• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YANLIZLIK İÇİN ÇARELER

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ayrıntılı bilmiyorum denk gelirsem sorarım ama kendi çevrene yakın bir bak bakalım. İş yerindeki insanlardan da destek alabilirsin. Bilenler öneri sunarlar
Benim işyerimdekiler malesef ufukları biraz dar kişiler ne müzik ne felsefe nede böyle geziler falan konuşulmuyor :(

Merhaba arkadaşlar evet bende burdaki arkadaşlar ilgili fikir alışverişinde bulundum.Hatta özelden bazı toplulukları uygulamalarıda söyleyenler oldu.Oraya katıldım oradan bir gezi kulübüne bir şiir kulübüne birde kitap kulübüne katıldım
Bu haftasonu gezmeye gideceğiz orada tanışmayı düşünüyorum
Bu arada haftaya haftasonunda hiç denemediğim heykel yapımı workshobuna katılmak için kaydoldum bir günlük sadece ona gideceğim bakalım birde ismek kurslarına baktım epey seçenek varmış ama çoğusunun başvuru tarihlerini kaçırmışım (sadece uzaktan eğitim şeklinde kahve tarihçesi ve kahve yapma teknikleri kursuna kaydoldum şimdilik böyle inşallah devamı gelir önümüzde bahar ayları inşallah güzel tanışmalar olur :) sosyalleşip mutlu olurum biraz

Merhaba Arkadaşlar istanbulda tek yaşıyorum çalışıyorum.ailemden uzağım birkaç iş yerinde günlük lafladığımız kişiler haricinde samimi bir arkadaşım veya özel hayatımda kimse yok evddede yalnız kalınca artık iyice bunaldığını hissediyor insan bu asosyallikten yalnızlıktan kurtulmak için neler yapabilirim bana bu konuda fikirlerini paylaşacak arkadaşların yardımına ihtiyacım var iyi geceler herkese 🙋🏻‍♀️
Ne kadar az o kadar iyi bence ama tercih meselesi..
İllaki bir oneri istiyorsan dil kurslarini deneyebilirsin.Saatleri seninkilerle eslesenler genelde senin gibi calisanlar olur gibime geliyor.
Beklentini karsilar mi bilemiyorum ama bu geldi aklima.

Merhaba arkadaşlar evet bende burdaki arkadaşlar ilgili fikir alışverişinde bulundum.Hatta özelden bazı toplulukları uygulamalarıda söyleyenler oldu.Oraya katıldım oradan bir gezi kulübüne bir şiir kulübüne birde kitap kulübüne katıldım
Bu haftasonu gezmeye gideceğiz orada tanışmayı düşünüyorum
Bu arada haftaya haftasonunda hiç denemediğim heykel yapımı workshobuna katılmak için kaydoldum bir günlük sadece ona gideceğim bakalım birde ismek kurslarına baktım epey seçenek varmış ama çoğusunun başvuru tarihlerini kaçırmışım (sadece uzaktan eğitim şeklinde kahve tarihçesi ve kahve yapma teknikleri kursuna kaydoldum şimdilik böyle inşallah devamı gelir önümüzde bahar ayları inşallah güzel tanışmalar olur :) sosyalleşip mutlu olurum biraz
Ya çok sevindim nasıl geçtiler :)

Gezi güzel geçti haftaya perşembe tiyatro kulübüde yapmışlar tiyatroya gideceğim bu ekiple
Haftasonunuda istanbulu gezmeli bir aktiviteleri varmış her haftasonu bu haftasonu heykel atölyesine katılacağım için geziyr gidemicem ama geenel olarak iyi kendimde değişiklik yaptım bugün saçlarımı kestirdim birkaç fiziksel değişiklikte yapmak istiyorum inşallah başarabilirim.Şimdilik böyle daha dafarklı gelişmeler olursa yazıcam öpüyorum iyiki varsınız 🙂🙃

Gezi güzel geçti haftaya perşembe tiyatro kulübüde yapmışlar tiyatroya gideceğim bu ekiple
Haftasonunuda istanbulu gezmeli bir aktiviteleri varmış her haftasonu bu haftasonu heykel atölyesine katılacağım için geziyr gidemicem ama geenel olarak iyi kendimde değişiklik yaptım bugün saçlarımı kestirdim birkaç fiziksel değişiklikte yapmak istiyorum inşallah başarabilirim.Şimdilik böyle daha dafarklı gelişmeler olursa yazıcam öpüyorum iyiki varsınız 🙂🙃
Çok mutlu oldum , dediğim gibi ben çoğu çevremi uygulamalardan kurslardan yaptım :))

