Yanlışlıkla evleneceğim galiba!

iciminturevi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
14
16
30
8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?

O zamanda aynıydı ama ilk başta önemsemedim parasına bakıyımcı değilim çünkü ve benim takıldığım nokta parasının miktarı değil onu nasıl kullandığı e takdir edersiniz ki tanıdıkça öğreniyorsunuz bunuda

sizin için zaten olumsuz bir ilişki nereden tutsanız elinizde kalır
kendisi yaşı gereği acele ediyor olabilir 33 yaşında sonuçta.
ama liseyi bitireceği kpss hazırlanacağı garanti mi ? kimisinde okuma hırsı vardır yapar.
benim amcam mesela 41 yaşında yüksek lisansını yaptı . hem iş hem ev hem çocuk hem okul yürütebildi.

Fakat görüş olarak da zıtsınız bence.

8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
adam senin gözünde yerlerde resmen bir tane güzel bişey sıkıştırsaydın ya araya.Bence evlilik için acele etme 8 aylık ilişki evlenmek için yeterli değil

Adamın hep olumsuz taraflarını saymissin canım.sanırım senin açindan oluru yok ama hıc mi yok ? Lafi gibi ,oluru varmidir die fikir edinmeye calisiyosun Gibi geldi

Bir yandan iyi bir şey adam kendini biliyor. Kesesine göre yaşıyor.Tam tersi bu eğitim durumu ve meslekle gözü yukarlarda olan bir insan olsaydı sürekli borç harç düşünürdün.Ama maddiya rahat yaşam yurtdışı gezmeleri istiyorsan bu arkadaşla yolları ayırman lazım

liseyi bitirip kpss ye hazırlanıp iyi bi puan alıp atanmasını beklerken senin yaşında 30u geçebilir. kpss denen illete bel bağlamamak lazım. hem ev geçindirip hem sınava calısması zor açıkcası, özellikle de 90-95 puan altının liseden atanamadığı şu zamanda

Bu kadar zıtlık varken evlenilir mi? Aileniz de kabul etmez sanıyorum böyle bir evliliği. Yol yakınken, adamcağızı da çok üzmeden bitirin bu işi.

21 ve 33 cok farkli yaslar. dogrusu bu yasta 33 yasinda birisiyle nasil anlasiyorsunuz onuda merak ettim.
sizde 30 ustu olsanizda sevgiliniz 40li yaslarda olsa sorun degil diycem ama daha cok gencsiniz. yanlis bir karar vermenin esiginde gibisiniz.
ilk basta neyi etkiledide bu iliskiye basladiniz bilemiyorum ama gidisat pek iyi gorunmuyor.
egitim durumu cok farkli, muhakkak gelir durumu ve ailelerde farklidir.
bence yol yakinken vazgecin.

daha şimdiden maddiyatı sıkıntı olmuş ileride dahada sıkıntı yaparsınız kendinize ne adamı nede kendinizi kandırmayın çok seviyor ve istiyor olsaydınız bunları sorun bile etmezdiniz demek ki evlenecek kadar sevmiyorsunuz

Olur yanı var tabiki ben çok tezcanlı biriyim direk olumsuz olsa katlanamazdım zaten.bana karşı sadık dürüst yeri geldiğinde sevgilim yeri geldiğinde babam yada çok yakın sırdaşım oluyor mesela ben hayvan düşkünüyüm o da seviyor ama uzaktan ve sırf ben istedim diye sokakta bulduğumuz yavru kediyi sahiplenip eve aldık onun dışında şuraya gidelim derim gideriz yorgunum masaj yap derim yapar kızdığımda mıtfakta bardak bırakmadım canın sağolsun dedi. Onu çok seviyorum ama işte aklım kalbimi kötülüyor sürekli .kesesine göre davranıyor gibi gözüküyor sorunda orda zaten ihtiyaca değil kendine göre harcıyor maaşı alıp 10.gün param bitti diye geziyor sınava çalışıcam kazancam diyor ama bilgisayar başında ya film izliyo ya oyun oynuyor

Karakter yapilariniz farklı bir kere.
Adam yaşı geldigi icin acele ediyor ancak senin boyle bi sıkıntın yok.

Siz gezeyim, goreyim hayatimin tadini çıkartayim, istedigim bolumleri okuyayim, guzel bir geleceğim olsun derdindesiniz, adam biran önce evlenip yuvami kurayım, fazla masraftan kacinayim, sakin tek düze bir hayat yaşayayım kafasinda.

Bu durumda evlilik hayatiniz sizin istediginiz sekilde olmayacak. Ciddi degilseniz de bu iliskiyi daha fazla yürütmeyin derim.
Tamamen zıt hayat goruslerine sahipsiniz.

yoksa sizin okulunuzda mı güvenlik görevlisi ?

adam bulmuş 21 yaşında genç kızı bırakmıyor tabi, hemen ciddileşme ailelere duyurma peşinde..

23 yaşındayım ve bana 28 bile çok büyük geliyor...
33 yaşla aranızda nasıl bir etkileşim oldu bilemedim..

bence çok fazla kendinizi kaptırmayın . ilişki sağlıklı görünmüyor.

X