Yanlış mı yaptım sizce?

byebyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
15
11
38
34
Merhabalar. Benim bir sorum olacak sizlere. Çok sevdiğiniz ve onun da sizi çok sevdiğini, değer verdiğini bildiğiniz insan için hem şehrinizi hem de giyim şeklinizi değiştirmeyi(daha kapalı giyinmek anlamında) kabul edermiydiniz. Ben yapamadım ve ayrıldık 2 ay kadar önce ama şimdi çok kötü hissediyorum. Özlüyorum, mutlu anlarımız geliyor aklıma. Bir yandan ailem de farklı şehir olmasını problem ediyordu. Çok arada kalmış hissetmiştim kendimi. Ve giyim konusunda da zorlandığımı gördüm. Ama hala kafam karışık.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar. Benim bir sorum olacak sizlere. Çok sevdiğiniz ve onun da sizi çok sevdiğini, değer verdiğini bildiğiniz insan için hem şehrinizi hem de giyim şeklinizi değiştirmeyi(daha kapalı giyinmek anlamında) kabul edermiydiniz. Ben yapamadım ve ayrıldık 2 ay kadar önce ama şimdi çok kötü hissediyorum. Özlüyorum, mutlu anlarımız geliyor aklıma. Bir yandan ailem de farklı şehir olmasını problem ediyordu. Çok arada kalmış hissetmiştim kendimi. Ve giyim konusunda da zorlandığımı gördüm. Ama hala kafam karışık.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Başkası mutlu olsun diye mutsuz olmak seninki :KK51:

37 numara ayakkabı kullanırken, ömür boyu 35 numara ayakkabı giymek gibi birşey olurdu devam etseydiniz. Hergün ayağınıza vuran bir ayakkabı gibi o sorunlar da size aynı hissi verirdi böyle düşünün..
Evet mantığım tam olarak dediğiniz gibi olacağını söylüyor bana da. Zaten bu yüzden bitti. Ama duygularım da bi yandan belki mutlu olurduk seni çok seviyordu, sen de onu diyor. Ben de ikisinin arasında çırpınıyorum malesef.

Evet bunu görüyorum aslında. Bu konular dışında çok iyi olmamızın da etkisi var tabi bu kadar üzülmemde. Ama temel konularda anlaşamayınca gerisi hikaye oluyormuş galiba..
Senin mutluluğun önemli asıl olan zamanla düzelir merak etme şuanda karışık duygular içindesin bu yüzden sanıyor olabilirsin düşünememeye bak herşey düzelir umarım 🤗

benim olduğum gibi sevmeyip kabullenmeyip kendi istediği kalıba sokacak yani.Valla erkeklerin köküne kıran girmedi çok şükür giyinmeyi de bilirim o yüzden yallah kapı orda derim.kafan karışmasın , hayatını mahvedersin

Yeni ayrıldığın için mutsuz hissediyorsun.Biraz daha zaman geçince ve daha kafana göre birini bulunca kısıtlanmanın ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaksın bence

benim olduğum gibi sevmeyip kabullenmeyip kendi istediği kalıba sokacak yani.Valla erkeklerin köküne kıran girmedi çok şükür giyinmeyi de bilirim o yüzden yallah kapı orda derim.kafan karışmasın , hayatını mahvedersin
Kendinle ilgili kararları başkasının seçimiyle yapmak saçmalık biliyorum ve yapamadım da . Kalıba girecek biri de değilim zaten ama duygular kafa karıştırıyor bazen işte. Umarım geçer zamanla.

Yeni ayrıldığın için mutsuz hissediyorsun.Biraz daha zaman geçince ve daha kafana göre birini bulunca kısıtlanmanın ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaksın bence
Teşekkür ederim. Iyi hissetmek istiyorum ama bi yandan aklım hep onda. Umarım geçer zamanla.

Karşı tarafın talep ve istekleri bitmeyecektir. Elinş verip kolunu mu kaptırmak istiyorsun? Aşk sevgi mutluluk güzel duygular ama baskı, yönetilmek, tek tipleştirmek ( ki etrafındaki insanlar belki annesi, ablası gibi kadınlar istiyor) yıpratıcı bir şey. İşin sonunda istemediğiniz bir şey yapsanız pişman olacaktınız. Üzülmeyin çivi çiviyi söker diyorum böyle zamanlarda.

Ailenizin onaylamadığı biri ve hayata bakış açılarınız da bir değil..
2 ay dayanmışken dönmek olmaz bence artık..

