- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
En ufak bir bosluktan sızabikiyor bu organizmalar.Buz gibi olmak lazim.Yani şen bir kahkaha atamazsin esprili bir cumle kuramazsin abili kardesimli konusmazsan firsat vermis olursun cunku o kafasinda hep bi ihtimalle yasar.Gunaydin yerine iyi gunler , görüsuruz yerine hoscakalinli cumleler kurulmali aradaki mesafe her daim korunmali aksi taktirde bir kez samimi bir sohbet gecse hemen yuz bulurlar bundan bir suru mana cikarip sonucunda yilismaya baslarlar.
Kesinlikle.. Ya tutarsa düşüncesiyle her dişiye yazıyor bu tipler
Sonra Türk kizi neden suratsiz? Al bak neden acaba.
Valla ben de o beğenmedikleri suratı sirke satan türk kızına dönüşmek üzereyim

aynen. yanlışlıkla gülsek rahat veriyolar sanki.
En iyisi utandırmak bunları. Bugüne kadar hadi yüzyüze bakacağız utandırmayayım dedim ama olan benim sinirlerime oldu her defasında.
buna benzer bir olay başıma geldi.işyerinden benim üstüm konumunda birini aramıştım haftaiçi bir sabah işle alakalı birşey sormam gerekiyordu.kendisi de iş için seyahatteydi.normal iş güç sordum kapatıyordum.sen nasılsın diyip muhabbeti bana çevirmeye başladı sonra ben kısa kesip kapattım.bende suratsız bi tip değilim insanlarla şakalaşıp muhabbet etmeyi severim.işyerinde de denk geldiğimizde şakalaşıyordum.ama hata ediyormuşum.adam bana aşık olduğunu söyledi daha sonraları.yani baştan taviz vermemek gerekiyor.benim ilk iş tecrübem olduğu için meseleyi çakana kadar zaman geçti.ama sizin olayınız için net bi şekilde söyleyebilirim ki yanlış anlamamışsınız adam size asılıyor.aman diyim..

Kadın olmak ne zor yaa. Üzüldüm sizin adınıza, sonra ne yaptınız?