- 23 Aralık 2012
- 7.556
- 50.393
- 748
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
aynen. yanlışlıkla gülsek rahat veriyolar sanki.Sonra Türk kizi neden suratsiz? Al bak neden acaba.
Kendinizdsn bu kadar eminken kinuyu acma nedeninizi anlayamadimAsıl siz yanlış anlamışsınız. Adam şehir dışında otelde kalıyordu, oradan bahsediyor.
Gene iyi cevap vermissiniz. Sizin guler yuzunuzu anlayamamis belli. Sallamayim bile. Ne tiksinc herifler var yaCevap vermedim o mesajına, sonra "temmuzda gelicem bi daha" dedi "hanımla çocukları da götürürsün" dedim. "Öğle yemeğine çıktınız mı" yazdı cevap olarak. "Selin'le kahve içiyoruz forum'da" dedim "ben de isterim" dedi. "Hep beraber çıkarız abi bi gün" diyip konuşmayı kestim ondan sonra.
oooo basbaya devam etmiş asılmaya! sende hiçbir kusurlu hareket göremedim, her mesajında kendine gel haddini bil demişsin alttan alttan ama karşındaki hayvanmış.... ben olsam meraba merabadan fazla konuşmam bundan sonra. kes at gülme ciddiye alma konuşmalarını, muhabbete girmeye çalıştığında sinek mi vızıldıyor edalarında takıl.Cevap vermedim o mesajına, sonra "temmuzda gelicem bi daha" dedi "hanımla çocukları da götürürsün" dedim. "Öğle yemeğine çıktınız mı" yazdı cevap olarak. "Selin'le kahve içiyoruz forum'da" dedim "ben de isterim" dedi. "Hep beraber çıkarız abi bi gün" diyip konuşmayı kestim ondan sonra.
Oteldeymis adam otele cagirmis oluyor bu durumda :)Ben yanlış bişey göremedim.
Adam belki bigün gel misafirimiz ol anlamında da yazmış olabilir.
En iyisini yapmış. ben odadaki sandalyeleri bile kaldirttim. Bir tane var şu an. Yeni gelen biri vardı. derdini anlatacak baktım oturmaya kalktı. sadece baktım söylediği hiç bir şeye cevap vermedim. baktım kalktı.Evet ya. Beni olmadığım bir karaktere dönüştürecekler. Teyzem yıllarca inşaat sektörünce çalıştı, hep erkeklerle ustalarla muhatap oldu ve normal konuşurken bile kaşlarını çatardı. Bir gün dedi ki "ben iş yerinde böyle davranmak zorundayım, yoksa işler yürümez. Zamanla karakterime de oturdu erkek gibi oldum. " Şimdi anlıyorum sebebini...
OtelmiymişOteldeymis adam otele cagirmis oluyor bu durumda :)
Demekki oyle olmak gerekiyor gercekten cok dogru soylemis . Ama bende konuskanim mesela oyle fazla ciddi hicbir zaman olamiyorum .(. Oyle olmam icin biriyle basbaya kus olmam gerekir hele ki iste konusma ihtiyacimin hepsini orda karsiliyorum hrld .)) .
Dengesiz adam gerçekten hangi cesaretle söylemiş merak ettim . Neyse pazartesi de bundan sonra da son derece mesafeli ol tavrın her zaman net olsun. Umarım bir daha aynı şeyi yapamaz
iyi bir gidisat degil. Mesafeni koyup kalabalikta bile gorusmeyin. Adam niyeti bozmus belli
Gayet normal,kafani takma sakin kendine. Sansini denemis o tek hucreli. Avcunu yalar
Oyle galiba..
Iyy insanin tüyleri diken diken oluyor.Ben de yasadim
İlk bir araya gelişinizde sert bir bakış atın
Sonra hiç bir şey olmamış gibi davranın
O da muallakta kalır ama yine de tekrar etmeye cesaret bulamaz
sizin laf olsun diye söylediğiniz "ooh keyifler yerinde" cümlesi adama resmen umut kapısı olmuş.
tutunmuş oraya, asılmış bırakmamış resmen.
bu tür davranışlara maruz kalan her Türk kadını gibi kendinizi sorgulamışsınız hemen. ne üzücü.
insanlıktan anlamayana insan değilmiş gibi davranın lütfen.
ben de inşaatçılarla 10 seneye yakındır çalışıyorum, çok iyi anlıyorum sizi.
sırf orada bulunmanız bile kimisi için sizin her şeye açık olduğunuzu ifade ediyor.
"yoksa bir kadın erkekler içinde olan bir mesleği niye tercih etsin"
neyse, daha fazla yazıp kendi sinirlerimi de sizinkileri de zıplatmıyım. bu mevzu çok uzar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?