Çok mutlu oldum , dediğim gibi ben çoğu çevremi uygulamalardan kurslardan yaptım :))
Geçen hafta tam bir katmaşa içindeydim minerva taşları yıktım yeniden dizmek için böylelikle biraz daha relaks oldum iş yerinde özellikle biraz daha geniş çerçeveden bakmaya çalıştım bulunduğum prtam beni huzursuz ediyor ise uzaklaşmak en iyisi diye düşündüm şuanda anlaşamadığımı hissettiğim kişilerden bir nebze şartlar bir nebze kendi isteğimle görüşmemi azalttım bu daha iyi oldu sanki ve başka insanlarla etkileşime girdiğim için sosyalliğim daha da arttı :)) daha çok insan daha çok aktivite senin bahsettiğin uygulamadan grup bulup tanıştım onlarla dün tiyatroya gittim bir arkadaşımıda iş yerinden davet edip onuda kattım sonra birlikte daha büyük bir grupla gezmek için plan yaptım haftaya iş yerinden farklı bir grupla tiyatroya gideceğiz iletişim daha hat safhada sonra kahve pişirme teknikleri kursu eğitimini tamamladım onun içinda farklı ortamlar deneyimlemeyi düşünüyorum yaşasın kahve kültürü 💜🙂 gelişmeler oldukça yazıcam

Ailenin yanina sık git. Birde arkadas edinmeye calis
Yeni arkadaşlarıa etkileşim için yeni bir grup edindim birde iş yerindeki farklı grupla takılmaya başladım hatta onlarıda hafta içi bi tiyatro oyununa çekmeyi toplamayı başardım 👍🏻👍🏻

Merhaba Arkadaşlar istanbulda tek yaşıyorum çalışıyorum.ailemden uzağım birkaç iş yerinde günlük lafladığımız kişiler haricinde samimi bir arkadaşım veya özel hayatımda kimse yok evddede yalnız kalınca artık iyice bunaldığını hissediyor insan bu asosyallikten yalnızlıktan kurtulmak için neler yapabilirim bana bu konuda fikirlerini paylaşacak arkadaşların yardımına ihtiyacım var iyi geceler herkese 🙋🏻‍♀️
İstanbul gibi kocaman şehirde tek başına 1 sene yapayalnız yaşamış biriyim. Kurduğunuz bütün cümleleri o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Bazen o yalnızlıktan keyif almak bazen bir dost sesine hasret kalmak..
Yinede ben keyfini çıkarıp işlerinize yoğunlaşmasını size kariyerinizde yarar sağlayacak konulara yönelmenizi belgesel izleyip kitap okuyarak vaktinizi doldurmanızı öneririm. O yalnızlık bittikten sonra hayata atılırken donanımlı olmanın epey katksıını görebiliyorsunuz

İstanbul gibi kocaman şehirde tek başına 1 sene yapayalnız yaşamış biriyim. Kurduğunuz bütün cümleleri o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Bazen o yalnızlıktan keyif almak bazen bir dost sesine hasret kalmak..
Yinede ben keyfini çıkarıp işlerinize yoğunlaşmasını size kariyerinizde yarar sağlayacak konulara yönelmenizi belgesel izleyip kitap okuyarak vaktinizi doldurmanızı öneririm. O yalnızlık bittikten sonra hayata atılırken donanımlı olmanın epey katksıını görebiliyorsunuz
Beni anlamanız bana kendimi o kadar iyi hissettirdi ki tşk ederim paylaşımınız için,insanlara samimi olmaya çalıştıkça o samimiyetin bir türlü İnşa edilememesinin verdiği histe artık insanların pekte öyle ilişkiler kurmadığını gösterir neyse ki Allah var gam yok.Tamda tavsiyelerinize uygun şeyler yapmaya çalışıyorum tabi bazen pandemiden dolayı izole olan hayatımın kabuğunuda kırmak için adımlar atıyorum.Kitap,bir iki tiyatroya davet ettiğim insanlar,bir gruptan bulduğum birkaç aktivite arkadaşı birde sosyal medya üzerinden kurulan arkadaşlarla bu süreçleri atlatmaya çalışıyorum.Haftasonu tiyatroya gideceğim
Birde müzikal çalışması için bir teklif geldi eski çalıştığımı bir ekibin yönetmeninden bakalım inşallah güzelliklere kapı açar 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Ne kadar az o kadar iyi bence ama tercih meselesi..
İllaki bir oneri istiyorsan dil kurslarini deneyebilirsin.Saatleri seninkilerle eslesenler genelde senin gibi calisanlar olur gibime geliyor.
Beklentini karsilar mi bilemiyorum ama bu geldi aklima.

