Yanlış mıyım?

Kayınvalideniz klasik kayınvalide işte ama maşallah kızı görümcelikten sınıf atlamış. Yaa evet ben de 2 oģlum var yani geleceğin kayınvalidesiyim ve gelinlerim bana gelmezse çok üzülürdüm sanırım. Ailece gelsinler yiyip içelim falan. Bir de torun gerçekten başka galiba. Annem de torunlarını hep " doğan doğandan tatlı" diyip seviyor:) Ona yani kayınvalidenize sabrınız hala varsa bence torunuyla bağ kurmasını engellemeyin hatta vesile olun. Hatta mümkünse görümceniz çatlasın😋😋
Görümcem çatlamaz hatta her gittiğimde hala söyleyebildiği lafları söyler bana. Yani 1 görüşme yaptık 2 saat mi sürdü 1 saatten sonrası hep böyle sorunlu geçer bizde yani hep açık arama hep ev temizliği görme isteği irdeleme

Aslında göstermemezlik yapmıyorum eşim götürüyor ama ben üzüldüğüm ortamda durmak istemiyorum. İki kızım var. İki kızımı da baştan aşağı inceliyorlar. Sürekli irdeliyorlar. Bu yüzden istemiyorum. Sizin gibi yaptığım dönemler oldu ama şuan kızlarım ve ben önemliyiz diğer insanlar beni üzüyorsa istediklerini yapmam sevsem bile
Siz ne kadar görüşmezseniz görüşmeyin. Ama bence çocuklarınızı kopartmayın.. Eğer çocuklarınıza bir yanlşları oluyorsa zamanla çocuklarınız kendileri görüşmeme talebi ederler zaten. Gitmek istemezler

Ben çok büyük bi terbiyesizliği yoksa klasik kayınvalidesel hareketlerinden dolayı çocuğu göstermemeyi doğru bulmuyorum. O yüzden biz de çok sıkıntı yaşadık ama görüşmelerine karışmadım. Örneğin şuan görümcemle de görüşmüyoruz ama çocuklarımla birbirlerine çok düşkünler, görümce kayınvalideye her geldiğinde kayınvalide gelip çocukları istiyor. Giydirip veriyorum, eve geldiğinde çocuklar çok mutlu oluyor. Tek eş ailesini değil çocukları da mahrum bırakıyormuşum gibi cezalandırıyormuşum gibi hissediyorum ondan müdahale etmiyorum, babaanne hala sevgisi de görsünler istiyorum.
Bende eşimle birlikte gönderiyorum bu yüzden ama onlar sık sık ben götüreyim istiyor ama ben bu kadar yakın olmak istemiyorum onlarla yani onları hayatımda istemiyorum mutsuz ediyorlar ama görmek için çaba da harcamıyorlar mesela kv dem bir kere gelip almadı kızımı konuşmak için bile aramaz mesela ya çok başka kafada hep biz götürelim 1 saat sevsin tamam ama götürmeyince özledim oluyor

Bilerek soyletmislerdir cocuklara. Siz nasil istiyorsaniz oyle yapın. Vicdan azabi çekmeyin. Haketmeyene çöpümü vermem
Bizde görüşmüyoruz zaten uzağız ama arayip sormazlar ölüp gitsek haberleri olmaz elden duyarlar. Ogluna analik babalik yapmayan torununa ne yapacak? Benim düşüncem bu.
Eşimle sorunları yok ama onuda çok sıktıkları oluyor. Bende bu yolu çizdim işte napalım

Çocuklar sevgi ile büyürler ve herkesin verdiği sevgi farklıdır, çocuklarınızı babaanne ve hala sevgisinden mahrum etmeyin...

Siz bu yaştan sonra ezilecek değilsiniz, hakkınızı savunursunuz, birşey derlerse susmak yerine cevabınızı saygı çerçevesinde verin....

Birde çocuklarınızı babaanneye göndermeyerek çocuklarınıza farkında olmadan bunu normal gibi aşılıyorsunuz, yarın onlarda böyle davranabilir.(psikoloji biliminde de bunun karşılığı var)
Kızlarım onlara gidiyor. Yalnızca ben götürmüyorum. Sık sık gitmiyor uygun olunca gidiyorlar. Bu sevgiyi bilsinler istiyorum ama onlar bu sevgiyi vermiyor zaten. Olduğu kadar yapıyorlar eşim büyük kızımı götürüyor ben özellikle gelin gidelim yapmıyorum. Yolda 5 6 kez görüyorlar benimle toplamda ama onlar hep ben götürürüm sık sık görüşürüz istiyorlar

Bütün görümceler ve kayınvalidelerde gelini beğenmemezlik, oğluşum daha iyilerini bulurdu da işte... tavrı klasiktir. Sizin yerinizde başka gelin olsaydı yine aynı tavırlarla karşılaşacaktı bana göre kişisel almayın. Sık gitmeyin tabii ki enerji sömürücüler belli ki , nadir gidin çocuklarınızı sevdirin. Çocuklarınıza büyüklere tavır almayı modellemiş oluyorsunuz gitmeyerek unutmayın
Kızlarım gidiyorlar hiç gitmiyor değller. Yalnızca ben götürmüyorum eşim götürüyor. Benimle beraber eşim yanımdaysa 5 6 kez giderler yılda eşim yoksa yanımızda gitmem. Eşim büyük kızımı gezmeye çıkarınca götürür. Onları görmüyor iletişim yok değil ama onlar hep gelsinler istiyor

