Yanlış

Saypir55

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
128
405
18
En sonki tartismamizin konusu "babami en son ne zaman aradin" idi. Burdan aldik yuruduk. "Ara babani gelsin seni alsin" ile bitirdik.
Birkac gundur aramiz buz gibi o bana yanasmaya calissa da ben o kadar incindim ki o lafina karsi, ilk defa bu tarz bir cumle kullandi, icimden yuzune bakmak bile gelmedi.
Ertesi gun konuyu actim o dedigin laf cok agirdi unutmam dedim. "Seninle evlenmeden once de babamin evinde yasamiyordum oyle bir sey olursa da babamin evine donecek degilim, evden erkek gider" dedim. Sonra yine tartistik...
Bugun is cikisi beni almaya geldi. Arabada actigi sarki "yanlış" .sozleri baştan yanlistin vs vs
Kalbim cooookk kırık. Aksamdan beri o sarkiyi dinleyip agliyorum. Esimi seviyorum o da beni seviyor diye dusunuyorum ama bazi seyleri cozemiyoruz surekli kavga surekli bdv
O laf uzerine gitmem gerekirdi belki cogunuz oyle dusunecek bosan diyeceksiniz. Kafam cok karisik. Aileme kimseye yansitamiyorum bunlari.
Belki o bosanmak istiyordur. Belki ayrilalim mi desem itiraz etmeyecek belki sevmiyordur beni artik.

Zamanla herşey o kadar oturuyor ki rayına bi baktığında ya ne kadar boş şeyler diyorsun... tadı tuzu fazla kendinizi üzmeyin ileride de ne için tartışsak diye düşünebilirsiniz:)))

Bizde tartışıyoruz eşimde bana diyor annesi alt katta bende diyorumki seninkiler daha yakın yallah aşagı tartışma esnasında neler denmiyorki ben pek önemsemiyorum açıkcası şiddet psikolojik baskı ayrı tabi

Diğer konuları bilemem de şarkı konusunda fazla hassas davranmışsınız. Erkekler sandığımız ve beklediğimiz kadar ince değil.

“Belki” boşanmak istiyordur yazmışsınız. Bunu ona sormanız lazım. Cevabından korkuyorsunuz muhtemelen ama neden böyle davrandığını, söylediğini ona sormadan, onunla konuşmadan kafanızda kurmayın. Belki anlık bir kızgınlık? Hemen neden boşanmak istiyor belki düşüncesine girdiniz ki? Sizi başka şeyler de mi bunu düşünmeye itti? Böyle kurup şarkılara anlam yüklemek çok yorar sizi. Bir an önce açıkça konuşun karşılıklı.

"Seninle evlenmeden once de babamin evinde yasamiyordum oyle bir sey olursa da babamin evine donecek degilim, evden erkek gider" dedim.
Bence güzel cevap vermişsin. Ama hemen aklına boşanmayı getirme.
Evlilikte kavga da olacak barışta.

Şarkıyı tesadüfen dinliyor olabilir mi? Çünkü koskocaman adam ergen gibi şarkıyla mesaj göndermez herhalde. Hemde evli olduğu kişiye. Problemi varsa konuşarak çözmeli.
Birde erkeklerin düz mantık olduğunu söylerler. Belki düzmantik olarak hic böyle düşünmüyordur. Onun açısından evlilikte hersey yolundadır.

Bence sakince konuşun. Ama konuşmada mümkünse boşanma kelimesini söylemeyin.

Babasini aramadin diye adam sana kapiyi mi gösterdi. Seni seviyor diyorsun ama yani

Denk gelmiştir o şarkı yaa...

Sizde kolay birine bbenzemiuorsunuz sürekli kavga sürekli huzursuzluk sirkeli.kusen biri varsa babam olsa ceksmsm

Surekli kavga ediyoruz zaten. Bir gun iyi bir gun kotuyuz. En buyuk sebebi ailesine asiri duskun olmasi beni surekli onlara saygisizlikla suclamasi.+ Evde hicbir ise yardim etmemesi. Maddi yonden guvensizlikler .... Sarki radyoda falan denk gelmedi kendi telefonundan acti.

Esas olay nedir ki?

Ailesine saygısızlıkla suçlayacak ne yapıyorsunuz mesela?

Ailesine saygısızlıkla suçlayacak ne yapıyorsunuz mesela?
Ailesi ve benim ailem bambaska insanlar farkli kafa yapilari vs. Aile ortamini sevmiyorum acikcasi 15 gun orda kaldik daha 4 aylik evliyken zorla kaldim ve burnundan getirmis olabilirim biraz. Surekli ordan vuruyor beni. Yok aramiyormusum deger vermiyormusum . Annesini ariyorum sık sık da babasini arayip ne konusayim onu da bayramlarda seyranlarda ariyorum zaten. Velhasil yasayis tarzlarini sevmiyorum esim de bunu hissediyor. Onlara "tepeden bakiyorsun" diyor. Ev ortami karisik evde halalar amca baabaanne birlikte yasiyorlar, kufur o bicim , surekli sigara duman alti bir ortam, kadinlara deger verilmeyen bir ortam, babasi asiri alkol tuketiyor ki tuketebilir banane ama evlenmeden once bunlari konustugumuzda herhalde senin yanindayken icmez demisti adam kalkti benim yanimdayken icti. İcsin kendi evi ozgur diyebilirsiniz ama ben ordayken bunu yapmasi bana saygisizlik. Yarin obur gun cocugum olsa ben o ortamda buyumesini istemiyorum.

Bunlardan boşanılmaz ama tartışırken dikkatli seçin cümlelerinizi. O fikirler çok tehlikeli. Virüs gibi. Ekşi sözlükte boşanma başlığında bu başlığa giren nihayetinde boşanır yazar. Çünkü o fikir normalleştikten sonra kaybetmekten korkmazsınız.

Bütün bunları evlenmeden önce biliyor muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…