Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanmış ve uzamayan saclar :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
arkadaslar merhaba ben bundan ıkı yıl once saclarımı kestım saclarım bır tırlu uzamıor saclarım cok uzundu fakat kırık coktu kuafor elıne bıraktım cok kısaltı uzerıne rengınden sıkıldıgım ıcın kalktım palatın sarısı yapım derken olan sacta gıttı saclarımın butyuk bır kısmı yandı sımdı daha kısa ve ucları supurge gıbı olmus adeta napabılırım bbu kırıklar ıcın ve tekrar saglıklı uzaması ıcın ?

Kuaförler de özel şampuanlar var bana çok iyi geliyor markası-ınsıght yıpranmış saçlar için olanını al,keratin bakımını öneririm hem boyanın yok ettiği keratini hemde o kötü görüntüyü yok edip dümdüz ediyor 6 ay rahatsın,ve saçına boya sürme uzun süre hindistan cevizi yağı ile bakım yap.

Ben yıprandıkça uçları çok az aldırıyorum uzaması içinde restorex kullsnıyorum arkasından da bakım kremi daha hızlı uzatıyor bence benim saçlarım kolay kolay uzamazdı da

pek ıcabuk uzaması ıcın ne yaspabılrım

zeytin yağı sür her hafta
mayonez sür
bir ara benim cila yapmaktan çok yıpranmıştı bunları yaptım
çok iyi geldi

Saç bakımında mayonez kullanımını ilk defa duydum. Tek başına mı sürmek gerekir ve de saçın tümüne mi?

Şurda yerimi alıyim
Farklı yaglari karistirabilirsin.Birde zeytinyağına şeker ve hardal tozu ekleyip sur .çok hızlı uzattığini göreceksin

Valla benim de saçlarım çok kötüydü artık topak topak oluyordu kuruduğu anda. Perma, açıcılar her şey mahvetti. Kestirmekten başka çare yok. Her ay kuaförde keratin botox yaptırdım, olmadı. Kuaförden loreal in mor kutuda aşırı yıpranmış saçlar için maskesini aldım, olmadı. Sinameki kürü yaptım, olmadı. İnternetten keratin yükleme seti aldım, olmadı. En sonunda katlı kestirdim saçlarımı neredeyse çenemde anca bu şekilde kurtuldum. O da daha tamamı bitmedi kırıkların, 1-2 kesim daha gerekiyor.

Keratin bakimi. Benimde boyle bir yanik anim var. Kuaför degistirip aklimca daha iyi yapacaktım. Sonra kosa kosa yine eski kuafore gidip duzelttirdim.

Once ucundan kestir. Sonra Brezilya fonunde yapilan keratin yuklemesini yaptir. Biraz maliyeti var ama inanilmaz kurtardi. Bazı markalar evde kullanim seti satiyor ben beceremem diye almadim. Dene pisman olmazsin.

Ammino Keratin bakim maskeleri var onlardan alinp duzenli sekilde kullanabilirsiniz..
Biotinli sampuanlar sac uzamasina yardimci olur. Icerisinde biotin bulunduran sampuanlari tercih edebilirsiniz..
belki faydasini gorursunuz.

mayonez dıplerede surulecekmı faydası nekı acaba mayonxyın
ben köşe her yerne sürer bekletirdim içinde sarımsak yumurta var o yüzden iyi geliyor internette araştırabilirsiniz ben denedim faydasını gördüm biraz yağlandırıyor ama saç kuru olduğu için çabuk toparlanıyor

mayonezin içinde yumurta ve zeytinyağı birarada olduğu için saçlara çok iyi geliyor parlatıyor. şaka değil.

ben kafamın yer yerine sürdüm içinde yumurta zeytin yağı ve sarımsak olduğu için bakım yapıyor
internette araştırın isterseniz

Teşekkür ederim. Akşam ilk işim dolapta duran hardal soslu mayonezi saçıma uygulamak. Sonucunu merak ediyorum.

Teşekkür ederim. Akşam ilk işim dolapta duran hardal soslu mayonezi saçıma uygulamak. Sonucunu merak ediyorum.
biraz zor arınıyor yağlı hissi bırakıyor ama iki haftada bir uyguladım ben siz saçınızın nem durumuna göre yapabilirsiniz
kırıklara filanda iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…