laboqick diye bi marka var arkadaşım ovulasyon testi doğru ama gebelik testleri silik çizi çıkarıyo ve tabiii hayal kırıklığı
acon marka güzel arkadaşlar
ayrıca laboquick bende doğru sonuç verdi, ilk kez bu ay silik çizgi çıktı
bebetime da baya belirgin çizgi çıkardı diğerleri silik çıkarırken
acon marka güzel arkadaşlar
ayrıca laboquick bende doğru sonuç verdi, ilk kez bu ay silik çizgi çıktı
bebetime da baya belirgin çizgi çıkardı diğerleri silik çıkarırken
mrb sendeki belirtiler neydi ya çok sabırsıızm bir hafta sabretsem olucak ama...
Canım bu laboquick in erken gebelik testi yani çizgi silik te ciktiysa büyük ihtimalle hamilesiiiiinnnnn Tebrikler ben de böyle ogrenmistim her gün artması gerekiyorbunun gibi mi? laboquick sipariş etmiştim bugün geldi ve bugünde regl günüm yaptım ve bu anlamsız 2.çizgi çıktı geçen ayda aynısı olmuştu hemde predictorde ne saçma şeydir anlamadım valla kızlar
erken gebelik testlerine güvenmiyorum açıkçası regl gününüzse yarın sabah 3-5 liralık olan normal gebelik testlerinden yaparak teyit etmenizi ve çok fazla ümitlenmemenizi tavsiye ederim. ama umarım doğrudur =)bunun gibi mi? laboquick sipariş etmiştim bugün geldi ve bugünde regl günüm yaptım ve bu anlamsız 2.çizgi çıktı geçen ayda aynısı olmuştu hemde predictorde ne saçma şeydir anlamadım valla kızlar
bunun gibi mi? laboquick sipariş etmiştim bugün geldi ve bugünde regl günüm yaptım ve bu anlamsız 2.çizgi çıktı geçen ayda aynısı olmuştu hemde predictorde ne saçma şeydir anlamadım valla kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?