üniversiteden mezun oldum bu dönem.Alese hazırlanıyorum.okul vs ya da iş yok mu uzakta??
güzel bir yolla kurtulmaya bak o evden.ben üniversiteye kadar mecbur sabrettim ve uzaklaştım.başka çarem yoktu sanırım senin de yok.Allah sabrını verir ve kurtulursun inşallah alnının akıyla.üniversiteden mezun oldum bu dönem.Alese hazırlanıyorum.
Uzaklaşınca sizi nankör evlat diye nitelendirirlermi.güzel bir yolla kurtulmaya bak o evden.ben üniversiteye kadar mecbur sabrettim ve uzaklaştım.başka çarem yoktu sanırım senin de yok.Allah sabrını verir ve kurtulursun inşallah alnının akıyla.
25 e girdim artık..bölümüm için özelde çalışma durumum yok şimdilik..ingilizce kursuna gidicem yakında...ama bunlar çaremi...ben çok üzülüyorum.Yasiniz kac ..alese hazrlniyomussnuz ama gun icnde kursa flan mi gitsenz ya da hani annenizle konusmaya illaki ihtyacnz oluyodr anliyorum ama madem daha cok sinirlenyosnuz takin kulaklgniz ya da acin hafif bi muzik dersnizi calisin onlar oyle gelmsbuyuk ihtmalle oyle ggider. .bolumunuz ne bu arada is imkaniniz nasl hani onun icin soruyorum
nankör vs ilan edilmemek için iş , okul diyorum ya zaten.bende bahane okul oldu.okumaya geldiğim yerde de kaldım,malum ekmek parası.duayı eksik etme zaten.yoksa için soğumuyor.hayırlısı ne ise onu versin Rabbim hepimize.Uzaklaşınca sizi nankör evlat diye nitelendirirlermi.
Allaha dua ediyorum Hayırlı bi yol göster diye.
amin...teşekkür ederim.nankör vs ilan edilmemek için iş , okul diyorum ya zaten.bende bahane okul oldu.okumaya geldiğim yerde de kaldım,malum ekmek parası.duayı eksik etme zaten.yoksa için soğumuyor.hayırlısı ne ise onu versin Rabbim hepimize.
himm..Allah yardmcniz olsun..gecici bi surecmis gbi düşünmeye calisin sonucta anne babaniz umarim en kisa zamanda isinizi bulup guzel bi yolla uzaklasablirsniz evden..sevgiler...25 e girdim artık..bölümüm için özelde çalışma durumum yok şimdilik..ingilizce kursuna gidicem yakında...ama bunlar çaremi...ben çok üzülüyorum.
aslında hiç memnun değil.onada çok üzülüyorum.boşanma sebepleri o zamanlar kapandı zaten.ama evimize girip çıkan edepsiz bir kadın olduğu için unutamıyor.oda haklı ama çocuğuna böyle davranması gerekirmi...Annen memnun galiba durumlardan?
Kavgalar sorun degil galiba ona gore.
O zmn kendi haline birakicaksin.
Tuvalet konusunda, kafaya takmamaya calis.
Yapicak bisey yok
sağolun.Allah razı olsun.himm..Allah yardmcniz olsun..gecici bi surecmis gbi düşünmeye calisin sonucta anne babaniz umarim en kisa zamanda isinizi bulup guzel bi yolla uzaklasablirsniz evden..sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?