- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Love_your_life
İyi bari bu kadar demişsin valla içimde kalacaktıKz onu zaten yüzüme söyledi. Bende su zamana kadar bir Allahn kulu benim için öyle söylemimiştir umrumda değil dedim konuyu kapattım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari bu kadar demişsin valla içimde kalacaktıKz onu zaten yüzüme söyledi. Bende su zamana kadar bir Allahn kulu benim için öyle söylemimiştir umrumda değil dedim konuyu kapattım
Gitmesem gitmem.. o gelmez zaten. Çok nadir kapımı tıklatır pazara markete giderken falan.. Kopsam koparım ama tek kusurumuz bazen kırıcı konuşması.. Onun içinde ben şaka yapıyorum sen alınyorsun deyip çıkıyor işin içinden.![]()
Ben yapınca kötü kalpli oldumSende on saka yap o alinsin bakalim![]()
Çok şeyler derdim de... Neyseeee yaşlıı kadın onlar öyle görmüş hala çekiyor kaynanasndan anlamıyorlar diye susuyorum.İyi bari bu kadar demişsin valla içimde kalacaktı![]()
Ooo birde kaynanası yaşıyor mu oda aynı binada demeÇok şeyler derdim de... Neyseeee yaşlıı kadın onlar öyle görmüş hala çekiyor kaynanasndan anlamıyorlar diye susuyorum.![]()
Ben yapınca kötü kalpli oldum![]()
İkisinin ortası. Her yardımına koşar. Elinden gelen herşeyi yapar. Hiçbirşeyini esirgemez.. Hasta olsan yannda olur yemeğini yapar .. Sadece kırıcıdr. O kadar güzelliğin yannda bu da nazar boncuğu olsun ne yapaym . Kaynbabam da melek gibi bir insandr kırmamak için elinden geleni yapar mesela.Boşver o zaman sen böyle hoş gördüysen sistemini bozma kafanı agritma ne diyeyimhem çok tehlikeli de değil gibi anlattığına göre
Yaşıyor evet.. Yok değilOoo birde kaynanası yaşıyor mu oda aynı binada deme![]()
Çok teşekkür ederim canmO kendi yansimasi isteAllah sabir versin diyecegim ama yeterince sabirlisin gordugum kadari ile. Kolayliklar dilerim.
Yok çok şükür o konuda ben daha boşboğazımdır. Bazen dayanamayıp arkadaşmla paylaştığım oluyorOhooo bizim meseleye komşuları bile dahil olur iyi yine akıllı kadın
Senin kaynana eski usul erkeklere çaktırmayandan haksız çıkmamak içinYok çok şükür o konuda ben daha boşboğazımdır. Bazen dayanamayıp arkadaşmla paylaştığım oluyor![]()
Hem de çookkk eski usul.. Eskiden onlara göre saygısızlık olan şeyler hala saygısızlıktır.Oysa ben babamdan tam tersini gördüm. Babam bana biz yaşayamadk sen sakın yaşamamazlk yapma derdi.. En basiki babam Biz çocuğumuzu babamızın önünde sevemezdik sen yapma bunu der. Kaynvalidem hala saygıszlık olarak görür.. Ne bileyim isim konusunda çocuğa biz isim koyarız dedi kaynpederim o işler eskide kaldı çocukları bırak istediği ismi koysun dedi.. Bun gibi durumlan eşimin desteğiyle halloluyor. Birde ben pek takmıyorum tamam deyip yapacağım şeyi yapıyorumSenin kaynana eski usul erkeklere çaktırmayandan haksız çıkmamak için![]()
Aslında göstermemezlik yapmıyorum eşim götürüyor ama ben üzüldüğüm ortamda durmak istemiyorum. İki kızım var. İki kızımı da baştan aşağı inceliyorlar. Sürekli irdeliyorlar. Bu yüzden istemiyorum. Sizin gibi yaptığım dönemler oldu ama şuan kızlarım ve ben önemliyiz diğer insanlar beni üzüyorsa istediklerini yapmam sevsem bileÇocuğumu doğurduğumdan beri neler duydum neler yuttum.. Yine de göstermemezlik yapmadım. Altlı üstlü oturuyoruz çıkardım yanına verdim indm aşağıya işim varsa işimi yaptım. Hoş ben araya mesafe koymadım eşimin annesi sonuçta severim kendisini de ama yuttuğum şeyler çok benim de.. En son bir konuda tartıştk kötü kalplisin dedi. Eşime söylemedim üzülmesin diye yuttum... Yine götürdüm torununu ... Bende gittim.. Bilmiyorim hata mı yapıyorum. Eşimi çook seviyorum.. Onun için herşeyi yutarım heralde.. Belki de annemden öyle gördüğüm için bende öyle yapıyorum..![]()
Teşekkür ederim. Çocuk oluncaya kadar bende normal davrandım yani garip tavırlar bile olsa sustum ama çocuk olunca kızlarıma odaklı oldum üzdü mü kırmış mı tamamm bitti gibi ama bunu bile sorgulatıyorlar insanaBenim çocuğum yok ama olsa ve sizin yaşadıklarınızı bana yaşatsalar (ben biraz kin güderim böyle konularda) ben eşimle bile sık sık göndermem. “Özlesin, bana ne? Ben de bir ananın evladıyım, reva mı bana bu?” Kafasında olurdum herhalde. Tabii çocuğum olmadığı için, kaynanamla da bu tarz problemler yaşamadığım için atıp tutmak kolay gelebilir benim için ☺ Size sabırlar diliyorum![]()
Gönderiyorum eşimle pazar günleri onun dışında ben kızlarla gitmiyorum en iyisi dediğiniz gibi ama hep yapacaklarını yapıyorlar haklıyım hemde beni düşündürüyorlarGönderin en iyisi.Siz lüzumsuz konuşmayıp,ağırlığınızı koruyup kimsenin canını sıkmazsanız muhtemelen sizin hakkınızda böyle düşünmezler ilerde.
Aslında torun sevdalısı da değil. Denk geldim sevmesine sevmeyi bile beceremiyor hatta küçük kızımı seviyor büyük kızıma ı kadar yakın bile değil. Kafaları çok başkaHak etmeyene gösterilmez. Size saygı duymayan insan doğurduğunuza ne kadar sevgi verecek. Eksin kalsın böylelerine torun sevgisi. Madem toruna özlem var. Önce onu dünyaya getiren kadına saygı duyacaksın. Ne hikmetse oğluna gelinine saygısı olmayan yaşlı kurtlar bir anda torun sevdalısı oluyor. Çok saçma