dimi korkmamalı bnce de ailem tatile gidecek annemi ikna ettim git bn alışıyım diye ama yanlız yaşayan bayanlara danışmak istedim birazda cesaret almak istedim açıkçası
geceleri ürperiyorum cnm ışıkta uyuyamayan bn gece lambasıyla uyuyorum onun dışında bir problem.yok şükür iyim cnm
evt apartman birkaç kez hırsız lik vakası vs yaşanmış bir apartman biraz ürperiyorum geceleri lambayla yatıyorum onun dışında sıkıntı yok şükürBen kızımla yaşıyorum muhit olarak biraz daha güvenli olduğunu düşündüğüm için korkmuyorum ama başka güvensiz bir semt olsa korkabilirdim ben de
hiç sorun değil iyim idare ediyorum şükür gece lambasiyla uyumaya gayret ediyorumKusura bakmayın bilmiyordum. Çok özür dilerim.
evt apartman birkaç kez hırsız lik vakası vs yaşanmış bir apartman biraz ürperiyorum geceleri lambayla yatıyorum onun dışında sıkıntı yok şükür
tsk ederim kaldi 2 gecem bitiyor Allahın izniyle inşaallahBol bol dua edin yatın Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Hadi gözün aydın bakalım. Yalnızlıktan korkma. Hatta yalnız yaşamaya alissan inan birileri ile olmak sıkıcı gelecek çünkü özgür olacaksın :) vben konuya başka açıdan yorum yapmak istedim . Banyo yapamıyormussun , eğer eviniz kendi evinizse banyoya tadilat yapın kendi tek başına girebilecegin bir yer olsun , işlerini kendin halletmeyi öğren , senin iyiliğin için. Yemek yapma da basit şeyler yapabilirsin tezgaha uzanamiyosan yine mutfağı sana göre duzenlemeleri lazım. Senin yasayamayaacagin bir evde senin işlerini senin adına yapmaları sana iyilik değil bencetsk ederim kaldi 2 gecem bitiyor Allahın izniyle inşaallah
Selam. Wc ye gidemiyorum demişsiniz bir aparat vs yok mu engelliler için? Bir de merak ettim işyerine nasıl gidiyorsunuz? Kendinize iyi bakın. Sevgilergece tuvalete kalkmıyorum cnm engelliyim yürüyemiyorum bu arada bilmiyorsun sanırım ilk evde tek kalma deneyimimgece lambası yakiyorum dua ediyorum uyumaya çalışıyorum dediğin gibi
akülü tekerlekli sandalyemle gidiyorum ise wc isini hallediyorum evdede iste de tek sorun banyo o sıkıntı tsk ederimSelam. Wc ye gidemiyorum demişsiniz bir aparat vs yok mu engelliler için? Bir de merak ettim işyerine nasıl gidiyorsunuz? Kendinize iyi bakın. Sevgiler
evt çok güzel bir 5 gündü güzel bir deneyim oldu aileme kavuştumKorkmazsınız bence ay yalnızlık çok güzel ben çok severim ve çok özledim :) en sevdiğiniz yemeği alın dışardan bi de film mis gibi. Bu arada rahmetli anneannem gözleri görmezdi kendi yaşadı senelerce işini de yapardı sizin gibi yemeğini temizliğini rabbim ayrıca bir güç veriyor sanırım
amin inşallah tsk ederimgözünüz aydin, hep böyle gecici , güzel sebeplerden olsun ayriliklar insallah .. :)
katılıyorum bnde yıllardır bunun savaşını veriyorum zaten banyoyu yaptıracaktik taşınacağız diye vazgeçtiler mutfak zaten uygun değil yemek yapmam icinHadi gözün aydın bakalım. Yalnızlıktan korkma. Hatta yalnız yaşamaya alissan inan birileri ile olmak sıkıcı gelecek çünkü özgür olacaksın :) vben konuya başka açıdan yorum yapmak istedim . Banyo yapamıyormussun , eğer eviniz kendi evinizse banyoya tadilat yapın kendi tek başına girebilecegin bir yer olsun , işlerini kendin halletmeyi öğren , senin iyiliğin için. Yemek yapma da basit şeyler yapabilirsin tezgaha uzanamiyosan yine mutfağı sana göre duzenlemeleri lazım. Senin yasayamayaacagin bir evde senin işlerini senin adına yapmaları sana iyilik değil bence
Tasiniyo musun tadilat mi yapıyorsun bir an önce evini engelliye Uygun hale getir. Koskoca kadın yemeğini annesi yapsın , banyoya annesi götürsün diye bekleyecek olur mu sen bir bireysin başkasına asla bağımlı olma, kendi işini yapabildikce daha da mutlu olacaksınkatılıyorum bnde yıllardır bunun savaşını veriyorum zaten banyoyu yaptıracaktik taşınacağız diye vazgeçtiler mutfak zaten uygun değil yemek yapmam icin
tsk ederim hayalim bu inşallah olurSevgili konu sahibi, arkadaşa katılıyorum.
Bir an önce evde sizin yalnız yaşayabileceğiniz bir ortam yaratılmalı hatta aileniz hayattayken olanaklarını zorlayıp gerekirse 1+1 bile olsa size uygun site içinde güvenli bir ev alınmaya çalışılmalı.
Ortam çok kötü kardeşlere malum, en güzeli kendinize bir yaşam alanı oluşturun aileniz varken. Allah yardımcınız olsun.
bir kaç ay içinde inşallah düşünüyorum hayırlısıTasiniyo musun tadilat mi yapıyorsun bir an önce evini engelliye Uygun hale getir. Koskoca kadın yemeğini annesi yapsın , banyoya annesi götürsün diye bekleyecek olur mu sen bir bireysin başkasına asla bağımlı olma, kendi işini yapabildikce daha da mutlu olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?