- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi Kedisssizzz
Sığınma evine gidin. Bosanana kadar orada kalın bosanmaniz içinde yardım ederler. Babanızın da o adaminda suratına bakmayın. İş bulursunuz ne olursa olsun. Zamanla ev de bulursunuz. Babasından sürekli dayak yiyen bir arkadaşım vardı. Doğuda küçük bir ildeyiz biz. Arkadaşım evi terketti. Bir öğrenci apartina yerleşmiş. Kafede de ise girmiş. Sabah garsonluk akşam bulaşıkçı olarak çalışmış. Cook sonradan anlattı. 1.200 lira alıyordum 900 u aparta elimde 300 lira kalıyordu diyor. Daha sonra üni sınavına hazırlandı. Açıktan adalet okumuş. Okurken sinema gisesinde asgari ücretli daha iyi bir iş bulmuş. Şu an zabıt katibi. 4 yıla tamamlıyor okulunu. Kız kardeşini de yanına aldı. Size umut olsun diye yazdım. Arkadaşımın ismi Melek umarım bahtınız onun gibi açık olurO kadar yorgun ve incinmiş bir bayanım ben babamdan 19 yıldır dayak gören bir insan şimdi evlendim ondan da aynısı ya ben küfür duymaktan çok yoruldum içim acıyor kötü oluyorum ne Yapıcam bilmiyorum sürekli bir suratsız bir anlaşmazlık olsun duvarları vuran bir insan ben 7 Aydır evliyim söz vermişti bana baban gibi yapmıcam diye ama ben çok acı çektim dayanamıyorum artık intihar ettiğim oldu çok Kez antidepresan ilaçlar içtim ama birinin ilgisizliği değersiz olması beni Çok üzüyor çok acımasız bir insan acımıyor yani ben hep alttan alan bir insanım Ona birşey söylesem benim hayatıma karışma diyor böyle davranıyor ben ne yapsam bilemedimöyle bir acım varki yara üstüne yara yaşıyorum nasıl düzeltebilirim bu insani yardımınıza ihtiyacım var Cevaplarınız için Allah razı olsun sizden
![]()