Katı kuralını koyacaksın. Herkesin özel yaşamı kendine. Sigara ile saygı olmayacağı gibi içkinin de bir saygısı yok ama edebi var. Eşinin ailesi sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın sınırın ile de bie şey öreceksin hepsi bu. Biraz katı dur bakalım kim sana ne yapıyor benden sana tavsiye. Ayrıca yeğenlerimin büyükbabası evde sigara içiyor ben gitsem içmez mesela doğru balkona,neden çünkü bir kere bir diyaloğa girdim ister sevsin ister sevmesin orası kendi içindeki problemi. Herşey tavizden geçer. Taviz verirsen başına fes diye koy. Fevrilik yok,kendinizi yıpratırsınız. Üçüncü şahıslar illa bir kadın bir erkek olacak diye kaide yok,ama bu şahısları araniza sokmayın. Senin hamlelerini doğru yapman gerekiyor.Ailesi ve benim ailem bambaska insanlar farkli kafa yapilari vs. Aile ortamini sevmiyorum acikcasi 15 gun orda kaldik daha 4 aylik evliyken zorla kaldim ve burnundan getirmis olabilirim biraz. Surekli ordan vuruyor beni. Yok aramiyormusum deger vermiyormusum . Annesini ariyorum sık sık da babasini arayip ne konusayim onu da bayramlarda seyranlarda ariyorum zaten. Velhasil yasayis tarzlarini sevmiyorum esim de bunu hissediyor. Onlara "tepeden bakiyorsun" diyor. Ev ortami karisik evde halalar amca baabaanne birlikte yasiyorlar, kufur o bicim , surekli sigara duman alti bir ortam, kadinlara deger verilmeyen bir ortam, babasi asiri alkol tuketiyor ki tuketebilir banane ama evlenmeden once bunlari konustugumuzda herhalde senin yanindayken icmez demisti adam kalkti benim yanimdayken icti. İcsin kendi evi ozgur diyebilirsiniz ama ben ordayken bunu yapmasi bana saygisizlik. Yarin obur gun cocugum olsa ben o ortamda buyumesini istemiyorum.
Boyle bilmiyordum. Ve esimin beni bir seylere boyle zorlayacagini bilmiyordumBütün bunları evlenmeden önce biliyor muydunuz?
Sizin kac merak ettim ?Önceki konunun detaylarını bilmiyorum ama yaşlar kaç 12,5 falan mı?
12den yeni gün aldımSizin kac merak ettim ?
Kahkaha tufani12den yeni gün aldım
Yeterince tanımadan mı evlendiniz? Evlenmeden önce ne kadar süredir tanıyordunuz?Boyle bilmiyordum. Ve esimin beni bir seylere boyle zorlayacagini bilmiyordum
Evlilik öncesi evlerine gitmediniz mi hiç?Mesela bneim esimin ailesi bize geldiginde efendi sıradan insanlar dedim
Aile üyeleri hakkinda olumsuz dusunmedim
Sonra evlendik evlerine gittim gorgusuzlukte nirvana meğersem yabanci ev diye ciddi takilmislar
Konusmalari esprileri yasamlari iğrenç ötesi
Oyuzden ayni evde yasamadan bilmek zor
Aynen oyle. İnsanlar yillarca sevgili oldugu erkekle kadinla evlenince bile hayal kirikligina ugrayabiliyor. Ayni evde yasayinca bambaska oluyor. Ben ailesinin yasam tarzini ayni evde kaldigimizda nasil davranabileceklerini tahmin edemedim.Mesela bneim esimin ailesi bize geldiginde efendi sıradan insanlar dedim
Aile üyeleri hakkinda olumsuz dusunmedim
Sonra evlendik evlerine gittim gorgusuzlukte nirvana meğersem yabanci ev diye ciddi takilmislar
Konusmalari esprileri yasamlari iğrenç ötesi
Oyuzden ayni evde yasamadan bilmek zor
Gittim gordum ortalama insanlardı hic kufur etmediler yanında meselaEvlilik öncesi evlerine gitmediniz mi hiç?
Asla bilemezsin cunku saklıyorlarAy
Aynen oyle. İnsanlar yillarca sevgili oldugu erkekle kadinla evlenince bile hayal kirikligina ugrayabiliyor. Ayni evde yasayinca bambaska oluyor. Ben ailesinin yasam tarzini ayni evde kaldigimizda nasil davranabileceklerini tahmin edemedim.
Çok mu yumuşak huylu davrandınız acaba evlilik öncesi?Gittim gordum ortalama insanlardı hic kufur etmediler yanında mesela
Bana is buyurmadilar arayip rahatsız etmediler hicbir dönemde
Yada evlerine gidince kaynanam hic kafami utulemedi gayet misafirperverdi
Evlendim kaynatam yengeni niye aramiyon dedi bana
Evlendim evlerinne gidince ilkgunden kaynanam is buyurdu sacmasapan şeyler
Suratimi görsen kaçarsınÇok mu yumuşak huylu davrandınız acaba evlilik öncesi?
Hah en azından sonradan tepki koymuşsunuz sevindim. Kendi yaşantılarında gördüklerini karşı taraftan bekleyen tiplerden anlaşılan.Suratimi görsen kaçarsın
Dik bir karakterim ben
Esimede catcat soylerim
Ama aielsi cidden anlayışsız
Tuhaflar
Görgü anlayis sifir
Ben suan zaten mesafeliyim
İlk kaynanam is buyurdugunda agzinin payini verdim
Ama diyorumya lafarsizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?