• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yorumluyorum acaba?

En ufak bir bosluktan sızabikiyor bu organizmalar.Buz gibi olmak lazim.Yani şen bir kahkaha atamazsin esprili bir cumle kuramazsin abili kardesimli konusmazsan firsat vermis olursun cunku o kafasinda hep bi ihtimalle yasar.Gunaydin yerine iyi gunler , görüsuruz yerine hoscakalinli cumleler kurulmali aradaki mesafe her daim korunmali aksi taktirde bir kez samimi bir sohbet gecse hemen yuz bulurlar bundan bir suru mana cikarip sonucunda yilismaya baslarlar.

Kesinlikle.. Ya tutarsa düşüncesiyle her dişiye yazıyor bu tipler

Sonra Türk kizi neden suratsiz? Al bak neden acaba.

Valla ben de o beğenmedikleri suratı sirke satan türk kızına dönüşmek üzereyim :D

aynen. yanlışlıkla gülsek rahat veriyolar sanki.

En iyisi utandırmak bunları. Bugüne kadar hadi yüzyüze bakacağız utandırmayayım dedim ama olan benim sinirlerime oldu her defasında.

buna benzer bir olay başıma geldi.işyerinden benim üstüm konumunda birini aramıştım haftaiçi bir sabah işle alakalı birşey sormam gerekiyordu.kendisi de iş için seyahatteydi.normal iş güç sordum kapatıyordum.sen nasılsın diyip muhabbeti bana çevirmeye başladı sonra ben kısa kesip kapattım.bende suratsız bi tip değilim insanlarla şakalaşıp muhabbet etmeyi severim.işyerinde de denk geldiğimizde şakalaşıyordum.ama hata ediyormuşum.adam bana aşık olduğunu söyledi daha sonraları.yani baştan taviz vermemek gerekiyor.benim ilk iş tecrübem olduğu için meseleyi çakana kadar zaman geçti.ama sizin olayınız için net bi şekilde söyleyebilirim ki yanlış anlamamışsınız adam size asılıyor.aman diyim..

:oha:

Kadın olmak ne zor yaa. Üzüldüm sizin adınıza, sonra ne yaptınız?

Ben de fazla iyi niyetliyim sanırım, "adam evli olduğunu bildiğim halde bana yanaşmaya çalışmaz yahu, suratsız olmama gerek yok" diye diye yanlış anlaşılıyorum. Bu kadarı da olmaz dediğim her şey oluyor söz konusu erkekler olunca :)

Akşam mesaj atmış "yenge ve çocuklar nasıl" dedim, gördü cevap vermedi :):):)

Yarın kesinlikle öyle davranacağım, umarım anlar ve utanır

Çok teşekkür ederim. En sinir olduğum nokta kendinde bu haddi bulması zaten
Yenge ve çocuklar kısmı pek işine gelmemiş mi acaba

Bence kesinlikle sizi yoklamış ve biraz laubali bir tavır göstermiş sonrasında. Soğuk ve mesafeli durun, anlayacaktır. İnsan gündelik normal muhabbet de edemeyecek artık, gayet masumane ve gündelik olarak keyifler yerindeymiş yazmışsınız bundan bile bir fırsat çıkarıp seni de götüreyim demiş. Hiç hoş bir şey değil, üstelik evli barklı adam. Kahve hakkında ben de isterim falan demesi de öyle. Bence durduk yere yazdığı mesajlara cevap yazmayın, yalnızca iş için olanlara cevap verin.

Telefonda konuşurken dedim bir de o cümleyi, alelade çıktı ağzımdan yani. Bundan medet umması çok ilginç değil mi... Numarasını silip sadece şirket hattımdan ulaşacağım bundan sonra

Bazı erkekler yürüyen abaza gibi ışık gördümü direk yapışıyor işte
Keşke ilk senide götüreyim dediğin de ''ne münasebet'' deseydiniz belki tepkinizi anlar sonraki mesajlarda gevşemezdi.

Keşke, o kadar idrak edemedim ki o an. Benim kızdığım nokta niye ışık görüyor bu konuşmada?

