Hehehe bu konu tam benlik çok olay yaşadık böyle çok sinir bozucu bir durum ama neyse birkaç anımı paylaşiyim...
Sevdiceğim askerden geldi üçüncü görüşmemiz yanılmıyorsam hava çok sağuk yağmurlu.Sahilde yürüyoruz iki tane kız geldi.Kız sevdiğime yaklaşıp dedi ki afedersiniz kız kulesi ne tarafta.(Ama kızı görmeniz lazım 32 diş meydanda yanındaki aynı şekilde sırıtıyor.Bizimki tarif etti.Tabi ben sinir oldum.Hayır ben varım yanında bana sorun.Ayrıca kız kulesinin nerde olduğunu herkes bilir görünüyor çünkü.Sevdiğimde demez mi bizde kız kulesine gidelim.Tam ağızımı açıcam sevdiğim dikkat et dedi.Dinler miyim o sinirle.Ayağımın yarısı suyun içinde donmuştum yemin ederim.Yine çaktırmamıştım sevdiğimde habire üşüdün mü diye soruyordu.Sus dedim hep senin suçun.Astım suratımı gidene kadar gönlümü almaya çalıştı kaydirigubbakcemile3
Yine bir gün yemek yemeğe gittik sevdiceğimle.Garson kız girdiğimizden beri gözünü ayırmadı sevdiceğimden ben fark ettim ama bizimki anlamadı.Sevdiceğim diğer garsona ikimizin resmini çektirdi kızın yüzü görmeniz lazım.Neyse sonra kalktık kızda ayağa kalktı hemen sevdiceğim merdivenlerden inerken elimi tuttu:)Kızda merdivenin yarsına kadar inip bizi daha doğrusu sevdiğimi izledi.Bizimki hala farkında değil dedim gülümseseydin yine bende surat:)
Dolmuştayız sevdiceğimle iki kız geldi allah için çok güzellerdi.Sevdiğimin yanına oturdular sinir oldum.Gülüyorlar sürekli.Döndürdüm başımı pencereden dışarı.Sevdiğim anladı tabi kolunu omzuma attı kızlara sırtını döndü ben dışarı izliyorum o beni izliyor çok komiktik.
Yine bir gün kızın biri oturuyoruz yan masamızda bizimki elinde renkli küple oynuyor başını kaldırmıyor bende hem onu hem kızı izliyorum.Kız masadan kalktı şöle bir saçını savurup yanımızdan geçti gözler sevdiceğimde.Güldüm bende dedim ki başını kaldırıp gülümseseydim çok baktı ayıp oldu.Artık öle tiriplere girmiyorum.Gülüp geçiyorum:)Dikkatde çekiyorr yakuşuklum benimm:asigim: