Yanmaktan kül olucam artık

Kedisssizzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
165
15
18
O kadar yorgun ve incinmiş bir bayanım ben babamdan 19 yıldır dayak gören bir insan şimdi evlendim ondan da aynısı ya ben küfür duymaktan çok yoruldum içim acıyor kötü oluyorum ne Yapıcam bilmiyorum sürekli bir suratsız bir anlaşmazlık olsun duvarları vuran bir insan ben 7 Aydır evliyim söz vermişti bana baban gibi yapmıcam diye ama ben çok acı çektim dayanamıyorum artık intihar ettiğim oldu çok Kez antidepresan ilaçlar içtim ama birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor yani ben hep alttan alan bir insanım Ona birşey söylesem benim hayatıma karışma diyor böyle davranıyor ben ne yapsam bilemedim 🤷‍♀️ öyle bir acım varki yara üstüne yara yaşıyorum nasıl düzeltebilirim bu insani yardımınıza ihtiyacım var Cevaplarınız için Allah razı olsun sizden 😔

O kadar yorgun ve incinmiş bir bayanım ben babamdan 19 yıldır dayak gören bir insan şimdi evlendim ondan da aynısı ya ben küfür duymaktan çok yoruldum içim acıyor kötü oluyorum ne Yapıcam bilmiyorum sürekli bir suratsız bir anlaşmazlık olsun duvarları vuran bir insan ben 7 Aydır evliyim söz vermişti bana baban gibi yapmıcam diye ama ben çok acı çektim dayanamıyorum artık intihar ettiğim oldu çok Kez antidepresan ilaçlar içtim ama birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor yani ben hep alttan alan bir insanım Ona birşey söylesem benim hayatıma karışma diyor böyle davranıyor ben ne yapsam bilemedim 🤷‍♀️ öyle bir acım varki yara üstüne yara yaşıyorum nasıl düzeltebilirim bu insani yardımınıza ihtiyacım var Cevaplarınız için Allah razı olsun sizden 😔
Allah yardımcın olsun kötü şeylere maruz kalmışsın üzüldüm senin adına ama değişeceğine inanıyor musun

Düzelmez siddet ve aldatma karakter bozukluğudur. Kadın sığınma evine gidin. Kadına kalkan eller kirilsin. Sizin gibi coğu genç kız aile baskisindan kaçıp evleniyor sonra daha kötü oluyor. O yüzden neden demeyeceğim anlayabiliyorum. Ama ortada cocuk yoksa lütfen yapmayın. Devlete sığınırsınız, kadın sığınma derneklerine basvurursunuz. İllaki bir yol bulunur. Daha cok gencsiniz kendinize bunu reva görmeyin

Kimseyi düzeltemezsin, kendinden başka. Ruh hastası bir herifin yaptıklarını alttan almaya devam edersen, o da sürekli tepene binmeye devam eder. Ha sesini çıkarır, karşısına dikilirsen, şiddet göstererek sindirmeye çalışır. Onunla birlikteyken zarar görmemenin bir yolu yok. Önce bunu görmen lazım. Kurtulman gerekiyor, ardında bırakman gerekiyor.

19 yaşındayım deme nolur? :( Okudun mu? Çalışabilir misin?

Kendinize önce siz değer verin. Başkasından gelecek ilgiye muhtaç şekilde yaşamayın lütfen. Çünkü insanlar değişir, tavırları değişir ama kendinize değer veren biri olduktan sonra daha az etkilenirsiniz. Başkasını değiştirmek kendimizi değiştirmekten daha zor. Başkasına kendinizden fazla değer vermeyin. Ne demek intiharlar, ilaç içmeler. Bir psikiyatri uzmanından yardım alın ve kendinizi ayağa kaldırın tekrar. Çalışmıyorsanız ortam düzelir düzelmez iş bakmaya başlayın, çalışıyorsanız zaten hiç minnet etmeyin size el kaldırmış birine.

birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor
Eşinizden merhamet beklemeyin acımasız insan size istediğiniz sevgiyi ilgiyi veremez geçmişten de yaralıymışsınız nasıl bir insan sevdiği eşinin yaralarını bilip yaralarını sarmak yerine daha da beter olabilir kimseden birşey beklemeyin siz çok güçlüsünüz unutmayın Allah korusun bu acımasız insanlar yüzünden hayatınızdan vazgeçmeye degmez emin olun bir karar verin ve ayaklarınız üstünde sapa saglam durum bütün acımasız insanları alt etmişcesine kimseden merhamet beklemeden en büyük deger vereniniz yine kendiniz olun Rabbim yardımcın olsun.