Siz ne kadar görüşmezseniz görüşmeyin. Ama bence çocuklarınızı kopartmayın.. Eğer çocuklarınıza bir yanlşları oluyorsa zamanla çocuklarınız kendileri görüşmeme talebi ederler zaten. Gitmek istemezler
Öyle yapıyorum kızlarım gidiyor ama ben gitmiyorum. Onarım yakınlığı da farklı tabi

Kızlarım gidiyorlar hiç gitmiyor değller. Yalnızca ben götürmüyorum eşim götürüyor. Benimle beraber eşim yanımdaysa 5 6 kez giderler yılda eşim yoksa yanımızda gitmem. Eşim büyük kızımı gezmeye çıkarınca götürür. Onları görmüyor iletişim yok değil ama onlar hep gelsinler istiyor
Onlar da kayınvalidelerine gitmesinler problem değil diyorsanız siz de gitmeyin

Kimler gitmesinler diyorsam anlamdım
😊kızlarınız büyüdüklerinde kayınvalideleriyle sorun yaşarlarsa gitmeme yolunu seçecekler sizden gördüklerini uygulayacaklar diyorum. Önemli değil gitmeyiversinler derseniz siz bilirsiniz. Ama öyle mesafe koymasınlar, yapıcı olsunlar istiyorsanız siz de gidin kayınvalidenize

😊kızlarınız büyüdüklerinde kayınvalideleriyle sorun yaşarlarsa gitmeme yolunu seçecekler sizden gördüklerini uygulayacaklar diyorum. Önemli değil gitmeyiversinler derseniz siz bilirsiniz. Ama öyle mesafe koymasınlar, yapıcı olsunlar istiyorsanız siz de gidin kayınvalidenize
Bence bu kv de şekliyle alakalı kızlarıma güzel yaklaşırken onlar kaçmaz zaten ki ama kötü olursa gitmesin zaten😂

Gönderiyorum eşimle pazar günleri onun dışında ben kızlarla gitmiyorum en iyisi dediğiniz gibi ama hep yapacaklarını yapıyorlar haklıyım hemde beni düşündürüyorlar
Bazıları arsız olur hiçbirşeyden anlamazlar yapacaklarını yaparlar boşverin zaten gitmiyorsunuz

Kesinlikle görüşmeyin😊
İnsanlar değişmez... Hani kesinlikle asla büyük kelimeler... Ben eş için herşeyi yutarım a katılmam.... Nereye kadar ne kadar.... Sonunda zehirlenmekde var.... Şu beyninde tümör var lafı.... Büyük çirkin ve fazla fesat bence.... Kayınvalide nin hastane teftiş cisi gibi evi gezmesi..... Çok başka Bi saçmalık..... Kendisi kendini sadece temizlikte iyi buluyor olabilir devam etsin..... Sonra mutlu olamazsınız onu yapamazsınız bu olmaz şu olmaz.... Yut yut yut konu sahibi.... Dur poşet getirdim hatta kazan anca yeter.. Şimdi patlamadıysan son cümle... Ama annem çok üzülüyor torun başkaymış be......torunun annesine hayatı cehennem et herşeyini eleştir psikolojiyi boz.... Sonra vicdanen vur...... Güzel taktik... Şimdi bırakın kayınvalide olayını kayınvalide doğuyoruz önce empati önce insan önce değer yani kimse kendine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmasa herşey ne güzel olur değilmi.... Yaş baş bilmem büyük büyüklüğünü bilirse küçük küçüklüğünü bilir saygı denilen şey karşılıklı değilse onun adı başka bişey... Zaten çocuğu g örüyormuş mesafeyi bir daha fazla yakın tutarsanız bu işte yanan siz olursunuz saygıyla belli bir mesafede davranın hakkınızı hukukumuz kimseye çiğnetmeyin kaynana olmak ezmek değil gelin olmak ezilmek değil tam terside böyle gelin olmak saygısızlık değil kaynana olmak şirrettlik çekmek değil... Dengede kalmayan her ilişki patlamaya ve kötü gitmeye mahkümdür🙏

Biz de boşanıyoruz ve ben de göstermek istemiyorum evet bana çok eziyet etti ama kendi kişisel meselemden dolayı değil çocuğumun öyle bir kadının etkisine eğitimine girmesini istemiyorum yoksa eski kocam ve gorumcem gibi toplum için zararlı bir tıp olabilir

Siz oyle bir kayinvalide olmazsiniz ki. Neden gelinim de bana torunumu getirmezse diye dusunuyorsunuz ki? Bunca seyi yaptiktan sonra hicbirsry olmamis gibi davranmak normal mi? Gelinine saygi gostermeyen kayinvalide saygi gormeyi mi bekliyor? Bu normal mi?
Koydugunuz mesafeyi bozmayin. Torunu gormek, ozlemek bahane. Bu bahane ile yeniden gelip gitmenizi saglamak amac. Ancak kirilan bardak bir daha eskisi gibi olamaz. Bunu bastan yapmayacakti. Sevgi saygi gorulmeyen yere saygi nasil gosterilir ki? Esinizin hatrina gorusseniz de bu kez kendi kendinize neden bunu yaptim diye kizacaksiniz, psikolojiniz bozulacak. Hic gerek yok. Kotu olan onlar. Bu hamurdan iyi birsey cikmaz. Gorusseniz de iki gun sonra yine ayni davranislari sergimeye devam ederler. Kimse degismiyor. Kendinizi suclamayin.

Back
X