Arkadaşı gittikten sonra onun olduğunu öğrendim. Yoksa hemen çıkartır, özür dilerdimbilmiyordum afedersiniz deyip geç durma üzerinde, düşünme :)
Aynı kıyafetten 1 tane üretilmiyordur herhalde. Ama abinizin arkadaşıyla kaldığı evde alıp giydiyseniz biraz kötü olmuşSoru bu kadar çok utanıyorum, abimin sanıyordum arkadaşınınmış... Arkadaşı da üstümde gördü. Sizce çok mu ayıp oldu?
Evet öyle oldu maalesefAynı kıyafetten 1 tane üretilmiyordur herhalde. Ama abinizin arkadaşıyla kaldığı evde alıp giydiyseniz biraz kötü olmuş
Çok utandım, ben mi abartıyorum diye yazmak istedim. Başlık ilginç olabilir haklısınızDaha garibi gelmez derken daha garibi geliyor gerçekten başlıkların
İlginç.
Ay canım ne olacak ona da takılmaz herhalde. Geçmiş olsunDepremden geldik, yanıma yeterince kıyafet alamamıştım
Yaaaa hiç önemli değil o zaman sakın takılmaDepremden geldik, yanıma yeterince kıyafet alamamıştım
Dert değil tabii, insallah öyle olmuşturBöyle dertleri görünce insan şükrediyor yahu
Ay ne olcak çocuk farkında bile değildir erkekler takılmaz böyle şeylere
Teşekkür ederimAy canım ne olacak ona da takılmaz herhalde. Geçmiş olsun
İnşallah teşekkür ederimYaaaa hiç önemli değil o zaman sakın takılmaEmin ol o da sorun etmez asla gün birlik günü arkadaşım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?