Güler yüzlü davranmayı gel benimle seviş olarak algılıyorlar. Akılları fikirleri orada çünkü. :sinirli:

Düşündükçe sinirleniyorum :(

Ay münasebetsiz hadsiz.. benim de başıma geldi buna benzer olaylar.. müdür evli çocuklu benden 10 15 yaş falan büyüktü sanırım.. bigün tutturdu bulunduğumuz yere 30 40 km mesafe bi yerde köfte yiyelim diye neymiş meşhurmuş.. yok sinemaya gidelim bilmem ne. Ondan hariç bi müdür daha vardı 3ümüze dair planlar yaparlardı kendi çaplarında. Arada eşi gelirdi hiç konduramamıştım o yüzden. Arkadaşımın eşi de çalıştığım yerdeydi ve bana bu pislik sana asılıyo sakın yüz verme demişti istifa etmiştim bende..

Olayın içindeyken insan anlayamıyo. Sağolsun arkadaşımın eşi açtı gözümü. Şu an bile yazarken nasıl ayıkmamışım ben diyorum.. bu sebepten abarttığınızı düşünmüyorum 2 dakikada cıvıyıp içindeki hanzoyu çıkartmış.. gayet resmi davranın derim ben

Çok doğru söyledikleriniz. İnsan olayın içindeyken, biraz da iyi niyetliyse gerçekten anlayamıyor. Bir pislik yüzünden işinizden olmuşsunuz ne kötü. Kadın olmak cidden zor hayatın her alanında..

Kendinizdsn bu kadar eminken kinuyu acma nedeninizi anlayamadim

Aslında ilk mesajım da alıntıladığınız mesajım da gayet açık ama herkesin idrak kabiliyeti bir değil tabii, ben sizin için açıklayayım :)

Konuyu açarken dedim ki "yanlış mı yorumluyorum?" Diğer hemcinslerimin görüşlerini alıp ona göre yol çizmek istedim. Çoğunluk bana deseydi ki "bu konuşmalarda bir şey yok, canını boşuna sıkma" ben de davranışlarıma normal seyrinde devam edip ustaya boşuna kötü davranmayacaktım.

Sonra da dedim ki "pazartesi nasıl davranayım sizce?" Çalışan ve daha önce başına böyle bir şey gelen kadınlardan olaydan nasıl sıyrıldıklarına dair fikir ve öneri almak istemem konuyu açma sebebim yani. Sağolsunlar bayağı yardımcı oldular.

Alıntıladığınız mesajda da hanımefendi konuda bahsi geçen ustanın beni evine davet ettiğini sanmış. Ben de o konu için yanlış anlamışsınız dedim. "Hayır adamın niyeti çok belli ben zaten biliyorum" demedim.

Şimdi anlayabildiniz mi :)

Aslında ilk mesajım da alıntıladığınız mesajım da gayet açık ama herkesin idrak kabiliyeti bir değil tabii, ben sizin için açıklayayım :)

Konuyu açarken dedim ki "yanlış mı yorumluyorum?" Diğer hemcinslerimin görüşlerini alıp ona göre yol çizmek istedim. Çoğunluk bana deseydi ki "bu konuşmalarda bir şey yok, canını boşuna sıkma" ben de davranışlarıma normal seyrinde devam edip ustaya boşuna kötü davranmayacaktım.

Sonra da dedim ki "pazartesi nasıl davranayım sizce?" Çalışan ve daha önce başına böyle bir şey gelen kadınlardan olaydan nasıl sıyrıldıklarına dair fikir ve öneri almak istemem konuyu açma sebebim yani. Sağolsunlar bayağı yardımcı oldular.

Alıntıladığınız mesajda da hanımefendi konuda bahsi geçen ustanın beni evine davet ettiğini sanmış. Ben de o konu için yanlış anlamışsınız dedim. "Hayır adamın niyeti çok belli ben zaten biliyorum" demedim.

Şimdi anlayabildiniz mi :)
Iste herkesin idrak eşiği sizinki kadar ust seviyelerde degil

Gene iyi cevap vermissiniz. Sizin guler yuzunuzu anlayamamis belli. Sallamayim bile. Ne tiksinc herifler var ya

Gerçekten çok pis niyetliler. Hem üzüldüm hem sinirlendim.. Bir yandan işimizi yapmaya çalışırken bir yandan da niyeti bozuk karşı cins iş arkadaşıyla uğraşuçıyoruz.

