Hiçç Hak & Hukuka girmeyelim ziraa sen suçlu çıkarsın. Ben mı kovdum o cocugu evden?Gercekten basligi actigima bin pisman oldum niyetimi nerden biliyorsunuz hakka giriyorsunuz daha da cevap vermeyecegim
Hanı 1 aylığına gittiydin annenlere ?
Yanlış yaptığını sende anladın kı tepki almamk için değiştirdin.
Merhaba komsumuzun cocugu her gun bizde annesi calistigi icin ve bende rahatsiz oldugum icin annesi ve kendi annemle aram acildi siz nasil bakiyorsunuz bu duruma her gun evinize birinin gelmesini nasil karsilardiniz
Bastan kabul etmeyecektiniz o zaman. Kadincagiz size güvenmis evladini size emanet etmis ama siz böyle davranarak onu yari yolda birakmis oldunuz.
Anneniz bu durumu nasıl karşılıyor.etütler var,kızın annesi evde yoksa kızı etüte gitsin ödev yapsın.nefret ederim böyle düşüncesiz annelerden yani kızın annesi.yüzsüz bir de seni mi arıyor
Hmm diger konulari okumadigim icin bilmiyorum tabii ben sadece acilis mesajina yorum yaptim.Baştan kabul etmeyecek bir durum yok. ev annesinin evi. onun değil. konu sahibi evli. 1 aylığına annesine gitmiş. ortalığı karıştırmış. zaten diğer konusunda da yazıyor sürekli kavga ediyormuş annesiyle.
Bir tek konuyu ben mi anlamadım. İstenmeyen çocuk kısmını anladım da anne olayını çözemedim.
Yanlış yapmışsınız. Ev sizin değil, annenizin evi. Kız da annenizin misafiri. Sizi hiç ilgilendirmezmiş. Şöyle düşünün, evinize bir misafir geliyor, sonra başka bir misafir daha geliyor ve biri diğerini kovuyor. Olacak iş mi hiç.... Arayın da hem annenizden hem de komşudan özür dileyin bari.Evliyim annemlere geldim 1 ayligina. Ve annemin komsusunun kizi 11 12 yaslarinda annesi calisiyor ve her gun okul disinda bizde aciksa bizden istiyor dersini bizde yapiyor. Ilk zamanlar gayet normal karsiladim seviyordum da ama bir sure sonra sikmaya basladi haftasonu haric haftanin 5 gunu gelmesi batmaya basladi halbuki zararsiz bir cocuk ama anneme rahatca bir sey bile soyleyemiyorum. Arada bir gelse amenna ama hergun olmasi sikti gercekten. Bende araya mesafe koydum muhabbet etmedim hatta surat bile yaptim vs.. o da anladi tabi cocuk demeyin.(simdiki cocuklar fenaaa) anlamasina ragmen yine gelmeye basladi bende evde odevlerini yap artik dedim gitmis annesine aglamis beni kovdu beni sevmiyor felan demis annesi beni aradi felan derken tatilimin icine ettiler benimde annemle aram bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?