Kaç yaşındasınız?
Bu yaşınıza kadar giydiginiz kıyafetlerin zararını gördünüz mü ki sevgiliniz talep ediyor diye giyim tarzınızı değiştirmeyi kabul edebiliyorsunuz?
İşin daha da fenası bu davranışlar o kadar normal ki gözünüzde hatayı kendinizde arıyorsunuz.
Yazınıza tepkim 😱 budur.

Hayat sizin hayatınız kimsenin hayatınıza, giyiminize karışmaya hakkı yok. Mutlu olmak için yaşayın başkasını mutlu etmek için değil. Sevgiliniz istediği için değil kendiniz istediğiniz için yapın. Özlemek dediğiniz geçer sizinki alışkanlıktır. Zamanla unutursunuz. Kimse için kendi benliğinizden vazgeçmeyin. Sizi siz olduğunuz için , öyle kaldığınız için, sevip beraber olmayı seçen insanla hayatınızı devam ettirin.

Kaç yaşındasınız?
Bu yaşınıza kadar giydiginiz kıyafetlerin zararını gördünüz mü ki sevgiliniz talep ediyor diye giyim tarzınızı değiştirmeyi kabul edebiliyorsunuz?
İşin daha da fenası bu davranışlar o kadar normal ki gözünüzde hatayı kendinizde arıyorsunuz.
Yazınıza tepkim 😱 budur.
29 yaşındayım. Bu zamana kadar ailem ya da bi başkası benden böyle bişey istemedi. Kabul de etmedim zaten. Normal bulmadım isteğini. Hatta ilk söylediğinde başkasının isteğiyle böyle bişeyi yapamam dedim o da haklı buldu. Sonra zaman geçtikçe tekrar en azından çabalasan diye ısrar etmeye başladı. Ben de yapamayacağımı gördüm bu süreçte. Ama bi yandan da sevmiş ve alışmış oldum bu arada.

29 yaşındayım. Bu zamana kadar ailem ya da bi başkası benden böyle bişey istemedi. Kabul de etmedim zaten. Normal bulmadım isteğini. Hatta ilk söylediğinde başkasının isteğiyle böyle bişeyi yapamam dedim o da haklı buldu. Sonra zaman geçtikçe tekrar en azından çabalasan diye ısrar etmeye başladı. Ben de yapamayacağımı gördüm bu süreçte. Ama bi yandan da sevmiş ve alışmış oldum bu arada.
Neden yanlış mı yaptım diye sorguluyorsunuz o zaman?
Buradan biri çıkıp evet yanlış yapmışsın kabul etsen ne olurdu dese ne yapacaksınız?
Geri dönüp her istediğini kabul mü edeceksiniz eski sevgilinizin?

Neden yanlış mı yaptım diye sorguluyorsunuz o zaman?
Buradan biri çıkıp evet yanlış yapmışsın kabul etsen ne olurdu dese ne yapacaksınız?
Geri dönüp her istediğini kabul mü edeceksiniz eski sevgilinizin?
Belki beni haklı bulanları görmek istemem sorgulamamın sebebi belki de benim yapmadığım şeyi yapan var mı diye merak ettim. Fikir almak yani. Bu forumun amacı da bu değil mi.

Belki beni haklı bulanları görmek istemem sorgulamamın sebebi belki de benim yapmadığım şeyi yapan var mı diye merak ettim. Fikir almak yani. Bu forumun amacı da bu değil mi.
Şu durumda ben sizi haklı görenlerdenim.Girdiginiz bu yolda verdiğiniz karardan şüphe duymayın derim.
Değişmenizi istediği nokta kötü bir alışkanlık değil.Kötü bir alışkanlık olsa ve sizin iyiliğiniz için bunu bırakmanızı talep etse evet değişmeye değerdi.Ama sizi olduğunuzdan farklı hayalindeki kişiye dönüştürmeye çalışan biri ile mutlu olacağınızı düşünemiyorum.Bir yerde patlak verirdi

Seviyosam elbette kabul ederdim. Zaten sevdigini bunlari kabul ederek gosterirsin. Istediklerinde kotü birseyde yok.
Sanirim düşünmeden karar verdin.
Yaninda sevdigin olucaksa heryer gul bahcesidir. Yine ailenlede goruserek elbette.
Peki üzgünsen sakin ani bir dönus yapma. Erkekler firsat bulduklarinda intikam almaya bayilirlar.
Kendini ona goster ve ona bir kere daha konusmak istedigini hizli karar aldigini soyle.
Sadece bu kadar. Gerisini bulusunca gozlerine bakinca birlikte karar verin.
Sevgi kolay bulunmuyor

Back
X