Yanlış mi yaptim ? :-(

Pembeemzik

Az insan çok huzur !😏
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
1.174
12.874
308
35
Herkese selam kizlar,
Suan canim çok sıkkin :-((

Aile apartmaninda oturuyoruz Eltim ,ben ve kv.

Arasira biryere giderken cocuklari eltimle hirbirimize birakiyoruz.

Konuya geceyim:
Bugun marketlerden birinde disariya gore biraz daha uygun bir urun vardi.
Oglen markete gidip kendime bi tane aldim.Cocuklar eltimdeydi,eve geldigimde aldigim urunu gordu ve cok beğendi ,kocasi icin -eve para birakmamis dedi.
Bende;
-keşke sanada alsaydim . dedim.
Kalmiyor çunku ucuz oldugu icin.

Daha sonra tekrar markete gitmem gerekti ve gittigimde bir tanede ona aldim.: (sirf ona almak icin gitmedim)
Eve gelip verdigimde tavir yapti.
Kendisini cok kotu hissetmis ,ona acidigim icin aldigimi soyledi ve ben şok oldum...Asla oyle düsunmedim ben.
Sadece kalmaz diye.
Ama keske yapmasaymişim cok kotu oldum. ( normalde eltimle aramiz cok iyidir abla kardes gibiyizdir)

Yaptigim cok mu yanlişti ? :-((

Herkese selam kizlar,

Konuya geceyim:
Oglen markete gidip kendime bi tane aldim.Cocuklar eltimdeydi,eve geldigimde aldigim urunu gordu ve cok beğendi ,kocasi icin -eve para birakmamis dedi.
Bende;

Daha sonra tekrar markete gitmem gerekti ve gittigimde bir tanede ona aldim.: (sirf ona almak icin gitmedim)
Kendisini cok kotu hissetmis ,ona acidigim icin aldigimi soyledi ve ben şok oldum...Asla oyle düsunmedim ben.
Sadece kalmaz diye.
Ama keske yapmasaymişim cok kotu oldum. ( normalde eltimle aramiz cok iyidir abla kardes gibiyizdir)

Eğer düşüncenizi anlattıysaniz bekleyin içiniz rahat olsun doğru olanı yapmışsınız ama anladığım kadarıyla onun ekonomik olarak sıkıntısı var ve dışarıya belli etmek istemiyor.

Ben yanlış bir şey göremiyorum, samimiyetiniz de varmış. Yine de içiniz rahat etsin söyleyin, zaten markette işim vardı gitmişken bitmeden sana da alayım dedim diye, sorun olmaz bence.

Eğer düşüncenizi anlattıysaniz bekleyin içiniz rahat olsun doğru olanı yapmışsınız ama anladığım kadarıyla onun ekonomik olarak sıkıntısı var ve dışarıya belli etmek istemiyor.
Birbirimizin herseyinden haberdarizdir.
Varliktan yokluktan .
Ama gercekten cok uzüldum ve suan kotu olduk galiba.

"İyiliğin gözü kör olsun" lafı böyle durumlar için sanırım :)
Ekonomik durumu kötüyse kendini ezilmiş hissetmiştir belki başka şekilde alınılacak bir davranış değil.

keşke sanada alsaydım

dediğinde ne dedi peki

yakınsanız bence gereksiz bir alınganlık yapmış ,

Herkese selam kizlar,

Konuya geceyim:
Bende;

Sadece kalmaz diye.

Güzel kalpli pembikimmm nesi yanlış yaptığının düşünmüşsün almışsın ben olsam mutlu olurdum eltim beni düşündüğü için. Durumlarımı sıkışık bu aralar o yüzden istemsizce alınganlık yapmış olabilir

Siz yanlış yapmamışsınız hatta güzel düşünmüşsünüz ancak maddi bir kaygıyla böyle davranmış olabilir. Aldığınız şey düşük maliyetli bir şey olsa da eşiyle paylaşmadan alındığı için maddi bir kaygı yaşamış olabilir.

iyilikyen nedense hep maraz doğuyor. Bir daha iyilik yapmayın yanlış yapan o saçma bir tavır olmuş. Teşekkür edoceğine ayıp etmiş.

Güzel kalpli pembikimmm nesi yanlış yaptığının düşünmüşsün almışsın ben olsam mutlu olurdum eltim beni düşündüğü için. Durumlarımı sıkışık bu aralar o yüzden istemsizce alınganlık yapmış olabilir
Evet sıkışiklar kuzum bu aralar ,ama ben ona anlattim kalmaz diye aldigimi.
Neymis ona aciyarak bakmişim.
Kendisi istese napar eder alirmiş.
Anlattigimida anlamadi ki ..

iyilikyen nedense hep maraz doğuyor. Bir daha iyilik yapmayın yanlış yapan o saçma bir tavır olmuş. Teşekkür edoceğine ayıp etmiş.
Aynen oyle ....
Yaptigim yapacagim bu sondu galiba.
Böyle bir tepkiden sonra zannetmiyorum zaten bir daha ona boyle iyilik yapacagimi.
Mesafe koymak icin iyi oldu belki de ,emin degilim:-(

Back
X