Adamina gore muamele yapmak en iyisi.

Iste sen herkese guler yuzlusundur ama niyeti bozuk olan kendi sahsina ozel sanir.

Bundan sonra ciddi bir tavir takinmak is meseleleri disinda muhabbetlere girmemek en iyisi.

Yazik karisina cocuguna.

Evet çok haklısınız. Herkesi bir tutmak doğru değilmiş. Ben hayatım boyunca yeni tanıştığım kişilere yüz puan verip hatalarını gördüysem bendeki puanlarını eksilttim. Ama doğru olan sıfırla başlayıp iyi yönlerini gördükçe kredilerini yükseltmekmiş.

oooo basbaya devam etmiş asılmaya! sende hiçbir kusurlu hareket göremedim, her mesajında kendine gel haddini bil demişsin alttan alttan ama karşındaki hayvanmış.... ben olsam meraba merabadan fazla konuşmam bundan sonra. kes at gülme ciddiye alma konuşmalarını, muhabbete girmeye çalıştığında sinek mi vızıldıyor edalarında takıl.

Çok teşekkür ederim, kesinlikle böyle yapacağım. Umarım anlar..

Bu erkekleri. Hepsi böyle. Bende depoda çalışıyordum. Küfür etmek istemiyorum ama bu mahluklar malesef böyle ve sürekli deniyorlar insanı. Malesef böyle beyinsizler çok var. Koy tepkini geç bir daha sınırı aşmaz diyemem yine dener bu. Ama madem diğer teknisyende yaptı bunu laf söyliceğin zaman hepsinin içinde laf söyle. O gerizekalılar kimbilir neler konuşuyordur.

Ben yanlış bişey göremedim.
Adam belki bigün gel misafirimiz ol anlamında da yazmış olabilir.

Oteldeymis adam otele cagirmis oluyor bu durumda :)

Otelmiymiş :deli:
Ben yazlıgı falan var sandım :olamaz:

İş sebebiyle Antalya'ya gitmiş perşembe akşamı. Otelde kalıyor personelimiz öyle durumlarda Ben de unutmuşum bunu... Antalya'yı duyunca "oo keyifler yerinde" demiş bulundum. O da "Antalya'ya bir daha geldiğimde seni de götüreyim" dedi işte...

Eşim de 6 aylık göreve gittiğinde okulumdaki başka bi öğretmen arkadaş sürekli mesaj atıp bir şeye ihtiyacın var mi seni okula götüreyim bi sorun olursa beni mutlaka ara vb.. Okul çıkışı sürekli nereye gideceksin merkezde islerin varsa birlikte gidelim vb.. Bir iki üç derken sonunda patladım ve kimsenin desteğine ihtiyacım yok diye gürlemiştim. Sonra aynı sizin gibi acaba ben mi art niyetliyim dedim. Kendimi kötü hissettim falan. Sonra siniri çizdim ve iş muhabbeti dışında hicbir şekilde muhatap olmuyorum. Bi de eşimle tanışmış birlikte hali saha maçı yapmış biri. Güya dindar ve evlenmeden kimsenin elini tutmam diye caka satan biri. Karaktersizler

En iyisini yapmış. ben odadaki sandalyeleri bile kaldirttim. Bir tane var şu an. Yeni gelen biri vardı. derdini anlatacak baktım oturmaya kalktı. sadece baktım söylediği hiç bir şeye cevap vermedim. baktım kalktı.
kapıyı vurmadan girmelerine asla izin vermeyin senli benli konuşmalarına izin vermeyin. telefonlarını açmayın mesaj yazsinlar. gereksiz samimiyet girişimlerini direk tersleyin. Çünkü bu tip kişilere kibar olmaya çalışmak gereksiz. beyinleri nasıl çalışıyor anlamak imkansız.

Sizi tebrik ediyorum, ne güzel çizmişsiniz sınırlarınızı. İyilikten maraz doğuyor gerçekten. Herkes işini yapıp evine gitsin sohbete muhabbete gerek yok demek ki, özellikle erkek milleti böyle oldukça...

