yanlışmı düşünüyorum kızlar sizce

ayda bir, iki gün kalıyolarsa normal. evet belki gereksiz ama çok da anormal karşılanacak bişey değil. sizin aileniz de gelebilirdi yani bence boşuna hırslandırmayın kendinizi.

ayrıca illa bağıra çağıra mı sevişiliyor. sessizce halledebilirsiniz heralde kapınızı kapatıp.

haklısınız iyi insanlar zaten kötü değillerde işte ne bilim kötü gelin olmakta istemiyorum ama insan yinede düşünüyor

Malesef bişey yapamazsınız. En olmadı bir hafta sonu onlara gidin illa kalın diye zorlar lar ise sağolun ama ben kendi evimde hafta sonu sessiz sedasız eşimle başbaşa oturmaktan hoşlanıyorum dersiniz. Anlarsa anlar anlamazsa allah yardım etsin

Malesef bişey yapamazsınız. En olmadı bir hafta sonu onlara gidin illa kalın diye zorlar lar ise sağolun ama ben kendi evimde hafta sonu sessiz sedasız eşimle başbaşa oturmaktan hoşlanıyorum dersiniz. Yada uzak mesafe olsa kalırım ama bukadar yakın otururken gerek yok dersiniz.Anlarsa anlar anlamazsa allah yardım etsin

ZATEN GİTTİĞİMİZ ZAMANLARDA KAL DİYOLARDA BEN NE GEREK VAR DİYORUM KALMIYORUM EŞİMDE BENİM YÜZÜME BAKIYOR NE DİCEM DİYE HALBUKİ ONA ONCEDEN DİYORUM KALMAYALIM DİYE

Ayda bi gelip kalıyorsa kvleriniz bence bunu sorun etmeyin ya

Şahsen ben etmem hatta onlar da kalırım ne olur mutlu olsunlar eşinde mutlu olsun onlar da bi gün kalıp evinize dönersiniz

Her hafta sonu olsa eşinle konuş derim ama bence şuan gerek yok

Size de zararları yok

İyi niyetli insanlarsa, pek te uzulecek bisey yok gibi geldi bana.. Benim annem de aynı ilcedeyiz, gelir bana akşam gider, gitme kal deriz esimde soyler, o gider yine de..eşim kalmasını istemeseydi uzulurdum şahsen..
Büyüklük sende kalsin, eşine soyleyipte boşu bosuna huzursuzluk çıkarma canım..
Çocuk olunca bu gidip gelmeler fazlalasabilir büyük ihtimalle o zaman ne olacak..

ya oğullarının evi ya kendi evleri gibi görüyolar haliyle tabi
ama insan kayınpederinin yanında rahat hareket edemiyo ister istemez
çocuk oluncada bilmiyorum yani acaba onlara yakınamı taşınsam :)) bide 2 eltim var onlarla altlı üstlüler bu arada kaynanamlar.

Esine acik acik soyle
Calisiyoruz bir hafta sonumuz var onda da seninle basbasa vakit gecirmek istiyorum de

Haklisin.

Amann evli evine köylü köyüne . Onlar varken hic bişe yapılmıyor ne yazikki duş Alman gerekecek direkt anlıcaklar bu sefer 2gün sabredemediler mi olacak Valla canm bende karşı olanlardanım tabiki saygın sevgin vardır ama herkes evine gitmeli benceee. Ama cokta dert etme yumurtlama döneminde bile 3gün işe yarıyor spermlerin sayısı artar bu sürede

her ailenin düşüncesi farklı saygını göster ses etme bence.zaten 2 3 gün diyorsun ovulasyon zamanın geçeceği için böyle dediğini düşünüyorum ama şu anda yapacak bir şey yok bunda da vardır bir hayır deyip bir dahaki aya kadar sabredeceksin

2 minibuse bincek diyede 3 gun kalinmaz ki arkadas, geldikleri gece yatarlar hadi neysede ertesi gun donersin. Sacmalik.Benim ailem 3,5 saat uzakta onlar bile 3 gün kalıyor evimde.

bence sorun edicek birşey yok biz aylarca denedik olmadı tam ovulasyon takibi yaptığımız ay hem annemler hem kayınvalidemler geldi ve onlar evdeyken bebeğimiz de bize katılmış sıkıntı yapma odanıza geçtikten sonra herkes kapının ardında kalıyo :)

Çalışıyosunuz çok sık görüşemiyosunuzdur. Bencede gereksiz ama ayda bir se birde 2-3 günse çok sorun etmemek lazım. Birde iyiler bi sorunumuz yok diyosanız hiç sorun etmeyin..

Yapmayın Allahaşkına ayda 2 gün gelip kalıyorlar.Herkesin evladı var.Çokmu zor 2 gün misafir etmek.Evladının yanında olmak istiyorlar demek ki biriki gün.Ayda geldikleri 2 gün için mi laf sokacaksınız???Evladınız olunca anlarsınız o evlat ne emeklerle büyüyor.Bu kocalar ağaçta yetişmiyor koparayım alayım kökü orada kalsın.Sizin aileniz nasıl kıymetliyse onun da ailesi kıymetli.Kendi ailenize beklediğiniz saygıyı siz de göstermek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…