Bence arkadasin kotu bisey yapmamis, eger o is yinede olursa arkadasina kiskanc gozuyle bakabilirler ve problemlerde cikabilir aralarinda ama enazindan ici rahat eder 'ben gorevimi yaptim' der.
Aslinda hic hos bir durum degil bu, benimde basima geldi. Benimde nisanlimin cok yakin akrabasi benim iyi tanidigim ama son zamanlarda gorusmedigim bir kizla gecen sene tanisiyor ve 'ciddi' bir iliskiye basliyorlar. Kiz buna hic kendi hakkinda bisey anlatmayinca bana soruyor bu akraba, kiz nasil biri diye. 'Ben ne iyi ne kotu hic birsey soylemeyim sonra kotu ben olurum' dedim, ama israr edincede 'sana gore degil' dedim ve ufacik bir misal verdim. Guya aramizda kalacakken hemen kiza yetistirmis ve olay buyudu. Bir yilin icinde kac kere ayrildilar, kiz buna neler dedi/yapti ama bu akraba hala pesinde. Simdide sozlenmeyi dusunuyolar ve nisanlimin butun akrabalari benim o kizi pek sevmedigimi biliyorlar, halbuki ben hic bisey demedim bunun haricinde (o akraba herkeze yaymis, beni kotuluyorki kiz kotu bilinmesin diye ama herkes o kizin neler yaptigini biliyor). Ama benim icim rahat, sadece aciyorum, cok saf ve kiza asik, gozu hicbirsey gormuyor.
Benimkide uzun oldu k bakma ama bence arkadasinin ici rahat olsun, eger hicbisey demeseydi evlilik kotu gidebilir ve ozamanda vicdan azabi ceker. Herseyde bir hayir vardir