Yanlis mi yaptim yardim lutfen

haksızsınız
belki anneniz rahatsız oluyor olabilir ama sordunuz mu ona rahatsız mısın diye?
annen komşusuna iyilik yapıyor yapmak istiyor demek ki küçük çocuk evde kırıp döktü mü seni ders çalışması niye sinir etti ayrıca sen rahatsız olduysan bile annenin birşey yapması lazım çünkü komşusuyla sürekli yüzyüze olacak olan o
he bir de belki annen bakmak için para alıyor ve sen bu az diye laf edersin diye söylemiyor da olabilir neden karışıyorsun annen senin ergenlik genç kız değil kendi kararlarına bırak

Merhaba komsumuzun cocugu her gun bizde annesi calistigi icin ve bende rahatsiz oldugum icin annesi ve kendi annemle aram acildi siz nasil bakiyorsunuz bu duruma her gun evinize birinin gelmesini nasil karsilardiniz

Bakıcılık mı yapıyorsunuz,NE işi varki hergün sizde ?

Heh işte benimde en büyük problemimdi bu evlendim kaynanamla aynı apartmanda olduğumuz için komşusu hergun bize geliyo arkadaş ne alaka bizimle bir değil iki değil yeni evliliyim bide surekli geliyo hemde geveze dedikoducu sevimsiz bisey..en sonunda hem eşime hemde kaynanama söyledim ben rahatsız oluyorum gelmesin dedim artık ne dedilerse 15 gündür gelmiyor bize kurtuldum inşallah sende tepkinin koy o neymiş öyle hergun misafir mi olurmuş bide çocuk başına bisey gelir senden bilirler .

Bastan kabul etmeyecektiniz o zaman. Kadincagiz size güvenmis evladini size emanet etmis ama siz böyle davranarak onu yari yolda birakmis oldunuz.

Siz zaten evliymişsiniz. annenize misafir gittiniz demek ki. profilinizde de ev hanımı olduğun yazıyor. zaten ,ilk mesajda 1 aylığına gittim demişsiniz. sonra konu uçup . oldu, konuyu değiştirmek için yaptınız. ilk konunuzda getirilir buraya Mune getirir o zaman da anlaşılır değiştirildiği.
sizinde çocuğunuz var. herkes ev hanımı olamıyor malesef. Anneniz sevaba girmiş. siz ona engel olmuşsunuz hakktan bahsetmeyin bize.

hanımlar aradakı yorumları atlamıssınız

cocuk annesının evıne gelıyormus kendı evıne degıl
annesının bırsey dedıgı yokken kendısı boyle bı hata yapmıs
elestırı alınca konuyu gerı kendıne gore şey ettırmıs

Bastan kabul etmeyecektiniz o zaman. Kadincagiz size güvenmis evladini size emanet etmis ama siz böyle davranarak onu yari yolda birakmis oldunuz.

Baştan kabul etmeyecek bir durum yok. ev annesinin evi. onun değil. konu sahibi evli. 1 aylığına annesine gitmiş. ortalığı karıştırmış. zaten diğer konusunda da yazıyor sürekli kavga ediyormuş annesiyle.

Siz nefret edebilirsiniz. Annesi etmiyor demek ki, yardımsever demek ki Allah için yapıyor. Yardım etmek sevaptır sevap. D
Kadının parası yok belki etütte yollamaya ? biz 500 lira veriyoruz etüte, asgari ücret 950 nasıl ödesin? ev annesinin evi konu sahibinin değil ona söz düşmez. o oraya 1 aylığına gitmiş. cidden Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. küçücük çocuğa eve git diye kovulur mu evden. vicdan...

Hmm diger konulari okumadigim icin bilmiyorum tabii ben sadece acilis mesajina yorum yaptim.

Karşılamazdım mesela.

Sizin söylemeniz çok kötü olmuş keşke anneniz söyleseydi. Ayıp olmuş bence

Yanlış yapmışsınız. Ev sizin değil, annenizin evi. Kız da annenizin misafiri. Sizi hiç ilgilendirmezmiş. Şöyle düşünün, evinize bir misafir geliyor, sonra başka bir misafir daha geliyor ve biri diğerini kovuyor. Olacak iş mi hiç.... Arayın da hem annenizden hem de komşudan özür dileyin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…