Yanlış mı yorumluyorum acaba?

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Dün sabah işe giderken aracım yoktu. Kimde şirket arabası varsa geçerken alıyorlar aradığımızda, standart bir şey bu. Teknisyenlerden birini aradım ben de. "X usta beni alabilir misin" dedim. Şehir dışındaymış iş için meğer, "aa kusura bakma uyandırmadım inşallah" dedim. "yok ya uyandım sahili izliyordum balkonda" dedi. "Ohh keyifler yerinde yani, hadi pazartesi görüşürüz" dedim kapattım. On dakika sonra sahilin fotoğrafını atmış. "Kıskanılmayacak gibi değil" dedim ben de. Ne dese beğenirsiniz? "Bir dahaki sefere seni de götüreyim"

Şimdi bu adam benden on yaş falan büyük ve evli. Yapım gereği tüm iş arkadaşlarıma karşı güler yüzlüyüm ama bu tarz bir muhabbete mahal verecek bir tavrım kesinlikle olmadı. Hem söylediğine sinirlendim, hem kendimi sorguladım bu cüreti bulabildiği için. Birkaç mesaj daha attı cevaplamadım ama pazartesi nasıl davranırım bilmiyorum. Yanlış mı yorumluyorum kızlar?

Üstelik başka bir teknisyenle de canımı sıkan bir durum olmuştu daha önce. Ne yapacağımı şaşırdım, illa nemrut suratsız bi karakter mi olmak lazım bu erkek denen organizmanın sınırını aşmaması için ya?

Sizden bir adım görmezse ,abartamaz,
Sohbeti uzatmazsanız o da anlar.
İnşallah tabi
Şimdi hiç yoktan adama saydırmak da olmaz,sen kötü fikirli olursun.

Yok saydırmam asla, açıkçası iş yerindeki huzurum kaçsın da istemiyorum. Salağa yatacağım. Ama hiç hoşuma gitmedi.

Bir daha senide gotureyim dedikten sonra ki mesajlar neydi.

Cevap vermedim o mesajına, sonra "temmuzda gelicem bi daha" dedi "hanımla çocukları da götürürsün" dedim. "Öğle yemeğine çıktınız mı" yazdı cevap olarak. "Selin'le kahve içiyoruz forum'da" dedim "ben de isterim" dedi. "Hep beraber çıkarız abi bi gün" diyip konuşmayı kestim ondan sonra.

Oooo hic normal degil konusmalar.
Uzak durmanda fayda var sakin araba icin arama.
Gun icinde konusman gereken birisi mi.

Bence siz yanlis anlamissiniz. Evi sahile bakmiyormu bu adamin. Sizi esi varken eve atacak hali yok ya.

Sulanıyor net. Böyle sulu tipler çıkıyor ya. Mesafeli ve soğuk konuşun, geri durur. Ben de hiç hoşlanmam böyle insanlardan.

Teşekkür ederim. Ben de öyle "ay herkes bana hasta, bana yürüyor" tavrında biri değilim. Ama karşımdakinin niyetini iyi sezerim. O yüzden canım sıkıldı ve emin olmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…