Bence çok soğuk ve mesafeli olun sinir bozucu olmuş bu olay. Fotoğraf atması bile saçma zaten iyiniyetinizden mesaj atmışsınız ama anlamaz işte böyle insanlar. Bırakın güler yüzlü demesinler soğuk nemrut desinler en azından siniriniz bozulmaz

Çok haklısınız. Bu tip insanların hakkımda ne düşündüğü de önemli değil zaten, yeter ki herkes doğru yolumda gittiğimi bilsin. Yarın öbür gün millete "ya biz de minerva ile mesajlaşıyoruz kız bana pas veriyor" diye anlatmayacağı ne malum? Tek amacım "aa minerva asla öyle bir şey yapmaz" denilecek bir karaktere sahip olmak ve bunu yansıtmak.. .

Yenge ve çocuklar kısmı pek işine gelmemiş mi acaba

O dakikadan beri ses yok :super:

Yarin olacaklari merak ediyirum konunuzu takipteyim

Sağolun bir gelişme olursa güncelleyeceğim konuyu :)

Bu erkekleri. Hepsi böyle. Bende depoda çalışıyordum. Küfür etmek istemiyorum ama bu mahluklar malesef böyle ve sürekli deniyorlar insanı. Malesef böyle beyinsizler çok var. Koy tepkini geç bir daha sınırı aşmaz diyemem yine dener bu. Ama madem diğer teknisyende yaptı bunu laf söyliceğin zaman hepsinin içinde laf söyle. O gerizekalılar kimbilir neler konuşuyordur.

Diğer teknisyenin yaşı biraz küçüktü hadi dedim daha olgunlaşmamış, bozmadım umursamadım geçtim. Üstüne bu da gelince... Neyse ki birimimiz farklı yani şirket binasından çıkıp yanlarına gitme durumum pek olmuyor. Olursa da buz gibi davranacağım hepsine.

İş sebebiyle Antalya'ya gitmiş perşembe akşamı. Otelde kalıyor personelimiz öyle durumlarda Ben de unutmuşum bunu... Antalya'yı duyunca "oo keyifler yerinde" demiş bulundum. O da "Antalya'ya bir daha geldiğimde seni de götüreyim" dedi işte...
Kusura bakma :olamaz: Ben sandım ailece yazlıktalar falan davet ediyo gibi anladım :olamaz: Şimdi olmamıs yani ayıp etmiş ne münasebet :KK51:

Eşim de 6 aylık göreve gittiğinde okulumdaki başka bi öğretmen arkadaş sürekli mesaj atıp bir şeye ihtiyacın var mi seni okula götüreyim bi sorun olursa beni mutlaka ara vb.. Okul çıkışı sürekli nereye gideceksin merkezde islerin varsa birlikte gidelim vb.. Bir iki üç derken sonunda patladım ve kimsenin desteğine ihtiyacım yok diye gürlemiştim. Sonra aynı sizin gibi acaba ben mi art niyetliyim dedim. Kendimi kötü hissettim falan. Sonra siniri çizdim ve iş muhabbeti dışında hicbir şekilde muhatap olmuyorum. Bi de eşimle tanışmış birlikte hali saha maçı yapmış biri. Güya dindar ve evlenmeden kimsenin elini tutmam diye caka satan biri. Karaktersizler

Yuhh.. Bir de eğitimli, dindar biri dersin. Yazık gerçekten. Umarım bir daha canınızı sıkmamıştır.

Kusura bakma :olamaz: Ben sandım ailece yazlıktalar falan davet ediyo gibi anladım :olamaz: Şimdi olmamıs yani ayıp etmiş ne münasebet :KK51:

Estağfurullah :) Valla düşündükçe sinir oluyorum, ben burdan kalkıp seninle ta Antalya'ya niye geleyim ya. Ne münasebet değil mi. Keşke direkt böyle söyleseydim

Çok doğru söyledikleriniz. İnsan olayın içindeyken, biraz da iyi niyetliyse gerçekten anlayamıyor. Bir pislik yüzünden işinizden olmuşsunuz ne kötü. Kadın olmak cidden zor hayatın her alanında..[/QUOTE]

Ne yazık ki.. istifa edince de işi iyice pisliğe vurdu içerde kalan maaşlarımı falan vermedi bende gittim avukata verdim :)) o sapsarı yüzünün nasıl mosmor olduğunu görmek ayrı keyif vermişti :D hırstan kudurmuştu mikrop herif. Dua et eşine duyurmadım maddiyatla kurtuldun dediğimde dişlerinin gıcırtısını duymuştum :D

Kadın olmak zor evet çünkü anneler oğlan evlat yetiştirmeyi bilmiyor.. bunu düzeltmek yine kadınların elinde..

