Yanlis mi yaptim?

Kulağının görünme olasılığı var mıydı gerçekten? Ne vardı başında, açık mıydı?

Haram haramdır, orası net.
Ama bir günah işlendi diye diğer bütün günahları da işleyebilirsin diye birşey yok.

Ben de tesettürlüyüm.
Eşimle de sevgili olarak evlendim, başbaşa buluştum bu günaha girdim evet. Ama ayrıyetten balkona dahi, kısa kolla veya başım boynum açık çıkmam.
Bu ikisi se benim günahım - sevabım, yerleri ayrı.. Kime ne? Yargılamak size düşmez.

Ama başta sorduğum gibi kulağı açık mıydı? Kapalı ise ve yapmacık bir şekilde davranıyorsa haklısınız sinirlenmekte

Tabiki kapaliyfi gorunmesi imkansiz di Aynen yapmacık olmasi ve aile ortamimiz da ole görünme çabası beni gerdi sanirim. Belki solememem grrkeiodu ama tutamadim iste kendimi

Ya tabiiki ben yardimci olurum saci kulagini görünsün istemem gerekirse bende görsem uyaririm ondan gocunmuyorum ama burda bole yaparken yada icinde bulundugumuz ortamda disarda bambaska brii olmasi beni biraz bezdirdi galiba
Anlamsiz ama
Onun bekcisi degilsiniz ki, sacindan basindan kulagindan totosundan herkes kendisi sorumlu. Kendine mukayyet olamiyorsa,sagini solunu toparlayamiyorsa cikMasin disari

Benim de birkaç kapalı arkadaşım var evde sevgilisinin yanında başını açıyor rahat davranıyor. Ama dışarıda normal kapalı. Şimdi bir günahı işliyor diye artık her konuda günah işleyebilir anlamına gelmiyor. Kendince yapabildiğini yapmaya çalışıyor. Kız size bi sırrını anlatmış siz de bunu onun yüzüne vurmuşsunuz hemen yeri gelince. Bence sıkıntınızı "artık sorma böyle şeyler tamam düzgünsün merak etme ne kadar takıntılısın böyle git aynaya bak ben çok bunaldım bundan" diye dile getirebilirdin. Hemen hatasını yüzüne vurman gerekmiyordu

Back
X