• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yannz da Sevgilinize kur yaplsa?

valla ben öyle hanfendi triplerine giremem kimse kusura bakmasın "bana baksana sen aranıyorsan laleliye" diye lafa girer ağzini burnunu dağitirim :kahve:

Sivri Biber'in dediği gibi,

öyle bir delici bakışa maruz kalır ki, deve kuşu olası gelir.

Ondan da anlamazsa zaten yolludur kendisi, onu kendi seviyesi ile başbaşa bırakırım.

doğrudan ne yapmaya çalıştığını sorardım ben, bozardım yani yanına bırakmak olmaz sengözlerimebaksanab

malesef böyle tiplerden oldukça var....ne anlıyorlarsa böyle davranmakdan :mymeka:
ben böyle b idurumda gayet soğukkanlıyımdır...içden içe deliye dönsemde o kişiye asla belli edip taviz vermem niyetleri bu zaten....ona sataşmam veya sevdiğim kişiyle aramın bozulması....
iş erkek de biter eğer bu durumdan hoşandığını belli ederse kendi kaybeder...:olmaz: :umursamaz:

Herkesin içinde "Sen ne ayaksın arkadaşım?" diye sormuşluğum vardır.. Gelemem öyle şeye..

o anda tepki vermezdim herhalde yada ikisini de izlerdim baktım sevgilim de ona bakıyor ozaman sevgilime sarılırdım ama kız kendi kendine yapıyorsa oralı bile olmazdım.

:oklava:
ben bu tarz konularda rahat bi insan değilim olamam da herhalde kaydirigubbakcemile4
bilmiyorum ama dağıtırım rezil ederim herhalde tersim çok pistir kötükedihüso
kendime hakim olamam :oklava:

Böyle paç..zlar var .Çok üzgünüm çoook
Bozup atarım.Bir daha 10 metre yanımızdan geçemez.kaydirigubbakcemile3
Hoş karşılık vermeme gerek kalmaz,eşim benzetir zaten.kaydirigubbakcemile3
Ama benim de çemkirmem lazım ,böyle aşağılık bir yaratığa.:delphin:

bizimki çok ii niyetli olduundan böyle şeylerin pek farkına warmaz ben wardııım zaman da kuruntu yapıosun kendi kendine der (((( ahhh salak aşkmmm )))
öyle bi durumla karsılastıımda ilk tepkim nişanlıma soguk dawranmak olur ne olduunun farkına warsın die
sonra mehmet gerekeni yapar
ama yapmasını beklemem ben dalarım kızım hareketlerine dikkat etsene ne ööle sulu sulu vıcık vıcık derim
bunu derim walla hiç de cekinmem sengözlerimebaksanab

Ben aşkıma örettim..
Dedimki ; "Aşkım, sana yan gözle bakan olursa yanağını ya da burnunu kaşı..Kaşı ki, o karşındaki edepsis yüzüğünü görsün" zemuszemus
Onun için bana gerek kalmaz heralde, kalırsa da ben burnumu kaşırım (görmemişin bir yüzüğü olmuş, tutmuş... simili :kedi: )

basıma geldı..
aşkımın elınden tutup ordan hemen uzaklastırdım acıkcası..
bana hırka alıncaktı.. ilgilenen kız basladı iştee aa durun ben gıyeyım benım ustumde görun demler neymıs onun ustunde daha güzel yakısıyormus.. hırkayı beyenmeme ragmen almamıstım.. yok bunu beyenmedım deyıp çıkmıstık..
3gun önce tramvaya binicektık eskartı basmak için yoneldıgımde bi kız onume gectı bılerek sonra bekledı işte kartını çıkartacakmıs gibi bana sıra verdi ben bastım kartımı.. arkamdan eşim gelcekken kız orda baya bi oyalandı işte sonra kartı bos çıktı ama bıyandanda benım herifi kesıooo...aşkım pas vermıo ama vatandas kesmeye devam edıoo :oklava: bende yaklastım dıkdık baktım kıza :)) sonra kız mecburen yolu acmak zorunda kaldı,aşkımın kartını basıp geldı yanıma..

anında orada biterim
sözlerimle onun benim olduğunu anlatır
o kıza seni parçalarım bakışı attıktan sonra kocamla çıkarım ordan :dilcikar:

yapamaz kiii....:mymeka:
farkettigim an ikinci bi hareketine izin vermezdimm....Çok üzgünüm çoook
hic ayak oyunlarina gelemem ben...
pat pat söylerdim utanmiyomusun arkadasim diye...