Dün sabah işe giderken aracım yoktu. Kimde şirket arabası varsa geçerken alıyorlar aradığımızda, standart bir şey bu. Teknisyenlerden birini aradım ben de. "X usta beni alabilir misin" dedim. Şehir dışındaymış iş için meğer, "aa kusura bakma uyandırmadım inşallah" dedim. "yok ya uyandım sahili izliyordum balkonda" dedi. "Ohh keyifler yerinde yani, hadi pazartesi görüşürüz" dedim kapattım. On dakika sonra sahilin fotoğrafını atmış. "Kıskanılmayacak gibi değil" dedim ben de. Ne dese beğenirsiniz? "Bir dahaki sefere seni de götüreyim"

Şimdi bu adam benden on yaş falan büyük ve evli. Yapım gereği tüm iş arkadaşlarıma karşı güler yüzlüyüm ama bu tarz bir muhabbete mahal verecek bir tavrım kesinlikle olmadı. Hem söylediğine sinirlendim, hem kendimi sorguladım bu cüreti bulabildiği için. Birkaç mesaj daha attı cevaplamadım ama pazartesi nasıl davranırım bilmiyorum. Yanlış mı yorumluyorum kızlar?

Üstelik başka bir teknisyenle de canımı sıkan bir durum olmuştu daha önce. Ne yapacağımı şaşırdım, illa nemrut suratsız bi karakter mi olmak lazım bu erkek denen organizmanın sınırını aşmaması için ya?
gereksiz labalilik olmuş bence.

Yuhh.. Bir de eğitimli, dindar biri dersin. Yazık gerçekten. Umarım bir daha canınızı sıkmamıştır.

Estağfurullah :) Valla düşündükçe sinir oluyorum, ben burdan kalkıp seninle ta Antalya'ya niye geleyim ya. Ne münasebet değil mi. Keşke direkt böyle söyleseydim
Yani arkadaşın degil bişeyin degil lüzumsuz.

Konu sahibi:"" Herkesi bir tutmak doğru değilmiş. Ben hayatım boyunca yeni tanıştığım kişilere yüz puan verip hatalarını gördüysem bendeki puanlarını eksilttim. Ama doğru olan sıfırla başlayıp iyi yönlerini gördükçe kredilerini yükseltmekmiş.""

Okadar doğru ki..Ben de öyle yapardım çoğunlukla.Bu bize bir hayat notu olsun

Salağa yatarsanız daha da zar.
Hiç hoşuma gitmiyor bu tavır, ben salak değilim. de
En fazla arkanızdan suratsız der.
Şu insanları kırmaktan neden çekinirsiniz anlamam ki.
Düpedüz sarkıntılık. Sinmesi gereken siz değilsiniz!

Merhaba arkadaşlar, gereksiz bir konudan dolayı banlandım yazamadım gelişmeleri. Yorum yapan herkese de çok teşekkür ediyorum. Şu sıra işte acayip yoğunum tek tek cevaplayamayacağım kusuruma bakmayın.

Konuda bahsi geçen usta pazartesi sabah aradı beni. "Geçerken alayım mı" diye sordu. Ben de "gerek yok erkek arkadaşım bırakacak" dedim soğuk bir sesle. İş yerinde de bir şey istedi "şu an meşgulüm Ayşe'den iste" diyerek reddettim. Şu an gayet normal davranıyor. Ben de muhatap olmuyorum iş dışında.

Ya o embesil bir tipmiş senin konuşmanı başka tarafından anlamış , bir daha da ona karşı sert konuş muhatap olma , sende değil sıkıntı bu erkek milletinin bazısı böyle

Back
X