yanlışmı düşünüyorum kızlar sizce

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum lütfen fikir verin ama kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum.
1.5 senlik evliyim artık çocuk istiyoruz ve doğal olarak ovulasyon dönemimi takip ediyorum tamda günümdeyim ama sebep bu değil tabiki.
dün akşam kaynanam kayınpederim geldi 2 3 gün kalacaklarmış çok uzak degil evleri 2 minibüslük yol biz gittigimizde kalmıyoruz
onlarında bizimde arabamız yok çalışıyorum spora gidiyorum çok yoruluyorum ne bilim yanlışmı düşünüyorum ya eşimede bişey diyemiyorum tabi.
seviyorum onları saygımda sonsuz ama oğulları tabi gelcek kalcaklar ama demiyolar bi hafta sonları var ondada istedikleri gibi yatıp kalksınlar rahat etsinler diye
yargılamadan bana yorum yaparmısınız kötü niyetli değilim
şimdi kendi ailen olsa böyle demezsin diyen olacak
kendi ailem uzakta oldugu için annem geldi 2 hafta kaldı ama yakın olsak gelip kalmaz ki babam çok karşı böyle şeylere
yakın olupta gelip kalmak bana çok saçma geliyor açıkçası yorumlarınızı merak ediyorum

2-3 gün çok değil,sabır.Dert etmeye değmez.Bu ay olmazsa bir sonraki ay denersin.
Bu kadar yakın olup kalmak istemeleri gereksiz geldi bana da ama dert edilecek mevzu değil bana göre

Doğru düşünüyorsun da yapacakta bişey yok onlara gelmeyın diyemezsin şu saatten sonra konuyu eşinle konuşup halletmen gerek.
Bende sinir olurdum farklı şehirde olsalar neyse niye kalınır ki saçmalık

2-3 gün çok değil,sabır.Dert etmeye değmez.Bu ay olmazsa bir sonraki ay denersin.
Bu kadar yakın olup kalmak istemeleri gereksiz geldi bana da ama dert edilecek mevzu değil bana göre

dert etmiyorum tabide insan çalışıp tatili 1 gün olunca plan program yapıyo mesela bu akşam misafirim gelcekti gelemiyolar ne bilim haklısınız dert edilcek bişey değil sadece yanlışmı düşünüyorum diye merak ettim

kalmaları sorun etme boşuna hem aynı odada kalacak değilsiniz kitleyin kapınızı işinize bakın bir şey olmaz

Ayda 1 gelip kalma cok saçma bence. Insan hep bi diken ustunde olur. Ana baba da olsa biraz saygi duymalari gerek. Resmen dusuncesizlik bence.

Ayda 1 gelip kalma cok saçma bence. Insan hep bi diken ustunde olur. Ana baba da olsa biraz saygi duymalari gerek. Resmen dusuncesizlik bence.
ne bileyim ya banada öyle geliyor ama işte yapacak bişey olmadıgı için susuyorum eşimede kızmak istemiyorum nasıl anlatırım bu durumu bilmiyorum

Evet yakın mesafe kalmak saçma ama yaslanıp ununu eleyip eleğini duvara asınca insanlar çocuksuz evlilerin hafta sonunun nekadannn değerli olduğunu bilmiyor ki ovulasyon günü falan akıllarına bile gelmez. Mesela benim bir arkadaşım var hafta sonu çat diye kapı çalar sonra telefon. Ama kadın yaşça benden büyük ve 14 yıllık evli 2 çocuğu var. Yani sex onun için artık sadece gece herkes uyuduktan sonra yapılan bişey haline gelmiş. Birgün kapıyı. Kafamda sarılı havlu ile açınca bidaha ben onu aramadan gelmedi. Şimdi çocuk var benim de canı isteyince geliyor:)

Aynı şehirde neden gelip kalırlar ki hiç anlamam? Tuhaf geliyor bana. Çalışan bayansınız bir de, bir tek haftasonunuz var. Amaç birbirinizi görmekse, onlar gelmeden siz onları ziyarete gidin, aynı gün hem evinize dönersiniz hemde görüşmüş olursunuz.

yaa kızlar ben evli değilim de evliyken içeride akraba varken falan yapılmıyor mu?
yani bana odaya girilir yapılır gibi geldi, biraz sessiz olunur o kadar.

