- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevcankubra
-
mayonez dıplerede surulecekmı faydası nekı acaba mayonxyınzeytin yağı sür her hafta
mayonez sür
bir ara benim cila yapmaktan çok yıpranmıştı bunları yaptım
çok iyi geldi
pek ıcabuk uzaması ıcın ne yaspabılrımarkadaslar merhaba ben bundan ıkı yıl once saclarımı kestım saclarım bır tırlu uzamıor saclarım cok uzundu fakat kırık coktu kuafor elıne bıraktım cok kısaltı uzerıne rengınden sıkıldıgım ıcın kalktım palatın sarısı yapım derken olan sacta gıttı saclarımın butyuk bır kısmı yandı sımdı daha kısa ve ucları supurge gıbı olmus adeta napabılırım bbu kırıklar ıcın ve tekrar saglıklı uzaması ıcın ?
zeytin yağı sür her hafta
mayonez sür
bir ara benim cila yapmaktan çok yıpranmıştı bunları yaptım
çok iyi geldi
Şurda yerimi alıyimarkadaslar merhaba ben bundan ıkı yıl once saclarımı kestım saclarım bır tırlu uzamıor saclarım cok uzundu fakat kırık coktu kuafor elıne bıraktım cok kısaltı uzerıne rengınden sıkıldıgım ıcın kalktım palatın sarısı yapım derken olan sacta gıttı saclarımın butyuk bır kısmı yandı sımdı daha kısa ve ucları supurge gıbı olmus adeta napabılırım bbu kırıklar ıcın ve tekrar saglıklı uzaması ıcın ?
arkadaslar merhaba ben bundan ıkı yıl once saclarımı kestım saclarım bır tırlu uzamıor saclarım cok uzundu fakat kırık coktu kuafor elıne bıraktım cok kısaltı uzerıne rengınden sıkıldıgım ıcın kalktım palatın sarısı yapım derken olan sacta gıttı saclarımın butyuk bır kısmı yandı sımdı daha kısa ve ucları supurge gıbı olmus adeta napabılırım bbu kırıklar ıcın ve tekrar saglıklı uzaması ıcın ?
ben kafamın yer yerine sürdüm içinde yumurta zeytin yağı ve sarımsak olduğu için bakım yapıyorSaç bakımında mayonez kullanımını ilk defa duydum. Tek başına mı sürmek gerekir ve de saçın tümüne mi?
ben köşe her yerne sürer bekletirdim içinde sarımsak yumurta var o yüzden iyi geliyor internette araştırabilirsiniz ben denedim faydasını gördüm biraz yağlandırıyor ama saç kuru olduğu için çabuk toparlanıyormayonez dıplerede surulecekmı faydası nekı acaba mayonxyın
içinde yumurta zeytinyağı olduğu için kuruyan yıpranan saça iyi geliyormayonezi biraz aciklar misiniz ben de merak ettim :)
mayonezin içinde yumurta ve zeytinyağı birarada olduğu için saçlara çok iyi geliyor parlatıyor. şaka değil.
ben kafamın yer yerine sürdüm içinde yumurta zeytin yağı ve sarımsak olduğu için bakım yapıyor
internette araştırın isterseniz
biraz zor arınıyor yağlı hissi bırakıyor ama iki haftada bir uyguladım ben siz saçınızın nem durumuna göre yapabilirsinizTeşekkür ederim. Akşam ilk işim dolapta duran hardal soslu mayonezi saçıma uygulamak. Sonucunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?