Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamız olduğu halde diyemiyoruz zamane gençlik biz yaşlandık demekki bacı7 yilda canim kocama 7 kere seni seviyorum.dememisimdir,) hey allahim
aynen bacim yasladik dun yildidonumuz du not yazmistim ama insan demeye utaniyor kitleniyor o kelimeyi demek o kadar kolay degil benceKocamız olduğu halde diyemiyoruz zamane gençlik biz yaşlandık demekki bacı![]()
onun yaşı kaçtı pekigörüşmeyi ben bekletelim demiştim kendimi hazır hissetmediğim için; bundan kaynaklı bi uzaklıgı da vardı zaten. bikaç hafta içinde buluşalım dicektim. beni çok sevecek birine benziyordu o yuzden bağlandım heralde; şimdiye kadr kimse öyle sevgi dolu yaklaşmamıştı. sadece üzülmekten korkuyordu ve güven problemleri vardı; tuz biber oldum
Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...
canim bosyere kafanda kurma 1 aylik görüstügün bir insani deliler gibi sevecek halin yok ,bence biraz bahane ariyormus...Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...
ahahahaaaha aynenHıc görmediğin sadecee bıraydır yazıstıgın bırı ıcın aglarken, kendinden utanmıyor musun?
Ben olsam utanırdım
bu nasıl sevgi allah aşkına daha görüşmemişsiniz bile bırakın su olaylara aşk sevgi demeyiÇok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
ona gaf değil dürüstlük ve mantık derler19 yaşındayım. şimdiye kadar bana en sevgi dolu ve bağlanmaya açık yaklaşan kişi buydu beni sevebileceğine emin oldugum için bu kadar bağlandım ama kendim gaf yaptım
19, sadece 19 yaşındasın, sanki 40 yaşındayım son umudumdu der gibisin19 yaşındayım. şimdiye kadar bana en sevgi dolu ve bağlanmaya açık yaklaşan kişi buydu beni sevebileceğine emin oldugum için bu kadar bağlandım ama kendim gaf yaptım
Yüzünü görmediğin birini nerden sevicen zaten sen haklısınÇok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.