bana göre en güzel yöntem şudurhihoyyyt
eğer sevgilinize hem de siz onun yanında olduğunuz halde kur yapılıyorsa,kuru yapan cadoloza yada sevgilinize sinirlenmeyin,hele ters bir laf etmek veya sevgilinize o cadoloz varken de kızmayın.Çünkü karşıdaki kızın niyeti belli,sizi kıskanmış ve aranızı bozmak istemiştir hem aklı sıra sevgilinize karşılık verdiğinde sevgilinizde aman aman olumlu yanıt verirse egosunu tatmin edecektir ve bu yüzden ikisine tepki göstermeyin.Önce tabi ki o cadolozun işini halledin!Mesela sevgilinize daha da çok yanaşın,sarılın,havalı gibi görünüp tam bir çift olduğunuzu gösterinŞenizEn önemlisi kıza acıyankaydirigubbakcemile3,küçümseyenzemuszemus, aşağılayıcısırnaşık şey,çokkk yükseklerden bakan:delphin: ve dudağınızda kibirli bir gülümsemeylesengözlerimebaksanab,yüzünüzde tehlikeli bir havayla şakkıdıöyle bir bakın ki,o cadoloz yerin dibine kadar girsinlülülülülülü ve bu dediklerimi yaptıktan sonra aşkınızla havalı ve samimi bir şekilde hemen oradan uzaklaşın:1hug:,aşkınızı sahiplenin.O cadolozdan uzaklaştıktan sonra sevgilinize niye tepki vermediğini sorun ya da cadoloza olumlu yaklaştıysa ağzının payını bir güzel verin ve hemen tekmeyi basın derim.kaydirigubbakcemile :mymeka:Hele sizin yanınızda başka kızlara yeşik ışık veriyorsa böyle adamlardan hiçbir zaman birşey olmayacağı kanaatindeyim.Ama o cadolozun yanında sevgiliye neden kızmamak gerektiğini sorarsanız zaten o pislik kızında niyetinin aranızı bozmak ve kendini kendisine ispatlamak olduğunu hatırlatırım.kötükedihüso:delphin:Tabi bunlar benim nacizane fikrim:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
pıs bir bakıs atarım bakalım ondan sonrada bakabiliyor mu ya da konusma sırasında surekli laf sokarım bir sekilde rahatız olmasını saglarım

Neden canim?? Burda kizin yaptigindan daha önemli olan sey sevgilinin tavridir...

Kizin kurlarina karsilik veriyorsa, benim yanimda kiza yesil isik yakiyorsa....zaten yapicak birsey yok...bitirrim....cevresinde dolasan ona kur yapan her kizi pataklayamicagima göre hadi sana güle güle derim olur biter....:kahve:

Ama yok umursamiyormu? Hic bakmiyor ilgilenmiyormu? o zaman bilirimki demek ben yaninda olmasamda bana büyük ihtimal ile sadik kalacaktir...ona olan güvenim artar, kur yapan yapsin...beni beraber oldugum insanin tavir baglar.:delphin:

vallahi nokta koymak istiyorumzemuszemus

ya kızlar hakkaten bi akıl verin napılır böle bi durumda? çok yakın bi zamanda başıma geldi böle bişi, cinnet geçircektim,biz sevgilimle oturuyoduk bi barda karşı masamızdada bi kız var, yanında ben olduğum halde gözü sürekli bariz olarak erkek arkadaşımdaydı sürekli kesiyodu :mymeka:erkek arkadaşım her ne kadar onun gözünün önünde bana sarılsada elimi tutsada öpsede yinede kız kesip duruyodu :kızgın::kızgın:kızla gözgözede geliyoduk utanmadan bide bakıyodu öle gözlerimin içine:mymeka: ay napılır bu durumda ben çok kıskanç bi insanım, kızla kavga çıkarcak halimde yok çok kötü bi durum çok sinir bozucu yaaa,sonunda kalkıp gittilerde kurtulduk.:kızgın:

benden önce nişanlım koyuyo tepkiyi valla:umursamaz:
geçen gün bi kızı öldürüyodu resmen...ramak kalmıştı yani..
hiç ama hiçççç tahammül edemez böyle şeylere

Ben aşkıma örettim..
Dedimki ; "Aşkım, sana yan gözle bakan olursa yanağını ya da burnunu kaşı..Kaşı ki, o karşındaki edepsis yüzüğünü görsün" zemuszemus
Onun için bana gerek kalmaz heralde, kalırsa da ben burnumu kaşırım (görmemişin bir yüzüğü olmuş, tutmuş... simili :kedi: )

aynı ben zemuszemus

Back
X