oynuyorum bende real basketball diye bir oyun yükledim bende oynuyorum ama bu sefer ona laf söyleyince sende oynuyorsun diyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir anda ben suçlu çıkıyorum :/bence sende onun yanında oyun oyna emin ol gıcık olur..
Çocuk gibi oyun oynuyorlar ya bizim ki de bir ara böyleydi büyük bir kavga sonucu bıraktı
oynuyorum bende real basketball diye bir oyun yükledim bende oynuyorum ama bu sefer ona laf söyleyince sende oynuyorsun diyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir anda ben suçlu çıkıyorum :/
ya bu erkekler büyümemek için ellerinden geleni yapıyoroynuyorum bende real basketball diye bir oyun yükledim bende oynuyorum ama bu sefer ona laf söyleyince sende oynuyorsun diyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir anda ben suçlu çıkıyorum :/
illa kavga galiba sonucu gerçi çok kavga ettik ama yine aynı
Maalesef bu bir hastalık. Yıllar önce World of la başlayan bir oyun vardı. Ben erkek kardeşimle aynı evde kalıyordum ben mezun olmuştum o da mühendislik son dönemdeydi. Şu lanet oyun yüzünden bitirme projesini yapmadı, sınavlara gitmezdi. Şaka gibi demi? ama resmen böyle. Ya oyun oynamaktan çalışamadığı için ya da sabaha kadar oyun oynayıp uyanmadığı için gitmezdi. Ve bitirmeden kaldı oyun yüzünden. Kalınca aklı başına geldi.
Abartmıyorum, eksik bile anlattım. Bu tarz oyunları oynayanlar mesela tek bir skype odası kurar orada kanka olur oyunu enine boyuna, devlet meselesi niteliğinde tartışır, bu dostluklar dostluklar dışarı yansıyor. Çok zordu cidden bıraktı, mezun oldu, askere gitti ama sigaradan farkı yok emin ol.ay inanmıyorum ya napsam bi psikoloğa falanmı götürsem acaba ya
Abartmıyorum, eksik bile anlattım. Bu tarz oyunları oynayanlar mesela tek bir skype odası kurar orada kanka olur oyunu enine boyuna, devlet meselesi niteliğinde tartışır, bu dostluklar dostluklar dışarı yansıyor. Çok zordu cidden bıraktı, mezun oldu, askere gitti ama sigaradan farkı yok emin ol.
Psikolog bir şey yapamaz düşün benim kardeşim mezuniyet döneminde hem de ağır bir bölümde okurken takmadı mezuniyetini. Nasıl yaparsın bilemedim.
Evet ne yazık ki bağımlılık türlerinden biri oyun!
Sabredeceksin, umursamayacaksın o oyununda birgün gelip popüleritesi düşecek nasılsa...
Ama sana dokunan en güzel günlerini oyun yüzünden boş geçirmek olacak...
Yıllar öncesine gittim çözüm bulamamıştım, şimdide valla aklıma bişi gelmiyo...
Çok da zıtlaşma oyun kazanıyor her seferinde... Sevgilerimle....
oyun bağımlılığı
konuşarak falan olmaz..
kendinin farkına varması lazım..
bizim bir arkadaş (erkek) oynadığı oyundaki arkadaşının karısı evi terk edip resmen boşanınca, aklı başına geldi.. kopardı kendini biraz..
yuva yıkılıyor şaka gibi ama...
o derece bi hastalık mı bu ya .( napıcam ben ay bide evlenmeye hazırlanıyoruz evlenincede böyle olursa naparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?