Yanlış olduğunu bile bile..

sunshineee3

Güneşin batışı,gecenin açılış müziğidir💫
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
391
179
18
Selam herkese
Mesela bi yakınım arkadasım es dost her neyse benim modum düşükken onların maddi manevi mutlu haberi geldiğinde bozuluyorum uzuluyorum ama elimde değil yanlış oldugunu biliyorum ama içimdeki üzüntüyü bastıramıyorum nası basa cıkabilirim

Kendinizi telkin ederek.
İnsansınız kimi karşı tarafın sevincini paylaşır, Kimi neden benim olmadı gibi kelamlar ederek, kendine acır.

Bana mutlu haberlerinizle gelmeyin cunku ben mutsuzlukla besleniyorum diyebilirsiniz. Birinin mutlukugu ile mutlu olamayacak kadar negatifim de diyebilirsiniz.
Sizde çok kötü kalplisiniz. Ben bunun yanlıs olduğunu sevinmem gereken şeylere üzülebiliyorum ve sonrasında pişman oluyorum diyorum ama siz kötülükle besleniyorsun diyorsunuz,yazılanları anlamamak tek zaafınız olsun. Ben kendimi biliyorum yazık

Kendinizi telkin ederek.
İnsansınız kimi karşı tarafın sevincini paylaşır, Kimi neden benim olmadı gibi kelamlar ederek, kendine acır.

Teşekkür ederim önyargısız davrandığınız için

Son düzenleme:

Ben cok kotu kalpli biriyimdir en dipte oldugum zamanda bile bana biri mutlulugunu anlatsa onun mutlulugu ile mutlu olurum.
Elimde degil biri mutlu olunca ben de mutlu olurum hic sevmiyorum ben de bu huyumu :)))

Ben cok kotu kalpli biriyimdir en dipte oldugum zamanda bile bana biri mutlulugunu anlatsa onun mutlulugu ile mutlu olurum.
Elimde degil biri mutlu olunca ben dr mutlu olurum hic sevmiyorum ben de bu huyumu :)))

Evet ne yazıkki dürüstlükle bi konuda fikir almak isteyen birine tanımadan sohbet etmeden hayatıma dair benim anlattıklarım dışında zerre fikir sahibi olmayan biri olarak önyargılı bol keseden konuşabiliyorsunuz buda ayıplarınızdan biri olsun o halde :))

Kötü kalpli degilsiniz. Mutsuzsunuz sadece. Kendinize hedefler belirtin ve ilk adim olarak realist bir sekilde ne yapabileceginizi düsünün. Böyle devam edmezsiniz

Kötü kalpli olsam yardımcı olmam insanlara fikirler vermem iyi şeylere sebep olmam. Sadece içten içe üzülüyorum kendime. Pişman oluyorum kendime kızıyorum. Haklısınız

kendiniz de o imrendiğiniz seviyeye ulaşarak

Kötü kalpli degilsiniz. Mutsuzsunuz sadece. Kendinize hedefler belirtin ve ilk adim olarak realist bir sekilde ne yapabileceginizi düsünün. Böyle devam edmezsiniz
Kesinlikle katılıyorum tam da bunu yazacaktım.Kendi içinizde okey olmadığınız için kendi sorunlarınız olduğu için ben hariç herkesin hayatı mükemmel ya hissi oluyor insanda bu normal kendinize yüklenmeyin ve kendi kendinizle okey olun.Bu durumda bu hisleriniz minimumda olacaktır.

Insan bazi duygularini kontrol edemez. Bunun yanlis birsey oldugunun bilincinde olmaniz güzel birşey. Modunuz düşükken iyi haberler aldiginizde o insan adina sevinmeyi ogrenmekle baslayin. Empati kurun. Kendinizin başına gelmis gibi düşünüp sevinin. Böylece hayat sizin içinde kolaylasacak daha cok mutlu olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…