kızlarımın küçülenleri ile büyüdüm ama çocuktuk şimdi asla böly ebirşeyi kabul etmem kendi ailem harici bir başkasındanBasit bir konu belki ama sabah sabah canim sıkıldı.
esim suanda devlete gecis icin sorusturma surecinde bekliyoruz.hafta icide teyzemler bize gelecekler baska bir sehirden.teyzemin durumu cok iyi hatta ben cogu zaman kuzenimin kiyafetleriyle buyumusumdur.ya 1 kere giyer ya da giymezdi.
teyzem "kizim abinin montlari var 1 kere bile giymedi,kayakta falan almis,bizim damada buyuk gelir getireyim mi ayip olur mu yanlis anlar mi esin kiyamadim baskasina vermeye" dedi ben de olur teyze takilmaz o getir bakariz dedim.esime soyledim yuzu dustu.ben kendim gibi gordugum icin boyle soyledim teyzemde ihtiyacimiz oldugundan degilde kendi evladi gibi gordugunden soyledi ama esim hoslanmadi sanirim.kendi kendime kizdim uzuldum.zaten zor bir surec geciriyo.askim bak yanlis anlamadin kizmadin dimi bana,teyzemde cocugu gibi gordugunden demistir dedim,yok canim falan dedi ama anladim ben.baska zamanda babasinin montunu giyer bunu alayim der,arkadasinin eski arabasini almaya kalkar gurur yapmaz konu boyle olunca degisik olducok uzgunum ya.
Gelin ? Teyzem kendi oglunun giymedigi bir seyi getirmeyi teklif etti.ben biliyorum nasil olduklarini ben bozulmazdim cunku kendim gibi gordum.esim nisanliyken gelir babamin pijamalarindan giyerim diyen biriydi bu kadar takilcagini dusunemedim bana gore de onemsiz bir konu ama onun cani sıkldıgı icin canim sıkldi..ne kadar kibirli insanlariz yurtdisinda sokaklar 2.el pazarlariyla dolu.pariste misal her sokak o zamnda demistim toplum olarak fazla abartiyoruz bazi seylerieşinizin teyzesi size gelinin eskilerini getrse bozulurmuydunuz bunu kimse kabulenmez bende teyze kızlarımın küçülenleri ile büyüdüm ama çocuktuk şimdi asla böly ebirşeyi kabul etmem kendi ailem harici bir başkasından
Yok cok naif soyledi hata bende kizim yanlis olmasin ? Yanlis anlar mi? Ayip olur mu? O bana ablaminkileri getirdgi icin yadirgamicagmi dusundu ama ben esimi dusunemedim cok normal tabii ki baska zaman olsa alinmazdi bu kadar sanirim ama bana ders oldu.teyzem de dusunemedi bana gore.haklisinix ama eminim getircegi seyi paket yapsa anlamayiz cunku hic giymedikleri oluyor ama adi eski iste :)Yanlış anlamayın sakın daha yeni evliymişsiniz ve sıkışık bir durumdaymışsınız. Bu durumda teyzenizin böyle bir şey teklif etmesi garip geldi bana, siz getirme diyemezsiniz tabi ama teyzeniz doğru yapmamış. Eşinize bir sıfır bir şey alıp hediye etse güceneceğini sanmam, eşiniz şuan işsizse alınması normal, insan psikolojisi
Ben de boyleyim diyorum ya parise gittim sokaklar yepisyeni kiyafrtlerle dolu 2.elciler insanlar oradan giyiniyor kimse kompleks yapmiyor.ufak seyleri sorun yapmaya degecek bir yer degil dunya ne yazik ki.hatta ordan bile bir montumu unuttgum icin mont almistim :))))) bana sacma geliyor cok eski pusku olmadigi surece yeni ya da kendisine olmayan bir seyi biriyle paylasana gurur yapmak.Ben böyle şeyleri hayatım boyunca hiç sorun yapmadım. Giyilebilecek gibiyse alırımda veririmde. Eşimin ailesinden de alabilirim hiç sorun değil. Aldımda. Eşimde sorun yapmaz sanmıyorum. Ama benim takıntımda kullandığım kıyafetlerimi ödünçvermeyi veya almayı sevmem.
Aynı kafadanız. Kanımca takılacak mevzular değil bunlar :)Ben de boyleyim diyorum ya parise gittim sokaklar yepisyeni kiyafrtlerle dolu 2.elciler insanlar oradan giyiniyor kimse kompleks yapmiyor.ufak seyleri sorun yapmaya degecek bir yer degil dunya ne yazik ki.hatta ordan bile bir montumu unuttgum icin mont almistim :))))) bana sacma geliyor cok eski pusku olmadigi surece yeni ya da kendisine olmayan bir seyi biriyle paylasana gurur yapmak.
+1"Teyzeciğim düşünmen yeterli ama x in montu yeni hem öyle kabarık şeyler giyemiyor.ihtiyacı olan birine verirsin daha makbule geçer" demek zor olmamalı
Teyzeniz için eşinizi kırmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?