Yanlış sonuç veren gebelik testleri hangileri?

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
28
408
Ankara
son zamanlarda sıkça karşılaşır oldum yanlış sonuç veren idrarda gebelik testleriyle
bu başlıkta hangi marka testin yanlış sonuç verdiğini yazarsanız bizler de o testlerden almayız
çift çizgiyi görüp hamile olmamak büyük hayal kırıklığı olsa gerek

okuduklarıma göre bebetime mimlenmiş bir marka
yanlış sonuç gören çok kişi okudum

başka?

laboqick diye bi marka var arkadaşım ovulasyon testi doğru ama gebelik testleri silik çizi çıkarıyo ve tabiii hayal kırıklığı

bebetime ve certain kesinlikle tavsiye etmiyorum... ilk baktıgınızda negatif oluyor.. sonra bi bakıyosunuz garip bi silik çizgi..bide silikmi deilmi onuda anlamıyorsunuz yani anlatamıyorum bile ama kalbinizi küt küt attırıyor..bebetime yi araştırdım çogu kişi benim gibi söylüyor.. certain ile ilgili bi kaç yorum gördüm.. ama bende memenun kalmadım:)
bu iki markayı kesinlikle almayın

Son düzenleme:
laboqick diye bi marka var arkadaşım ovulasyon testi doğru ama gebelik testleri silik çizi çıkarıyo ve tabiii hayal kırıklığı

hayret
laboquick testinden 5 tane yaptım hep de tek çizgi çıkmıştı ve hamile değildim tabi
yalandan da olsa şu çift çizgiyi hiç göremedim

hadi ya bebetimeden aldım bende yarınsabah yapıcaktım((
certain bana doğru sonuç çıkarmıştı hemde reglime 4 gün varken...ikinci çizgi 20 dk sonra açık pembe çıkmıştı sonradan 4 gün sonra tekrar başka testle yaptım hamileydim....

en iyi sonuç veren hangi marka peki benim reglime 2 gün var belirtiler hamilelik gibi ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye inşallah hamileyimdir..

acon marka güzel arkadaşlar
ayrıca laboquick bende doğru sonuç verdi, ilk kez bu ay silik çizgi çıktı
bebetime da baya belirgin çizgi çıkardı diğerleri silik çıkarırken

mrb sendeki belirtiler neydi ya çok sabırsıızm bir hafta sabretsem olucak ama...

hiç belirtim yok gibi bişey canım
sadece kasıklara batma hissi vardı sonra sancıya dönüştü
yine adet öncesi olduğu gibi göğüsler şişti hatta adet olmuşum gibi sancılarım oldu adet günü
belirtilere takılma bence çünkü bende hiçbişey yoktu

nimo gebelik testi.testin üzerinde sonucu 5dk sonra okuyun diyor.
o süre sonunda silik çizgi.ertesi gün adet.
yaşanan hayal kırıklığını ne ifade edebilir acaba?

bunun gibi mi? laboquick sipariş etmiştim bugün geldi ve bugünde regl günüm yaptım ve bu anlamsız 2.çizgi çıktı geçen ayda aynısı olmuştu hemde predictorde ne saçma şeydir anlamadım valla kızlar

Eklentiler

• 11091304_470725996416586_1682928224_n.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 2.222
Canım bu laboquick in erken gebelik testi yani çizgi silik te ciktiysa büyük ihtimalle hamilesiiiiinnnnn Tebrikler ben de böyle ogrenmistim her gün artması gerekiyor

erken gebelik testlerine güvenmiyorum açıkçası regl gününüzse yarın sabah 3-5 liralık olan normal gebelik testlerinden yaparak teyit etmenizi ve çok fazla ümitlenmemenizi tavsiye ederim. ama umarım doğrudur =)

Merhaba,
Sonuç ne oldu, hamile mısınız ?

Laboquick doğru sonuç verdi. Almadan önce de araştırdım memnun olmayan yoktu hem ovulasyon hem gebelik testini öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…