İş yerinde 2kişiyle konuşurken diğerleriyle iletişimi azaltmıştım şimdi o ikisiyle iletişimi azaltıp diğerleriyle daha çok vakit geçirmeye başladım, başkalarıyla gezmeye tiyatroya falan gittim,farklı kişilerle tanıştım bir gruptan her hafta plan yapıyorlar aslında iş yerindede yoğunum ve birşeyle yiyip içiyor rahat takılıyoruz
O kendini çok birşey sanan arkadaşlara günde belki 1kere uğrayıp napıyorsunuz diyip ayrılıyorum yanlarından mesafe iyidir .Diğerleriyle gül eğlen gez toz bu arada bir tiyatro atölyesinden teklif geldi ona katılcam hem iş he sevdiğim bir aktivite ve yeni insanlr olabilir :)) Mottom gereksiz ve olumsuz kişileri kendimden uzak tutuyorum

İyi geceler
Bu hafta işle ilgili atılımlara ağırlık verdim işimde kaliteyi daha da arttırarak her geçen gün daha aksiyonlu ve başarılı hale geldiğini verimli olduğu yoğunlaşmamdan ötürü hissediyorum
Güzel bir uzaktan eğitim aldım hizmetiçi ile ilgli
Onu işimede yansıtıcam
Ayrıca kitap kulübüyle yeni bir kitap belirledik onu okuyup kritik yapacağız
Bunu haricinde sosyalleşmek ve iletişimi artttırmak için çabalıyorum adil yıldırımı dinliyorum bir internet sitesinden kadınlara verdiği tavsiyelere göre ilerleme adımlar atmaya çalışıyorum bazen gümlüyor bana uymayan veya olumlu yanıt alamadığım iş kolik kişilere denk geliyorum sanırım pek kimsenin çaba harcamaya enerjisi kalmamış gibi hissettim vardır bundada bir hayır
Sosyal medya iletişimleri malesef özellikle bazı tip erkekler işi iyice sulandırıp sadece cinsellik muahbebtine çekmeye çalışıyor larki cidden mide bulandırıcı
Neyse daha kötü birşeyler değil şükür
Bu hafta dışarda biriyle tanıştım ama malesef hiçbir olumluemerji alamadım aksine telde konuşurken bana daha sevimli gelmişti tanışınca tüm büyüsü bozuldu
Olsun varsın…
Bu hafta iş yerinde daha yoğun daha paylaşımlı daha iletişim halinde bir hafta geçirdim ve beni ne mutlu ediyorsa onu yaptım.
Bu hafta iş yerinden arkadaşla 1tiyatro ,bir kahvaltı,bir grupla gezi planım
1 de koro provası olacak
İnşallah verimli ve güzel bir hafta olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Boş kalınca insan boş fikirlerle doluyor ve sıkılıyor güzel şeyler düşünmeye ihtiyacım var .Kendimi motive etmeye kendime özdeğee ve özşefkat katacak sözler söylemeye ihtiyacım var belkide bu şekilde doyum alacağım

Merhaba işle ilgili bir organizasyona davet edildim çok verimli bir hafta geçirdim güzeldi 🏵
ardından bayramı geçirdim 🙂🙏🏻ve bayramda çok dinlendim 🙏🏻alışveriş yaptım 🥳kendime vakit ayırdım✅ yeni insanlarla iletişimimi arttırdım 🌸insan ilişkilerim daha da güzelleşti ☀️dışarda bir sergiye 🌺
bir yeni mekana 🌺birde müze 🌺ve resim sergisi 🌺ve birde şehir dışı gezisi 🌺planladım gayettr verimli ve güzel geçti yeni arkadaşlıklarla beraber bir kahvaltı yaptık 🌼🙂birde tiyatro planı hayata geçirdik 🥳işimle ilgili birçok farklı etkinlik ve aksiyonlar aldım birde bu hafta bir şehir içi birde şehir dışı gezisi planladım.yeni insanlara yer açtım ve genişledim buda güzel oldu birliktr dışarda vakit geçirdim güzel ve verimli zamanlar geçirdim çok şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X