19 sene babanızı çekmişsiniz şimdi bir 19 sene de eşinizi hatta boşanmayacaksanız ölene dek çekebilecek misiniz? Ya da neden çekesiniz? O size kötü davranırken siz neden alttan alıyorsunuz? Siz zaten üzülmüşsünüz o da size aynılarını yaşatmayacağına dair söz vermiş ve sözünde durmamış bu durumda sizin ona çektirmeniz gerekirken o size çektiriyor ve siz neden buna göz yumuyorsunuz? Siz kendinizi düşünmez, korumaz, savunmazsanız buna eşiniz de dahil herkes sizi böyle ezer. Kendinize gelin ve lütfen sesinizi yükseltin biraz oda yerini bilsin.

Gene eski konulara küçük bir göz atma ve gene yanılmadığını görme. Çocuk yapmaya çalışıyorsun, yapma ! Gerçekten nerede elle tutulacak yanı olmayan bir evlilik varsa orada deli gibi çocuk yapmaya uğraşan bir kadın var . Kendini kurtarmak için şansın varken önce kendini kurtar, ha diyorsan kurtaramıyorum bari bu cehenneme bir çocuğu ortak etme!

19 sene babanızı çekmişsiniz şimdi bir 19 sene de eşinizi hatta boşanmayacaksanız ölene dek çekebilecek misiniz? Ya da neden çekesiniz? O size kötü davranırken siz neden alttan alıyorsunuz? Siz zaten üzülmüşsünüz o da size aynılarını yaşatmayacağına dair söz vermiş ve sözünde durmamış bu durumda sizin ona çektirmeniz gerekirken o size çektiriyor ve siz neden buna göz yumuyorsunuz? Siz kendinizi düşünmez, korumaz, savunmazsanız buna eşiniz de dahil herkes sizi böyle ezer. Kendinize gelin ve lütfen sesinizi yükseltin biraz oda yerini bilsin.
Kaç Kez demişimdir ama işte öyle olmuyor ya duvarlara vuruyor yada ağır hareketler ediyor zor yanı

Eşinizden merhamet beklemeyin acımasız insan size istediğiniz sevgiyi ilgiyi veremez geçmişten de yaralıymışsınız nasıl bir insan sevdiği eşinin yaralarını bilip yaralarını sarmak yerine daha da beter olabilir kimseden birşey beklemeyin siz çok güçlüsünüz unutmayın Allah korusun bu acımasız insanlar yüzünden hayatınızdan vazgeçmeye degmez emin olun bir karar verin ve ayaklarınız üstünde sapa saglam durum bütün acımasız insanları alt etmişcesine kimseden merhamet beklemeden en büyük deger vereniniz yine kendiniz olun Rabbim yardımcın olsun.
Ya teşekkür ederim iyiki varsınız 😭

keşke babanızın size şiddet gösterdiğini anlatmasaydınız...
bazı erkekler ondan şiddet görmüş nasılsa psikolojisiyle mi bilmiyorum bir tık daha yatkın davranıyorlar şiddete ve iğrençler

Canım benim kendine bu eziyeti neden yapıyorsun ?
Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmuşsun resmen.
Çok üzüldüm ama inan arkadaş dost abla kardeş ne tavsiyesi olarak görürsün bilmem ama bırak 7 aylıkken bile yapabiliyorsa 7 senelikken canından bezdirir.
Sanırım 19 yaşındasın daha küçücüksün önünde upuzuuuun yol var çok güzel günlerin var gençliğin var ayrıl işe gir ayaklarının üzerinde dur senin şu yaşadığın hayatının dönüm noktası senin kararınla hayatın bir yola giricek herşey senin elinde.

Back
X