konu sahıbıne sınır olmustum sımdı daha cok sınır oldum yahuÖzet,
Arkadas annesine 1 aylığına tatile gitmiş.
fakat annesinin komsusu çalışıyormuş, okul çıkışlarında çocuguda konu sahibinin annesine geliyormuş.
ödevlerini orada yapıyormuş, annesi işten gelene kadar.
Konu sahibi bu durumdan rahatsız olup kıza git evinde yap ödevlerini deyince kızda aglayarak eve gidip annesine söylemiş,
konu sahibininde annesiyle arası bozulmuş.
dogru yapıp yapmadıgını soruyor.
Konuyu sildigim nerden cikti ben anlamadim ya araya bir sey ekleyecektim hepsi silindi bende suan tavrinizdan dolayi pisman oldum gercekten tekrar yazmak bile icimden gelmedi genel olarak yazdim. Bu art niyet nedir anlamis degilim ozelimimi doktum ki sileyimkonu sahıbıne sınır olmustum sımdı daha cok sınır oldum yahu
annesının mısafırınden kendısıne ne yanı
nıye kadıncagızı zor durumda bırakmıs allah allah..
hem annesının ısıne karısıyor hem konu sılıyor
Yok artık ya çok ayıp etmiş . Yazık kızcağıza.Özet,
fakat annesinin komsusu çalışıyormuş, okul çıkışlarında çocuguda konu sahibinin annesine geliyormuş.
Konu sahibi bu durumdan rahatsız olup kıza git evinde yap ödevlerini deyince kızda aglayarak eve gidip annesine söylemiş,
Merhaba komsumuzun cocugu her gun bizde annesi calistigi icin ve bende rahatsiz oldugum icin annesi ve kendi annemle aram acildi siz nasil bakiyorsunuz bu duruma her gun evinize birinin gelmesini nasil karsilardiniz
ustune bıde polemık cıkarmaya calıs...Konuyu sildigim nerden cikti ben anlamadim ya araya bir sey ekleyecektim hepsi silindi bende suan tavrinizdan dolayi pisman oldum gercekten tekrar yazmak bile icimden gelmedi genel olarak yazdim. Bu art niyet nedir anlamis degilim ozelimimi doktum ki sileyim
Git kendı evinde çalış demiş.konu düzenlenmiş o yüzden yorumlar garip olmuş.
annen bakmayı kabul ettiyse sen neden laf ediyorsun?
ayrıca konu sahibi çocuğa ne demiş kızlar,silmiş orasını çünkü?
Özet,
Özet,
Hanı 1 aylığına gittiydin annenlere ?Merhaba komsumuzun cocugu her gun bizde annesi calistigi icin ve bende rahatsiz oldugum icin annesi ve kendi annemle aram acildi siz nasil bakiyorsunuz bu duruma her gun evinize birinin gelmesini nasil karsilardiniz
Konuyu sildigim nerden cikti ben anlamadim ya araya bir sey ekleyecektim hepsi silindi bende suan tavrinizdan dolayi pisman oldum gercekten tekrar yazmak bile icimden gelmedi genel olarak yazdim. Bu art niyet nedir anlamis degilim ozelimimi doktum ki sileyim
Gercekten basligi actigima bin pisman oldum niyetimi nerden biliyorsunuz hakka giriyorsunuz daha da cevap vermeyecegim
Özet,
valla bız senın hakkına gırmedıkdeGercekten basligi actigima bin pisman oldum niyetimi nerden biliyorsunuz hakka giriyorsunuz daha da cevap vermeyecegim
Konuyu sildigim nerden cikti ben anlamadim ya araya bir sey ekleyecektim hepsi silindi bende suan tavrinizdan dolayi pisman oldum gercekten tekrar yazmak bile icimden gelmedi genel olarak yazdim. Bu art niyet nedir anlamis degilim ozelimimi doktum ki sileyim
Gercekten basligi actigima bin pisman oldum niyetimi nerden biliyorsunuz hakka giriyorsunuz daha da cevap vermeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?