Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pandemiden dolayı sosyalleşmek mümkün değil fakat evde yapabileceğiniz aktiviteleriniz olmalı. Mesela burada kitap okuyup yorumluyoruz, siz de eşlik edebilirsiniz
Bir de şundan korkuyorum.Tek başına evde kalırken başıma bir şey gelse ne yaparım diye.Gecen gün arkadaşımın kayınvalidesi evde tek basina vefat etmiş.Oglu sürekli arayıp ulaşamayınca gidip bakmış öldüğünü anlamışlar.Benim de başıma böyle bisey gelse evde bana bisey olsa gelip bakacak kimsem yok.Bu da çok üzüyor ve düşündürüyor.
Bir de şundan korkuyorum.Tek başına evde kalırken başıma bir şey gelse ne yaparım diye.Gecen gün arkadaşımın kayınvalidesi evde tek basina vefat etmiş.Oglu sürekli arayıp ulaşamayınca gidip bakmış öldüğünü anlamışlar.Benim de başıma böyle bisey gelse evde bana bisey olsa gelip bakacak kimsem yok.Bu da çok üzüyor ve düşündürüyor.
İyi de siz yalnız değilsiniz ki. Bir evladınız var. Evlilik konusunda şanssız bir deneyiminiz olmuş ama inanın evli ve mutlu insan sayısı da çok az...
Özetle bu yalnızlık fikrinden kurtulun. Çünkü yalnız değilsiniz. Ayrıca ölüm illa yanımızda biri varken yaşanmıyor. Öyle bir an gelir ki etrafı insanla dolu kişi bile yalnız ölebilir. Bunların hiç birinin garantisi yok şu hayatta