Yanmaktan kül olucam artık

O kadar yorgun ve incinmiş bir bayanım ben babamdan 19 yıldır dayak gören bir insan şimdi evlendim ondan da aynısı ya ben küfür duymaktan çok yoruldum içim acıyor kötü oluyorum ne Yapıcam bilmiyorum sürekli bir suratsız bir anlaşmazlık olsun duvarları vuran bir insan ben 7 Aydır evliyim söz vermişti bana baban gibi yapmıcam diye ama ben çok acı çektim dayanamıyorum artık intihar ettiğim oldu çok Kez antidepresan ilaçlar içtim ama birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor yani ben hep alttan alan bir insanım Ona birşey söylesem benim hayatıma karışma diyor böyle davranıyor ben ne yapsam bilemedim 🤷‍♀️ öyle bir acım varki yara üstüne yara yaşıyorum nasıl düzeltebilirim bu insani yardımınıza ihtiyacım var Cevaplarınız için Allah razı olsun sizden 😔
Sığınma evine gidin. Bosanana kadar orada kalın bosanmaniz içinde yardım ederler. Babanızın da o adaminda suratına bakmayın. İş bulursunuz ne olursa olsun. Zamanla ev de bulursunuz. Babasından sürekli dayak yiyen bir arkadaşım vardı. Doğuda küçük bir ildeyiz biz. Arkadaşım evi terketti. Bir öğrenci apartina yerleşmiş. Kafede de ise girmiş. Sabah garsonluk akşam bulaşıkçı olarak çalışmış. Cook sonradan anlattı. 1.200 lira alıyordum 900 u aparta elimde 300 lira kalıyordu diyor. Daha sonra üni sınavına hazırlandı. Açıktan adalet okumuş. Okurken sinema gisesinde asgari ücretli daha iyi bir iş bulmuş. Şu an zabıt katibi. 4 yıla tamamlıyor okulunu. Kız kardeşini de yanına aldı. Size umut olsun diye yazdım. Arkadaşımın ismi Melek umarım bahtınız onun gibi açık olur

Sığınma evine gidin. Bosanana kadar orada kalın bosanmaniz içinde yardım ederler. Babanızın da o adaminda suratına bakmayın. İş bulursunuz ne olursa olsun. Zamanla ev de bulursunuz. Babasından sürekli dayak yiyen bir arkadaşım vardı. Doğuda küçük bir ildeyiz biz. Arkadaşım evi terketti. Bir öğrenci apartina yerleşmiş. Kafede de ise girmiş. Sabah garsonluk akşam bulaşıkçı olarak çalışmış. Cook sonradan anlattı. 1.200 lira alıyordum 900 u aparta elimde 300 lira kalıyordu diyor. Daha sonra üni sınavına hazırlandı. Açıktan adalet okumuş. Okurken sinema gisesinde asgari ücretli daha iyi bir iş bulmuş. Şu an zabıt katibi. 4 yıla tamamlıyor okulunu. Kız kardeşini de yanına aldı. Size umut olsun diye yazdım. Arkadaşımın ismi Melek umarım bahtınız onun gibi açık olur
Teşekkür ederim çok sağolun 🌸

keşke babanızın size şiddet gösterdiğini anlatmasaydınız...
bazı erkekler ondan şiddet görmüş nasılsa psikolojisiyle mi bilmiyorum bir tık daha yatkın davranıyorlar şiddete ve iğrençler
Bence siz karışmayın nr olursa olsun anlamazsınız çünkü sevgisiz kadınlar gibi büyümediniz

Belki çocuk olursa düzelir diye
Çocuk olunca nasıl bi değişim olacak? Birden karakteri mi düzelecek? Hiç sanmıyorum.
Büyük ihtimalle beni anlayamazsınız diyip çocuk yapmaya devam edeceksiniz ama yapmayın. Çünkü ilerde çocuğunuza da şiddet uygulayacak ve vicdan azabı çekeceksiniz. Ayrıca çocuğunuz da size kızacak böyle bi yaşamı ona reva gördüğünüz için.
Şiddet görmeden huzurlu bi hayatı herkes hakeder. Bu kötülüğü kendinize ve yavrunuza yapmayın.

