Kardeşim kuştan korkar 3 aydırda kumru banyo camının arasına yuva yapmıştı bizimkiler hiç karışmadı bu sabahta eve girmiş kumru baya korkmuş kardeşim. Yuvada yumurta yok diye kuşu kovalamış tam pencereyi kapatırken ses gelmiş bakmış ki yumurta kırık görmeden yapmış. Anne kuşta gelip bakmış uzun uzun sonra geri gitmiş kardeşim çok kötü bizde öyleyiz çok üzgünüz. Yuvayı eski yerine koyup yumurtayı içine koysak acaba anne kumru gelir mi yardım edin lütfen ailecek çok üzgünüz n
Zzxshermine
'in dediği gibi sağlam yumurtayı yuvaya geri koyun eliniz değmeden. Koyarken Hiç sallamayın yumurtayı. Bulduğunuz şekilde bırakın sonra da o pencereyi hiç açmayın. Hem kuş korkmasın diye hem de bit yüzünden. Kuşlar gidince arkalarında yüzlerce belki binlerce minik kuş biti bırakacak
Zzxshermine
'in dediği gibi sağlam yumurtayı yuvaya geri koyun eliniz değmeden. Koyarken Hiç sallamayın yumurtayı. Bulduğunuz şekilde bırakın sonra da o pencereyi hiç açmayın. Hem kuş korkmasın diye hem de bit yüzünden. Kuşlar gidince arkalarında yüzlerce belki binlerce minik kuş biti bırakacak
Yazmadığımı nerden biliyorsun? Yeterli bir cevap bulamadım başına gelen varsa çözüm bulmam daha kolay olur diye buraya yazmak sormak istedim. Fikrin yoksa yorumunda olmasın boşa lakırtı yapma dengesiz.
Zzxshermine
Yazmadığımı nerden biliyorsun? Yeterli bir cevap bulamadım başına gelen varsa çözüm bulmam daha kolay olur diye buraya yazmak sormak istedim. Fikrin yoksa yorumunda olmasın boşa lakırtı yapma dengesiz.
Ben burda senin fikrini değil gerçekten yardımcı olabilecek insanların çözüm odaklı cevaplarını merak ettiğim için yazdım. Senin gibi biri çıkıp boş boş konuşsun diye değil. Ağzı olan da konuşuyor naparsın işte senden çok var maalesef. Ben sana hakaret etmedim ki varolanı söyledim. Dengesiz olmasan çözüm arayan birine boş konuşmak yerine ya bilgin varsa onu iletirsin yada bu konuda bilgim yok fikrim yok en azından boş konuşmayayım dersin geçersin. Ben öyle yapıyorum . Sana da tavsiye ederim.
Anne gelmezse yapacak bir şey yok maalesef. Bizim cama yuva yapan kuş biz de yanlışlıkla yerinden oynattık diye kaçmıştı bir hafta sonra geldi hiç ellemedik yumurtalara bir şey olmadi. 2-3 gün gelmedi diye bir şey yapmayın yani uzaktan izliyor bazen anne