Bence güzel cevap vermişsin. Ama hemen aklına boşanmayı getirme."Seninle evlenmeden once de babamin evinde yasamiyordum oyle bir sey olursa da babamin evine donecek degilim, evden erkek gider" dedim.
Konu sahibinin kocasinin babasini aramamasi herhaldeProbleminiz nedir ki?
En sonki tartismamizin konusu "babami en son ne zaman aradin" idi. Burdan aldik yuruduk. "Ara babani gelsin seni alsin" ile bitirdik.
Birkac gundur aramiz buz gibi o bana yanasmaya calissa da ben o kadar incindim ki o lafina karsi, ilk defa bu tarz bir cumle kullandi, icimden yuzune bakmak bile gelmedi.
Ertesi gun konuyu actim o dedigin laf cok agirdi unutmam dedim. "Seninle evlenmeden once de babamin evinde yasamiyordum oyle bir sey olursa da babamin evine donecek degilim, evden erkek gider" dedim. Sonra yine tartistik...
Bugun is cikisi beni almaya geldi. Arabada actigi sarki "yanlış" .sozleri baştan yanlistin vs vs
Kalbim cooookk kırık. Aksamdan beri o sarkiyi dinleyip agliyorum. Esimi seviyorum o da beni seviyor diye dusunuyorum ama bazi seyleri cozemiyoruz surekli kavga surekli bdv
O laf uzerine gitmem gerekirdi belki cogunuz oyle dusunecek bosan diyeceksiniz. Kafam cok karisik. Aileme kimseye yansitamiyorum bunlari.
Belki o bosanmak istiyordur. Belki ayrilalim mi desem itiraz etmeyecek belki sevmiyordur beni artik.
Esas olay nedir ki?En sonki tartismamizin konusu "babami en son ne zaman aradin" idi. Burdan aldik yuruduk. "Ara babani gelsin seni alsin" ile bitirdik.
Birkac gundur aramiz buz gibi o bana yanasmaya calissa da ben o kadar incindim ki o lafina karsi, ilk defa bu tarz bir cumle kullandi, icimden yuzune bakmak bile gelmedi.
Ertesi gun konuyu actim o dedigin laf cok agirdi unutmam dedim. "Seninle evlenmeden once de babamin evinde yasamiyordum oyle bir sey olursa da babamin evine donecek degilim, evden erkek gider" dedim. Sonra yine tartistik...
Bugun is cikisi beni almaya geldi. Arabada actigi sarki "yanlış" .sozleri baştan yanlistin vs vs
Kalbim cooookk kırık. Aksamdan beri o sarkiyi dinleyip agliyorum. Esimi seviyorum o da beni seviyor diye dusunuyorum ama bazi seyleri cozemiyoruz surekli kavga surekli bdv
O laf uzerine gitmem gerekirdi belki cogunuz oyle dusunecek bosan diyeceksiniz. Kafam cok karisik. Aileme kimseye yansitamiyorum bunlari.
Belki o bosanmak istiyordur. Belki ayrilalim mi desem itiraz etmeyecek belki sevmiyordur beni artik.
Ailesine saygısızlıkla suçlayacak ne yapıyorsunuz mesela?Surekli kavga ediyoruz zaten. Bir gun iyi bir gun kotuyuz. En buyuk sebebi ailesine asiri duskun olmasi beni surekli onlara saygisizlikla suclamasi.+ Evde hicbir ise yardim etmemesi. Maddi yonden guvensizlikler .... Sarki radyoda falan denk gelmedi kendi telefonundan acti.
Ailesi ve benim ailem bambaska insanlar farkli kafa yapilari vs. Aile ortamini sevmiyorum acikcasi 15 gun orda kaldik daha 4 aylik evliyken zorla kaldim ve burnundan getirmis olabilirim biraz. Surekli ordan vuruyor beni. Yok aramiyormusum deger vermiyormusum . Annesini ariyorum sık sık da babasini arayip ne konusayim onu da bayramlarda seyranlarda ariyorum zaten. Velhasil yasayis tarzlarini sevmiyorum esim de bunu hissediyor. Onlara "tepeden bakiyorsun" diyor. Ev ortami karisik evde halalar amca baabaanne birlikte yasiyorlar, kufur o bicim , surekli sigara duman alti bir ortam, kadinlara deger verilmeyen bir ortam, babasi asiri alkol tuketiyor ki tuketebilir banane ama evlenmeden once bunlari konustugumuzda herhalde senin yanindayken icmez demisti adam kalkti benim yanimdayken icti. İcsin kendi evi ozgur diyebilirsiniz ama ben ordayken bunu yapmasi bana saygisizlik. Yarin obur gun cocugum olsa ben o ortamda buyumesini istemiyorum.Ailesine saygısızlıkla suçlayacak ne yapıyorsunuz mesela?
Bunlardan boşanılmaz ama tartışırken dikkatli seçin cümlelerinizi. O fikirler çok tehlikeli. Virüs gibi. Ekşi sözlükte boşanma başlığında bu başlığa giren nihayetinde boşanır yazar. Çünkü o fikir normalleştikten sonra kaybetmekten korkmazsınız.En sonki tartismamizin konusu "babami en son ne zaman aradin" idi. Burdan aldik yuruduk. "Ara babani gelsin seni alsin" ile bitirdik.
Bütün bunları evlenmeden önce biliyor muydunuz?Ailesi ve benim ailem bambaska insanlar farkli kafa yapilari vs. Aile ortamini sevmiyorum acikcasi 15 gun orda kaldik daha 4 aylik evliyken zorla kaldim ve burnundan getirmis olabilirim biraz. Surekli ordan vuruyor beni. Yok aramiyormusum deger vermiyormusum . Annesini ariyorum sık sık da babasini arayip ne konusayim onu da bayramlarda seyranlarda ariyorum zaten. Velhasil yasayis tarzlarini sevmiyorum esim de bunu hissediyor. Onlara "tepeden bakiyorsun" diyor. Ev ortami karisik evde halalar amca baabaanne birlikte yasiyorlar, kufur o bicim , surekli sigara duman alti bir ortam, kadinlara deger verilmeyen bir ortam, babasi asiri alkol tuketiyor ki tuketebilir banane ama evlenmeden once bunlari konustugumuzda herhalde senin yanindayken icmez demisti adam kalkti benim yanimdayken icti. İcsin kendi evi ozgur diyebilirsiniz ama ben ordayken bunu yapmasi bana saygisizlik. Yarin obur gun cocugum olsa ben o ortamda buyumesini istemiyorum.
Ay çok güzel yorum aynen katılıyorummZamanla herşey o kadar oturuyor ki rayına bi baktığında ya ne kadar boş şeyler diyorsun... tadı tuzu fazla kendinizi üzmeyin ileride de ne için tartışsak diye düşünebilirsiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?