Bence siz karışmayın nr olursa olsun anlamazsınız çünkü sevgisiz kadınlar gibi büyümediniz
Yorumlara böyle cevap verilmez yalnız üye sizin icin bir şey demiş ve sonuna kadar haklı da. Benim de ailevi problemlerim var ama karsimdakine her seyi anlatmam daha önce birsürü erkek arkadasim oldu hicbirine anlatmadım. Ailenin değer vermediğine sevgili/eş hiç değer vernez. Ailesi nasilsa ezmiş ben de ezebilirim bana mecbur der. İnsan iliskileri böyledir zaafinizi söylediginiz an sizi ezerler

Baban belki de mecburiyetti ama koca kesinlikle mecburiyet değil
Elleri kırılsın ikisinin de
Henüz çocuk vs yokken ayrıl
İş bulup çalış sonra da kendi ayaklarının üstünde dur.
İnsanlar değişmez düzelir diye bekleme.
Dünyaya dayak yemeye gelmedin.
Ha şu da var onların iğrençliği seni değersiz yapmaz !

Daha çok gençsin.Birçok acıyı sırtlanmışsın.Her şeyi duzeltebilirsin çok geç değil.Oncelikle ne babana dön ne eşinle kal.

Arkadasin varsa cevrenden arkadaşına git ev arkadaşı ara ya da devlete sığın.Eğer devlete sığınırsan belki sınava bile hazirlanabilirisin.Ama okulu ne zaman bıraktın bilemem.Liseyi bitirmediysen açıktan bitir kendine yogunlas kendini düşün.

Bu adama güvenip sakın yıllarını harcama yoksa sadece boş bir ömür kalır elinde.

benim nasıl büyüdüğümü nereden biliyosunuz ki??
bende şiddet gördüm ve bir bildiğim var ki böyle konuşuyorum..
sahipsizseniz bile sahipsiz olduğunuzu göstermeniz gerekmiyor..

Yağmurdan kaçarken, doluya tutulmak böyle bir şey olsa gerek.
Çok erken yaşta, kendi ayaklarınız üzerinde durmayı başarmadan evlilik yoluyla, babanızın zulmünden kaçmışsınız.Küçük ve savunmasız görüp, aynısını şimdi eşiniz olacak adam yapıyor.Katlanmayın,sineye çekmeyin.Şiddeti kabullenip, sessiz kaldıkça artacağına yüzde yüz eminim.Hayatınızın bundan sonraki kısmını insan gibi yaşayabilmek için, lütfen kendinize değer verin.183 ü arayıp, yardım isteyin.Kendinize böyle bir muameleyi reva görmeyin.

allah dağına göre kar veriyor
kk bana hiç bi şey öğretmediyse bunu net şekilde öğretti

benim nasıl büyüdüğümü nereden biliyosunuz ki??
bende şiddet gördüm ve bir bildiğim var ki böyle konuşuyorum..
sahipsizseniz bile sahipsiz olduğunuzu göstermeniz gerekmiyor..
Ona siz karışamazsınız haddinizi bilin

Çocuk olunca nasıl bi değişim olacak? Birden karakteri mi düzelecek? Hiç sanmıyorum.
Büyük ihtimalle beni anlayamazsınız diyip çocuk yapmaya devam edeceksiniz ama yapmayın. Çünkü ilerde çocuğunuza da şiddet uygulayacak ve vicdan azabı çekeceksiniz. Ayrıca çocuğunuz da size kızacak böyle bi yaşamı ona reva gördüğünüz için.
Şiddet görmeden huzurlu bi hayatı herkes hakeder. Bu kötülüğü kendinize ve yavrunuza yapmayın.
TEşekkür ederim 😊

Sanırım 19 yaşındasın.üniversite okuyup kendi ayakların üstünde durmak varken neden evlendin?

Belki çocuk olursa düzelir diye
Sakin sakınn. .bırakın artık çocuk olursa düzelir düşüncesini.çocuk olunca düzeniliyorsa babam düzelseydi o zaman.
Sevgili arkadaşım,ailelerin şöyle bir huyu var.çocukları sorunlu olduğunda evlendirmek isterler ,düzelir derler.düzelmez.sonra çocuk olsun düzelir derler yine düzelmez.kendi eğitemedikleri 25_30_35 yaşına gelmiş oğullarını başka bir kadın mi düzeltecek?düzelen 1 tane adam yok.
Aklını başına al.kadın sığınma evine git.çalış.üniversiteye git.kendine bir pansiyon bul..hayatını kur.doğuracağın çocuğa yazık değil mi?o da dayak yiyecek. Hayat senin için daha zor olacak
İnsanların tecrübelerine kulak ver.hayatta herşeyi yaşayarak öğrenmene gerek yok.

Back
X