yanlis mi yaptim bilemedim

Umarım kafa bulmuştur gerçekse çocuk için tek sorun sigarayla kalmayacağa benziyor.

Onceden kullanmiyomus hamileyken asermeye baslamis kullanmis bende bi an kendimi kaybettim fenalasip cocuguna bisey olabilirdi ve kendimi hayatta affetmezdim.

ahah yemiş kadın sizi insan bilmediği şeye nasıl aşersin yahu..
bence siz öyle söyleyince suçluluk duymuş bilmiyormuş gibi yapmış..
bilmeyen mi var..

O hanım cahilin dibi... Çocuğa sigarası değil direkt kendisi zararlı.

Galiba sizde hamileyken icenlerdensini anliyorum bana bilmemekten bahseden bayan gir de bi arastir bakalim cocuga nasil bir zarari olabilir her hastalik ana karninda vurmaz 5 aylik ana karnindaki bebegin astım olabilicegini anlayabiliyor musunuz ? Ve beni hamile olmamamla veya bir anne olmamla vuramazsiniz. Yorum yapmak icin yorum yapmamanizi tavsiye ederim. Ayrica hamile olmasamda bir cocuk delisiyim. Bir cok cocugun hastaliklarina uzuluyoruz bunlara sebep olan anneleri olunca daha cok sinirleniyoruz ve kiziyorum kadina soyleme uslubum evet yanlis zaten dogru oldugunu dusunsem burda bu konuda konu acmam .

Vallah ben hamile birini sigara icerken görsem birsey diyemiyorum sonucta kadin da biliyordur tehlikelerini. Bende ilk baslarda icmistim hamile oldugumu ögrendikden sonra gün de bir kac tane ictim gene ilk haftalarda sonra öyle kötü bir rüya gördümkü iyyikide göedüm birdaha icmedim. Siz öyle örnekler vererek iyi yapmamissiniz bana göre cünkü bilmiyorum bütün hamileler öyle mi ama ben hamileyken okadar korkuyordumki birsey duyuyordum birsey okuyordum hemen bir korku sariyordu beni acaba benim cocugumda öyle olacak mi diye felan. Sonra sizin desiginiz gibi kordonun kireclendigini söyledi doktorum nasil üzüldüm nasil belalar okudum kendime bebek cok zayif dediler beslenemiyor dediler. Baska bir doktora yönlendirildim testler sonucu öyle birsey yoktu cok sükür kilolu dogdu bebegim. Ama birdaha hamile kalirsam asla ve asla en basta birakcam sigarayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…