Ayda bir geliyorlarsa ilginç

Onlar geleceğine siz gidin daha sık

Îki minibüs çok ama biz de anneannelere gider hafta sonu kalırdık zira 1,5 saat git 1,5 saat gel gün bitiyor özellikle kışın

Haber vermeden geliyorlarsa çirkin ama zira misafir gelecekti diyorsunuz bu hafta gelmeyin misafir gelecek diyebilmeli insan bunu sormalılar uygun musun diye

Ay ne kaynanalar var bılsen halıne sukredrrsın arkadasımın kaynanadı farklı sehırde ama 2saatlık yol gelıyrlar kv kp uc ay dort ay kalıyrlar arkım evlendgnden berı byle snra bır ay kendı eglerıne gıdyrlar gerı gelıp uc ay arkadasmda kalıyrlar adam annecı hıc bı laf demıyr ama ogulları sabah erkenden cıkıp aksam gev gelıyr kız butun gun kv kp le ugrasyr hızmetcı gıbı temızlık yap yemek yap snra yıne temıxlık yıne yemek ıste byle halıne sukret bence bişi deme

Ayda bir onca emekle büyüttüğüm oğlumun evinde kalamayacağım öyle mi? Yazık ya. Nasıl bir zamanda yaşıyoruz.

Ayni sehirde oglunun evine yatiya gelmek nasil bir dusuncesizliktir ya? Ev mi gormemisler omurlerinde? Otursunlar yesinler icsinler ama aksam olunca da bir zahmet evlerine gitsinler

Ayda bir olunca normal geliyor bana ya.
Her hafta gelmiyorlarmis ki.
Biz tek minibusluk yerden gelen babami gec oldu diye gondermiyoruz, esimin ailesinden de gelenler oluyor, kardesleri falan ki taksiyle 15 liralik mesafedeyiz. Beraber vakit geçiriyoruz.
Bana abes gelmedi.
Sevisme isine gelince de, kapiyi kapatip keyfimize bakiyoruz. Kimse duydu mu ya da suphelendi mi bilmiyorum ama ayip degil bence.

Aynı ilde kalmak bana da yanlış geliyor

napabilirim bu durumda

benim ne yapmam lazım sizce?

ben zaten pazar günü gitmeyi düşünüyodum ama artık 2 hafta gitmesem niye gitmiyoruz demem napmam gerkeiyor bu durumdan ben rahatsızım şahsen eşime nasıl yansıtmalıyım bilemiyorum

yaa kızlar ben evli değilim de evliyken içeride akraba varken falan yapılmıyor mu?
yani bana odaya girilir yapılır gibi geldi, biraz sessiz olunur o kadar.

ya yapılır ama sabah kalkıp duş alman gerekiyor evde başkaları varken nasıl gircen duşa

haber vermişler eşime sormuşlar evdemisiniz diyede ne bilim onların düşüncesizliği bu ben napabilirim bilmiyorum

haklısın tabi iyiler çok şükür ama ben rahat edemiyorum sorun burda işte

Ayda bir onca emekle büyüttüğüm oğlumun evinde kalamayacağım öyle mi? Yazık ya. Nasıl bir zamanda yaşıyoruz.

bununla alakası yok ya gelsinler başımın üstünde yerleri var ama akşam olunca evlerine gidebilirler ne biliyim düşünmeleri lazım siz kendinizi benim yerime koyun oyle cevap verin lütfen

Ayni sehirde oglunun evine yatiya gelmek nasil bir dusuncesizliktir ya? Ev mi gormemisler omurlerinde? Otursunlar yesinler icsinler ama aksam olunca da bir zahmet evlerine gitsinler

bencede oyle ama kalıyolar işte sürekli böyle her geldiklerinde
napabilirim ben bu durumdaa

sizde haklısınız ama ne bilim bana ayıp geliyor kalk duş al millet evdeyken yatak odamda banyo falan yok benim hem çok görüşmemezliğimizde yok gelip kalmaları bana abes geliyor çünkü kendi ailemde görmedim böyle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…