Yanlışlıkla Söylediğim kelime ve terk edilmem :(

Ne istiyorlar bu bizim kızlardan yaa hepsi terkedilmiş virane olmuşlar kimse bizim kızları sevmiyo ganımca :KK51: :p

görüşmeyi ben bekletelim demiştim kendimi hazır hissetmediğim için; bundan kaynaklı bi uzaklıgı da vardı zaten. bikaç hafta içinde buluşalım dicektim. beni çok sevecek birine benziyordu o yuzden bağlandım heralde; şimdiye kadr kimse öyle sevgi dolu yaklaşmamıştı. sadece üzülmekten korkuyordu ve güven problemleri vardı; tuz biber oldum
onun yaşı kaçtı peki

Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...

Ücülmekten mi koykuyoymuç, pıtıycık? Ay yerim ben onun üzülmesini...Hanimiş ...

Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...
canim bosyere kafanda kurma 1 aylik görüstügün bir insani deliler gibi sevecek halin yok ,bence biraz bahane ariyormus...

bu nasıl sevgi allah aşkına daha görüşmemişsiniz bile bırakın su olaylara aşk sevgi demeyi

19 yaşındayım. şimdiye kadar bana en sevgi dolu ve bağlanmaya açık yaklaşan kişi buydu beni sevebileceğine emin oldugum için bu kadar bağlandım ama kendim gaf yaptım
19, sadece 19 yaşındasın, sanki 40 yaşındayım son umudumdu der gibisin :olamaz:

O bahane arıyormuş bence.sevdigini çok belli edip üstüne düşmüşsün şımarmış.geri döner merak etme

Çağımızın aşkları da böyle herhalde, 1 ay telefonda konuştum neredeyse sevdim. Hı hı.. Birbirinize nasıl bakıyorsunuz, birbirinize nasıl kokuyorsunuz, birbirinize nasıl dokunuyorsunuz bunların bir önemi yok zaten.

yasınız cok kucuk sanırım
su erkeklerı bukadar sımartmayın

Yüzünü görmediğin birini nerden sevicen zaten sen haklısın

Back
X